Şimdi Ara

Aydınlatmalı Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geceyarılarına kadar çeviri yaptığım oluyor ve sırf o yüzden evdekileri yanık bir ışıkla rahatsız etmek istemiyorum. Dolayısıyla efektif bir aydınlatmalı klavyeye ihtiyacım var.

Karanlıkta kullanarak deneyimlerine dayanıp öneride bulunacak arkadaşlar var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Geceyarılarına kadar çeviri yaptığım oluyor ve sırf o yüzden evdekileri yanık bir ışıkla rahatsız etmek istemiyorum. Dolayısıyla efektif bir aydınlatmalı klavyeye ihtiyacım var.

Karanlıkta kullanarak deneyimlerine dayanıp öneride bulunacak arkadaşlar var mı ?

genelde gamer klavyelerde aydınlatma olur.şuan bulabileceğin kaliteli aydınlatmalı ve uygun fiyatlı klavye g105 dir.işini görür memnun kalırsın.
  • Logitech G105 ya da Thermaltake Challenger Pro.
    Yalnız bunlar normal klavyelere benzemez sıvı teması için hassaslar. G15'i vardı arkadaşımın yazın Ice Tea döküldü üstüne, sonuç çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Logitech G105 ya da Thermaltake Challenger Pro.
    Yalnız bunlar normal klavyelere benzemez sıvı teması için hassaslar. G15'i vardı arkadaşımın yazın Ice Tea döküldü üstüne, sonuç çöp.

bende g15 olacak ve üstüne ice tea dökücem intihar ederim valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

quote:

Babası İngiltere'den hediye olarak G19 ve G930 aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

quote:

Babası İngiltere'den hediye olarak G19 ve G930 aldı.

g930 um olacağını bilsem g15i bile çöpe atardım.vay arkadaş hediyeler bak :)

• Logitech K300'e bakabilirsin, ucuz bir şey arıyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

Logitech K300'e bakabilirsin, ucuz bir şey arıyorsan.

Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar.

K300'ü bizzat kullandınız mı ?

Bu klavyelerde sadece tuşların aralarındaki boşlklardan sızan bir ışık mı oluyor yoksa harfler de fosforlu veya geçirgen yapıldığı için ışık alarak belli oluyor mu, aydınlatır mısınız ?
  • Çeviri yapacağım diyen adama 200 TL'lik oyuncu klavyesi önerilerinde bulunan diğer arkadaşlara ise teşekkürlerin en güzellerinden bir bukle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

Logitech K300'e bakabilirsin, ucuz bir şey arıyorsan.

Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar.

K300'ü bizzat kullandınız mı ?

Bu klavyelerde sadece tuşların aralarındaki boşlklardan sızan bir ışık mı oluyor yoksa harfler de fosforlu veya geçirgen yapıldığı için ışık alarak belli oluyor mu, aydınlatır mısınız ?

Kullanmadım'da dediniz gibi sadece, tuşların arasından, ışık sızıyor birde, f1,f2 tuşlarının üstünde. Olmadı şu ürünede bakabilirsin,http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/frisby-k5390el-k5390el-q-isikli-multimedya-usb-klavye/productdetails.aspx?I_ID=32385

• quote:

Geceyarılarına kadar çeviri yaptığım oluyor ve sırf o yüzden evdekileri yanık bir ışıkla rahatsız etmek istemiyorum. Dolayısıyla efektif bir aydınlatmalı klavyeye ihtiyacım var.

gerek yok dostum,şu tür ürünlere bir bak.
    kendimde kullanıyorum bunun bir çeşidini ve güzel yani
    para da değil

http://www.hepsiburada.com/Liste/greenlife-ul-113-02-10ledli-usb-isik-dort-kademeli/productDetails.aspx?productId=bs19928&categoryId=114325#Gorseller

• @Bullet Ride. Frisby markasını görünce burun kıvırıyor insan. Acaba kaçıncı ayda bozulur diye düşünmeden edemiyorum.

Keşke o Logitech de ışıklar bizzat harflerden sızsaymış :/

@qazze, Kasamın önündeki USB çıkışı çalışmıyor. Ta arkadan getirmek sorun yani o ürün için.
  • quote:

@Bullet Ride. Frisby markasını görünce burun kıvırıyor insan. Acaba kaçıncı ayda bozulur diye düşünmeden edemiyorum.

Keşke o Logitech de ışıklar bizzat harflerden sızsaymış :/

@qazze, Kasamın önündeki USB çıkışı çalışmıyor. Ta arkadan getirmek sorun yani o ürün için.

1 adet usb uzatma kablosunu işini görebilir.çözüm her zaman vardır
    benim niyetim zaten zaman çok kötü paranızı çar çur etmeyin

• Uzatma kabloyla çalışmayı reddeden yığınla edevat var, bu onlardan biri olmasın ?

Düşünceniz için de teşekkürler.
  • uzatma kablo ile çalışmayan ürünler varmı bilmiyorum.bu ve benzeri ürünlerde o sınıfa girermi onuda bilmiyorum.
    yanlış bir yorum yapmayayım , kolay gelsin
  • Sağolun, fikriniz aklımda.
  • kaliteli bişi arıyorsan K800 almanı şiddetle öneririm. bende geceleri kod yazıyorum derdine care tek budur. ısıklandırması harf üstünde lazerle inceltilmiş. ürünü incelersen rahat bulursun. ve de bileklerin de yorulmaz.
  • Güzel de çok para be kardeşim. :/

Harflerden ışık sızar şekilde değil mi ki K300 ?
  • zannetmiyorum benim bildigim k750 ile k800 de var sadece.
  • Hay bin kunduz. :/

Denemeden de alınmaz ki diğer türlü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.