Şimdi Ara

AYKUT KOCAMAN İSTİFA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık tepki gösterme vaktidir. Bu takım bu sene adam gibi futbol oynayamayacak anlaşılan. Eğer biz sadece teknik direktörün inadından dolayı orta sahada selçuğu görüp alexi göremiyorsak, rahatlamak için en az 2 gol atmamız gereken bir maça iki defansif orta saha ile çıkıyorsak, kaptanımızı kadro dışı bırakılmasına bir şey yapamıyorsak artık bir şeyler yapma vaktidir. Takımın iyiliği için Aykut Kocaman'ı istifaya davet ediyorum. Ve maçlarımızda da artık taraftarlardan bu sesin yükselmesini istiyorum. Bugün Selçuğu ıslıklarız yarın Baroniyi, önemli olan bu takımı oynatabilecek bir hoca olmasıdır. Topalın Valenciadaki performansını burada göremiyorum ben, Egemenin Beşiktaştaki performansını da. Gökhan'ın istikrarsızlığını görüyorum. Sow gibi adamımız var yedek bırakıyoruz, oynatsak da top gönderemiyoruz. Bu takımın problemi oyuncular değil hocadır. Belki de kurduğumuz en kaliteli kadroyu Aykut Kocaman gibi biriyle harcıyoruz bence. Bu oyuncuları kaybetmeden Aykutun istifa etmesi taraftarıyım. Artık rahat maç izleyelim bıktık şu mahkum oyundan.

Orijinalden alıntı: Mertdnc

Artık tepki gösterme vaktidir. Bu takım bu sene adam gibi futbol oynayamayacak anlaşılan. Eğer biz sadece teknik direktörün inadından dolayı orta sahada selçuğu görüp alexi göremiyorsak, rahatlamak için en az 2 gol atmamız gereken bir maça iki defansif orta saha ile çıkıyorsak, kaptanımızı kadro dışı bırakılmasına bir şey yapamıyorsak artık bir şeyler yapma vaktidir. Takımın iyiliği için Aykut Kocaman'ı istifaya davet ediyorum. Ve maçlarımızda da artık taraftarlardan bu sesin yükselmesini istiyorum. Bugün Selçuğu ıslıklarız yarın Baroniyi, önemli olan bu takımı oynatabilecek bir hoca olmasıdır. Topalın Valenciadaki performansını burada göremiyorum ben, Egemenin Beşiktaştaki performansını da. Gökhan'ın istikrarsızlığını görüyorum. Sow gibi adamımız var yedek bırakıyoruz, oynatsak da top gönderemiyoruz. Bu takımın problemi oyuncular değil hocadır. Belki de kurduğumuz en kaliteli kadroyu Aykut Kocaman gibi biriyle harcıyoruz bence. Bu oyuncuları kaybetmeden Aykutun istifa etmesi taraftarıyım. Artık rahat maç izleyelim bıktık şu mahkum oyundan.

imzaladım ben de yazdıklarını.

• Aziz yıldırımin Maç sonrası Canlı yayında yaptığı röportaj: Eğer Başıma bir iş gelmezse 3 yıl Başkan olduğum süre Boyunca Aykut kocaman bizim hocamiz olarak kalacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Artık tepki gösterme vaktidir. Bu takım bu sene adam gibi futbol oynayamayacak anlaşılan. Eğer biz sadece teknik direktörün inadından dolayı orta sahada selçuğu görüp alexi göremiyorsak, rahatlamak için en az 2 gol atmamız gereken bir maça iki defansif orta saha ile çıkıyorsak, kaptanımızı kadro dışı bırakılmasına bir şey yapamıyorsak artık bir şeyler yapma vaktidir. Takımın iyiliği için Aykut Kocaman'ı istifaya davet ediyorum. Ve maçlarımızda da artık taraftarlardan bu sesin yükselmesini istiyorum. Bugün Selçuğu ıslıklarız yarın Baroniyi, önemli olan bu takımı oynatabilecek bir hoca olmasıdır. Topalın Valenciadaki performansını burada göremiyorum ben, Egemenin Beşiktaştaki performansını da. Gökhan'ın istikrarsızlığını görüyorum. Sow gibi adamımız var yedek bırakıyoruz, oynatsak da top gönderemiyoruz. Bu takımın problemi oyuncular değil hocadır. Belki de kurduğumuz en kaliteli kadroyu Aykut Kocaman gibi biriyle harcıyoruz bence. Bu oyuncuları kaybetmeden Aykutun istifa etmesi taraftarıyım. Artık rahat maç izleyelim bıktık şu mahkum oyundan.

katılıyorum. aziz yıldırım da çok yıprandı ve yıprattı hem takımı hem taraftarları ikisinin de birlikte gitmesi gerek artık

• Aykut Kocaman istifa diye bir site açılsa herkesin imzasının toplandığı, ne biliyim artık gerçekten bir şeyler yapılması gerekli.

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Milos Krasic 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin
    Teknik Direktör?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Aziz yıldırımin Maç sonrası Canlı yayında yaptığı röportaj: Eğer Başıma bir iş gelmezse 3 yıl Başkan olduğum süre Boyunca Aykut kocaman bizim hocamiz olarak kalacak.

Bu durumdayız işte. Rakip takımımızın bizim teknik direktörümüzün kalmasını isteyeceği kadar rezil bir durumdayız ve başkan bunu görmüyor.
    İstifasına engel olamaz diye düşünüyorum. Ona da olursa başkanın da ipinin çekilmesi yakındır.

Eğer bu takım Alex'i de harcarsa taraftarın Saraçoğlunu başlarına yıkması lazım. Hadi evimizde oynayacağımız ilk maçta (nasılsa kötü oynayacağız) Aykut İstifa diye bağıralım bakalım başkan erkekleri susturabilecek mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Aziz yıldırımin Maç sonrası Canlı yayında yaptığı röportaj: Eğer Başıma bir iş gelmezse 3 yıl Başkan olduğum süre Boyunca Aykut kocaman bizim hocamiz olarak kalacak.

Bu durumdayız işte. Rakip takımımızın bizim teknik direktörümüzün kalmasını isteyeceği kadar rezil bir durumdayız ve başkan bunu görmüyor.
    İstifasına engel olamaz diye düşünüyorum. Ona da olursa başkanın da ipinin çekilmesi yakındır.

Eğer bu takım Alex'i de harcarsa taraftarın Saraçoğlunu başlarına yıkması lazım. Hadi evimizde oynayacağımız ilk maçta (nasılsa kötü oynayacağız) Aykut İstifa diye bağıralım bakalım başkan erkekleri susturabilecek mi?

görmüyor değil aykut giderse aziz de gider.

bu arada yazıya imzayı nereye atıyoruz bi defolup gidemedi şu kan emiciler.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

•  AYKUT KOCAMAN İSTİFA!

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

quote:

Beyler istifayı isteyenlerin listesini yapayım yaz demeniz yeterli, belki yetkili birilerinin dikkatini çeker.

İstanbulda olup maça gitme imkanı olan taraftarlar da lütfen seslerini duyursunlar. Artık takımı kurtarması gerekenler taraftarlardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler istifayı isteyenlerin listesini yapayım yaz demeniz yeterli, belki yetkili birilerinin dikkatini çeker.

İstanbulda olup maça gitme imkanı olan taraftarlar da lütfen seslerini duyursunlar. Artık takımı kurtarması gerekenler taraftarlardır.

Edit: Düzenleme olmadığı için liste yapamıyorum.

• twitterda tt yapsak o bile etki eder :D

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

twitterda tt yapsak o bile etki eder :D

Tamam o zaman burdan yeterli kişi olunca twitterdan başlayalım

Orijinalden alıntı: sowman

AYKUT KOCAMAN İSTİFA!

AY betondan ne kadar iyi anladığı A.Kocamanın suratına bakınca anlaşıyor vallaha
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • sorun kocaman'da değil , onu takımın başına getirende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

Aziz yıldırım her zaman hükmedebileceği TD ile çalışmak istedi yıllardır.Aykut kocaman aslında Aziz Yıldırım'dır

Zico gibi bir adam gelmezse yakında yönetimde de çatırtılar başlayacak.

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: sowman

AYKUT KOCAMAN İSTİFA!

AY betondan ne kadar iyi anladığı A.Kocamanın suratına bakınca anlaşıyor vallaha

Gülüyoruz ağlanacak halimize

• Önce başkan gitmeli Aykut hocanın gitmesi için...

Son maçta şampiyonlukları kaçırırken Aziz başkanla olmuyor deyince yuhlanıyorduk, o zamandan bu zamana değişen bir şey olmadı ama bakıyorum Aziz başkanı bile darağacına çıkarttınız.

Aziz başkanla olmaz, Türkiye'de 2-3 senede bir şampiyonluk yaşarız o kadar. Bir umuttu bekliyorduk. Neyseki taraftarın genelinde ağızbirliği olması güzel.

Şimdi ne olacak?

Sahada Aykut hoca Alex çekişmesi... Saha dışında Aziz Yıldırım taraftar çekişmesi...

Sene sonu bu takım taktir edilirse şundan emin olun, o başarı, Aykut hocanın başarısı olacak.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.