Şimdi Ara

Aykut Hocaya hak verdim. Alex ve Cristian boşuna yedek kalmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 07.07 de söylediği Alexin neden oynamadığı gösteriyor.

08.01 de "zaten" diye başladığında bu konuda ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor...

bence 07.07 izlemeye başlayın ve Aykut hocaya hak verin, adam avrupa takımları gibi yapmaya çalışıyor takımı! izleyin.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahce-bir-degisim-icerisinde

• İzlemeden yazıyorum. Aykut kocaman beceremedikten sonra isterse galaksi takımı oluşturmaya çalışsın benim gözümde değersizdir. Her konuşmasında koşan, savaşan fenerbahçe deyip duruyor. Takımda oyuncu kalitesinin artmasından başka bir değişiklik göremiyorum. Eskiden orta derecede bir kadro vardı elinde şimdi ise iyi derecede bir takım var. Mutlaka yükseliş olacak ama bu aykutla ilgili değil bence. Karakter olarak hiçbir arzusu yok adamın. Gruptan lider çıkacağız bu takım bunu yapacak çok çalışıp uyumadan bunu gerçekleştireceğiz gücümüz var diyeceğine gruptaki 3 takımla aynı güçteyiz 3. sırada bitirebiliriz diyor. Kendini ona alıştırıyor büyük adam bu şekilde olamaz. Ne yaparsa yapsın ne transferler bitirirse bitirsin aykut avrupa'da 0, ligde ise son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan sıkıcı futbol oynayan bir takımdan başka birşey yapamaz.
  • beyler kim ne derse desin ben bu adamı gelecekteki fenerbahçenin ferguson'u olarak görüyorum adam net açıklamış 90lardan 110a çıkarmış koşan adam istiyor demekki alex ile ilgili noktayı koymuş bence. Adam 29 senedir futbolun içindeyim diyor arkadaşlar ne aragonesler gördük biz işe yaramayıp gittiler o kadar iyi dediğiniz teknik direktörler bize seneler kaybettirmişken 1 yıl da aykut hoca kaybettirse ne olur yani rahat bırakın adamı bi destekleyin sene sonu gelir eleştirirsiniz.

Orijinalden alıntı: zUbE

İzlemeden yazıyorum. Aykut kocaman beceremedikten sonra isterse galaksi takımı oluşturmaya çalışsın benim gözümde değersizdir. Her konuşmasında koşan, savaşan fenerbahçe deyip duruyor. Takımda oyuncu kalitesinin artmasından başka bir değişiklik göremiyorum. Eskiden orta derecede bir kadro vardı elinde şimdi ise iyi derecede bir takım var. Mutlaka yükseliş olacak ama bu aykutla ilgili değil bence. Karakter olarak hiçbir arzusu yok adamın. Gruptan lider çıkacağız bu takım bunu yapacak çok çalışıp uyumadan bunu gerçekleştireceğiz gücümüz var diyeceğine gruptaki 3 takımla aynı güçteyiz 3. sırada bitirebiliriz diyor. Kendini ona alıştırıyor büyük adam bu şekilde olamaz. Ne yaparsa yapsın ne transferler bitirirse bitirsin aykut avrupa'da 0, ligde ise son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan sıkıcı futbol oynayan bir takımdan başka birşey yapamaz.

izlemediğin belli orda sayısal olarak da söylemiş ilk zamanlarda 90 küsür olan koşma ortalaması 110a çıkmış tabi sen görememişsin. Takım gitgide iyileşiyor bunun farkına herkes varamıyor malesef inşallah avrupada alacağımız başarı biraz erken olur da aykut hocayı kaybetmeyiz

• @zUbE

İzleseydin anlardın Aykutu. Bir sistem benimsiyor ve sistemdekiler bu işin fazlasıyla yapacaklar bence...
  • valla bu adamı ilk kez gördüm konuşmayı sevmeyen bir adam ama bu programda resmen içini döktü hak verdiğim yönüde var vermediğimde ama ama şunu biliyorumki bu dönemde sonra yani bu içini dökme işini yaptıktan sonra çok iyi bir takım olacağız benim tahminime göre
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • bu sözleri ne zicodan ne aragonesden ne daumdan duyduk, günü kurtarma peşindelerdi, alex 1 takar 2 takar, günü kurtulur zihniyeti Aykut yıkıyor..

Aykut dersini çalışıyor, Avrupa nasıl yapıyorsa ona ayak uydurmaya çalışıyor. Bu düşündüklerini uyguamak için istediği oyuncularıda buldu bundan sonra takım uyumuna kalmış, hayırlısı diyelim.

ben güveniyorum.
  • en son hatırladığım Zico görevdeyken, Alex formsuz yada sahada yürürken, zico açıklama yapardı "Alex durur durur ama bir çıkar sahneye vurur" diye ama hakketende öyle olurdu, bizde uyurduk alex sahneye bir şekilde çıktığıda...

o zamanda kaleci hariç 9 oyuncu Alexin eksikliği kapatmaya çalışırdı ama Aykut bunu istemiyor, Alexin açığı kapatılacağına alex yerine başka bir oyuncu olsun zihniyetinde, kimse birinin eksikliğini kapatmaya çalışmasın zihniyetinde...
  • aykuta zerre hak vermem, herif gelir gelmez alexi dışlamaya çalıştı elendi rezil oldu, paspas oldu, alexi oynattı. şimdi eline 2-3 iyi oyuncu geçti ilk fırsatta yine alexi sattı, Allahın adaleti şampiyonlar liginin en rezil insanı olduğunu kanıtladı bi kez daha.

bide şu var aykut alexin kendi gol rekorunu geçmesini istemiyo ondn böyle şeylere başvuruyo olabilir.

geçen sene alex türkiye kupasındaki performansıyla rezili rüsvan etti aykutu, hemde sakat değilim dedi, belki alex oynasa şampiyon olcaktınız o maçta.

Alexin sonuna kadar bi beşiktaşlı olarak arkasındayım, bu kadar haksızlık olamaz ulan alex yıllarca beşiktaşın oyuncusu olsaydı biz sırtımızda taşırdın yamuk yumuk q7 lere bile sahip çıkıyo aklınca bizim taraftar.

2. paragraftaki gerçekten çocukça bir yazı, 4 gol kalmış ve Alexin girmesini istemiyorlar, Alex toplamda 5 maç oynasa kırar o rekoru, abarrtmayalım.

aykutun kafa o geçmemede olsa Alexi oyundan çıkarırken suratına bakmaz, alexi de alkışlamazdı..

Orijinalden alıntı: fburakd

@inonu88

2. paragraftaki gerçekten çocukça bir yazı, 4 gol kalmış ve Alexin girmesini istemiyorlar, Alex toplamda 5 maç oynasa kırar o rekoru, abarrtmayalım.

aykutun kafa o geçmemede olsa Alexi oyundan çıkarırken suratına bakmaz, alexi de alkışlamazdı..

tamamda niye cımbızla çekip bi cümleyi yorumluyosun ? sence genel olarak haksız mıyım ? gördüğüm kaldarıyla sende benim doğrultumda düşünüyosun genelde. beşiktaşıyım diye yorumum rahatsız ettiyse ayıp ediyosun, ben fenerin şampiyonlar ligine girmesini belki fenerlilerden çok istedim.

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

@inonu88

tamamda niye cımbızla çekip bi cümleyi yorumluyosun ? sence genel olarak haksız mıyım ? gördüğüm kaldarıyla sende benim doğrultumda düşünüyosun genelde. beşiktaşıyım diye yorumum rahatsız ettiyse ayıp ediyosun, ben fenerin şampiyonlar ligine girmesini belki fenerlilerden çok istedim.

pardon başka arkadaşla karıştırdım edit yok tabi.

ama dediğim gibi, hadi o rekor konusu gerçek olmasa bile bence büyük haksızlık alexe yapılan.

• Aykut Kocaman'dan hiç birşey olmaz.

Orijinalden alıntı: Mishakal

Aykut Kocaman'dan hiç birşey olmaz.

genele yazacaktım ama alıntı da yazayım.

14.30 dikkat beyler ;http://www.ligtv.com.tr/haber/alexi-kiskaniyor-mu

Teknik direktörlük dışında kulüpte bir görev almasını gönülden isterim
  • İyi güzel konuşuyor da madem Avrupa takımları gibi olacağız be adam bu 3.yılın,neden ona göre oyuncu planlaması yapmıyorsun,oyun anlamında 1 arpa boyu yol alamadık gerçek bir teknik adam bu zamana kadar takıma iyi veya kötü oyun karakteri kazandırırdı Allah aşkına bizim takımın 3 senedir ne oynadığını biri söylesin,laf cambazlığı yapıyor aklı sıra ama yemezler zerre kadar gelişme olmaz bu takımda bu adam varken.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.