Arkadaşlar aydın sökede asteğmen olarak göreve başladım daha 5 gün oldu ama ilçe çok küçük ve gezmek içinde vaktim olmadı acaba burada ne yapılır ( ilçe dısına çıkılmadan ) nerde eğlenilir nereye gidilir tarzında yardım edecek olan çıkarsa çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: yknave
Arkadaşlar aydın sökede asteğmen olarak göreve başladım daha 5 gün oldu ama ilçe çok küçük ve gezmek içinde vaktim olmadı acaba burada ne yapılır ( ilçe dısına çıkılmadan ) nerde eğlenilir nereye gidilir tarzında yardım edecek olan çıkarsa çok sevinirim.
Hayırlı olsun dostum. Bende muğla/milas'ta oturuyorum yakınız 1 saatlik yol var. söke de pek gezilecek yer bilmiyorum ama alışverişi söke outlet'ler de yapabilirsiniz. Fenerium,billabong,quiksilver,abercrombie,colin's,levis,mavi,collezione,rodi,rodi mod,nike,adidas,puma,starbucks,mcdonalds Aklıma gelen mağazalar bunlar.Daha var baya bi
Kuşadası çok yakındır. Bence yazı bekleyin ortam süper olacaktır.
çok saolasın ama ben daha çok eğlenmek için yer arıyorum. su aralar ev arıyorum ve misafirhanede kalıyom ev olmayıncada biraz zor olur izmir yada kuşadasına gitmek o yuzden yakınlarda yani ilçede eğlenmek için mekan felan bilen olmadı sadece güzel müzik dinleyebileceğim bi yer bile olur.
kuşadası 15-20 dk mesafede sökede takılmana gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme