Şimdi Ara

Aykut Valbuena Topal Josef İstatistik Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sezon sonuna doğru yorumcular ve burda ki aykut sevdalıları/trollerinin valbuenanın ilk 11 başladığı maçlarda Fenerbahçe puan kaybetti ve şampiyonluğu kaybetti gibi gösterip sahada ki başarısızlığın üstünü örtüp taraftarları uyutmaya çalıştılar.
    Tamamen Aykutun beceriksizliği üstüne oluşan tablo şu
    Bu istatistikler Aykutu övüp istatistik kasanlar için.
    1.Hafta Göztepe Fenerbahçe 2 2
    Topal josef yanyana Göztepe sahasında seyircisiz oynuyor. valbuena 1 asist ile skoru 2 2 yaptırıyor. Volkanın yediği hatalı gol var. Ama Valbuenanın ilk 11 başladığı maçta puan kaybı diye gösteriliyor

    2.Hafta Fenerbahçe Trabzonspor 2 2
    Topal Josef yine yanyana valbuena penaltıda 2 2 yapıyor

    4.Hafta Fenerbahçe Başakşehir 2 3
    ilk 2 golde valbuenanın kaptırdığı ezdiği top yok iki golde duran toplardan geliyor. 2 0dan 2 2ye'de valbuenanın ezdiği kaptırdığı gollerle! 2 2 yapıyoruz. Ve dakika 82 kendi sahasında gole ihtiyacı olan aykut ortasaha çıkartıp defans koyuyor gol yememek için. Başakşehirin td.ü ise 83 ve 88 de iki hücum oyuncusu sokuyor. sonuç golü isteyen başakşehir atıyor.

    7.Hafta Akhisar Fenerbahçe 1 0
    Şu meşhur akhisarı durdurmak için çıktığımız kaleye tek şut çekebildiğimiz maç golde valbuenanın kaybettiği topla değil Topalın kaptırdığı/isabetsiz pası sonucu geliyor.Josef bu maç yok cezalı sanırım olsa yine Topal Josef ikilisi olacak.

    10.Hafta Fenerbahçe Kayserispor 3 3
    Valbuena ilk 11de sadece josef ilk 11 çıkıyor. 76.dakikada Josef-Topal ikilisine dönüyor. Yediğimiz goller valbuenanın değil diğer oyuncuların hatası sonucu geliyor. neustader hatalı pas neto kk. Valbuena ilk golün asistini yapıyor. 2.gol valbuenanın kullandığı korner sekip gol oluyor 3.golde yiene valbuenanın kullandığı serbest vuruş direkten dönüyor josef tamamlıyor. Aykutun bildiğimiz td.lük faciası sene sonu valbuenanın ilk 11 başlayıp fenerbahçenin puan kaybettiği maçlardan biri olarak görülüyor.

    11.Hafta Osmanlı Fenerbahçe 1 1
    Valbuena ilk 11 ve 10.dakikada maç 1 0 iken sakatlanıp çıkıyor. 89.dakikada osmanlı şenerin hatasından gol buluyor ama maç valbuenanın ilk 11 başlayıp puan kaybettiğimiz maç olarak yansıyor.

    17.Hafta Konyaspor Fenerbahçe 1 1
    Valbuena ilk 11 58.de islanın hatasından gol yiyoruz 69.da Valbuenanın asisti ile Topal 1 1 yapıyor.
    19.Hafta Trabzonspor Fenerbahçe 1 1
    Valbuena yedek Topal Josef ilk 11 Topal stoper. Valbuena 63te giriyor 84te josefe asist yapıyor.
    20 Hafta Fenerbahçe Gençlerbirliği 2 2
    Valbuena ilk 11 Topal Josef ilk 11 Topal stoper. Yediğimiz ilk gol Dirar kendi kalesine atıyor stoper Topal yerinde yok. ikinci yarı Valbuena attığı pas ile dirarın 2.golü atmasını sağlıyor ve yediğimiz 2.gol ise Topalın hatası sonucu geliyor ama suçlu valbuena oluyor.

    23.Hafta Beşiktaş Fenerbahçe 3 1
    Topal Josef ikilisi sahada Valbuena yedek. Beşiktaş büyük bir üstünlükle yendi üstelik ilk yarıyı 1 0 önde kapattık. Aykut gol değil golleri yiyene kadar oyuna müdahale etmedi.
    24. Hafta Fenerbahçe Akhisar 2 3
    Topal Josef ikilisi sahada yine valbuena ilk 11. Akhisar eze eze yendi son 15 20 dakika cezasahasına giremedik doldur boşalt yaptık.

    Bu maçların dışında yazmadığım 0 0 biten iki galatasaray maçı var o maçlarda aleyhimize hakem hataları ön planda olduğu için yazmadım...

    Görüldüğü gibi asıl sorun Valbuena değil. Asıl sorun Kenarda dikilen Aykut ve Topal idi.

    Sezon sonuna doğru Aykutun yakın dostlarına paylaştığı bir hatası da Sezon başında Topal Josef ikilisini bozduğuna pişman olmuş ve bu sebepten puan kaybı çok olmuş Topal Josef ikilisine dönünce ardarda galibiyet almış. Sen zaten sezon başında Topal Josefle başladın ilk 2 hafta sahada top yapamadın sonra mecburiyetten Topalı yedeğe çektin(Topalın milli maçta Avrupada ve ligde ki kötü performansı sonucu)
    Ligin başlarında az bişi top yapan takımlara takılıp sonlarına doğru kolay rakipleri yenince Sistemini öven bi adam.
    Bu adam bu yıl çok kolay gelecek bir şampiyonluğu Galatasaraya verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 23 Mayıs 2018; 19:1:3 >







  • Aykutcular bekleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutcu değiim ancak iki tarafında bakış açısı çok sığ futbolda özellikle Süper lig seviyesinde oynanan futbolda bir taktik bir sistem vardır. Tek başına bir oyuncunun üzerine hiç bir şeyi yıkamazsın.

    Topal yukarıda yazılan maçların bazılarında stoper oynadı ki Topalı stoper bölgesinde gördüğüm zaman tüylerim diken diken oluyor bu adam stoper olamayacağını defalarca kanıtladı.

    Valbueana ile ilgili asıl sorun Fenerbahçenin mevcut kadrosunun oynayabileceği ve sonuç alacağı tek sistem var oda koşup basıp fizik ile rakibi bozmak. Atıf haftalarca gol asist yapmadan kadroda sırf bu yüzden oynadı. Valbueana bunu yapmıyor ki yapmaması normal kariyeri boyunca böyle bir oyuncu olmadı. Bu yüzden eleştirmem onu bunu yapmadığı gibi ayağında çok fazla top tutup takımın kalan kısmının daha fazla efor sarfetmesine sebep oluyor. Buda sistemi bitiriyor.

    Valbueana neden aldırıldı diye eleştiren herkese saygı duyarım anca Valbueana takıntısını bırakması lazım taraftarın Valbueana Lyonda bizde bu sene aldığı kadar süre aldı.O yaşta o fizikte bir adam bir yaş daha alıp daha çok oynamaz. Rvp Vitor olayında olduğu gibi taraftar yine takıntı haline getiriyor bir oyuncuyu.

    Topal Souza ikilisi Fenerbahçe gibi bir takımın ideal ikilisi olamaz. Ancak bu 3 sezon bu ikili oynuyor. Pro lisans düzeyinde üst düzey teknik adamlık yapan 3 teknik adam farklı farklı ikililer deneyip sezon ortasında bu iki adama dönüyor. Bunda bir hikmet aramadan sürekli aynı şekilde eleştirmek saçma. Kadroda daha iyi bir ikili yok olsa oynatacaklar zaten. Aykut Kocaman gitsin seneye yeni teknik adam gelsin bu kadroya iki tane adam gibi orta saha alınmazsa yeni teknik adamda 8. 10. hafta civarı Topal Souzaya döner.

    Bu takım ilk 11 hafta puan kaybetti çünkü taktiği bulup sistem ortaya koyana kadar 11 hafta gitti. Dicklede aynısı oldu . Adam gibi takım kurulmazsa biz seneyede aynı şeyi yaşıyacağız. Kur yükseliyor bir sürü borç var kulub uçuruma gidiyor. Taraftar tutturmuş Valbueana Aykut Topal Souza başka bir şey yok.




  • baris01 kullanıcısına yanıt
    Valbuena bu sistemde oynar oynamaz tartışması değilde asıl valbuenanın yedek bırakılmasına sebep olan tartışma.
    Valbuena var iken takım puan kaybediyor savı var. Yukarıda puan kaybettiğimiz maçlar var hangi maçı valbuena basmıyor geriye koşmuyor diye verdik.
    Her maç defans oyuncularının hataları sonucu puan kaybetmişiz.
    Bu takımın stoperleri ve topal yetersiz. Bu yetersizliği bırakıp sahada olumlu tek hareket yapan bir oyuncuya takmak yanlış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda bireysel hatalar yeaa diyorlardı, şimdi baktılar işlerine geliyor Valbuena yüzünden oldu İlk bilmem kaç hafta Giu sağ kanada hapsedilmişti, bundan da bahseden yok. 19. hafta Trabzon maçı Fenerbahçenin kara lekesi olarak tarihe geçecek. HAK ın orta saha oynadığı, Bütün sezon oynatmadığı Eljifin kurtarıcı olarak girdiği maç.
  • baris01 kullanıcısına yanıt
    Gulyano yerine Valbuena oynamalıydı diyelim o zaman.Atıf yerine değil Madem Atıf koşuyordu ediyordu.Ayrıca Fenerbaçhe neden efor futbolu oynuyor?

    10 kişi kalan gs ye karşı hala defans yapmak bu futbolun parçası mı?Hangi akla mantığa uygun?
  • Sen gol attıktan sonra takımı geriye yasla, golü ye, sonrada Valbuena adam kovalamıyor tü kaka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Gulyano yerine Valbuena oynamalıydı diyelim o zaman.Atıf yerine değil Madem Atıf koşuyordu ediyordu.Ayrıca Fenerbaçhe neden efor futbolu oynuyor?

    10 kişi kalan gs ye karşı hala defans yapmak bu futbolun parçası mı?Hangi akla mantığa uygun?
    Fenerbahçe neden efor futbolu oynuyor sorusunun cevabı basit mevcut kadro başka bir şey oynamaz. Gs maçlarında hoca hatalıydı.
  • Transferleri ona göre yapsalardı o zaman.Alırsan Soldadoyu Dirarı böyle olması normal zaten.Alsaydın dinamik topçular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.