Şimdi Ara

Aykut Kocaman'la 8 Avrupa maçında 1 GALİBİYET!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İyi iyi.
  • Sonuc ortada ama icraat yok.Fenerbahçe taraftarı yerine farklı bir takımın taraftarları olsaydı, şuan ne aziz kalırdı, ne aykut.Hedefleri ligde sadece galatasarayı yenmekten, sampiyon olmaktan başka birsey olmayan, sığ düsünceli olan bu adamların Fenerbahçeyi yönetmesi zoruma gidiyor.Ben ligde galatasaraya yenilmek ama avrupada basari istiyorum.Ben güzel futbol istiyorum, takım ruhu istiyorum.Ben diktatör değil, kulübünü yöneten, ufku açık bir başkan istiyorum.Defolun gidin artık şu takımdan !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İslam ÇUPİ
  • 1 galibiyet de Volkan penaltı kurtarmasa olmayacaktı %90
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Sonuc ortada ama icraat yok.Fenerbahçe taraftarı yerine farklı bir takımın taraftarları olsaydı, şuan ne aziz kalırdı, ne aykut.Hedefleri ligde sadece galatasarayı yenmekten, sampiyon olmaktan başka birsey olmayan, sığ düsünceli olan bu adamların Fenerbahçeyi yönetmesi zoruma gidiyor.Ben ligde galatasaraya yenilmek ama avrupada basari istiyorum.Ben güzel futbol istiyorum, takım ruhu istiyorum.Ben diktatör değil, kulübünü yöneten, ufku açık bir başkan istiyorum.Defolun gidin artık şu takımdan !

Düşüncelerime tercüman olmuşsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Offf offf söylenecek o kadar çok şey var ki bu takımın neresini tutsan elinde kalır göz göre göre uçuruma gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.