Bildirim
Aydın Didim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Deniz olmasa çöp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçük diyarbakır
Edit: kim eskiledi? Gidin görün hak vereceksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 25 Temmuz 2015; 9:25:50 >
apollonium var orda kalıyoruz biz ama geçen sene ben 20 ağustos 5 eylül arası oradaydım eylülde yağmur falan yağıyordu hergün ve rüzgar kuvvetliydi -
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
Deniz olmasa çöp
Hiç mi elle tutulur bi yanı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LeonCavalli
apollonium var orda kalıyoruz biz ama geçen sene ben 20 ağustos 5 eylül arası oradaydım eylülde yağmur falan yağıyordu hergün ve rüzgar kuvvetliydi
Peki önerir misiniz ? Altın kum plajı vs. Nasıl sizce
altınkum plaj falan oralara akşam gidiyordum benim kaldığım yer altınkumun tam karşısı ve öneririm -
Kime didin ? -
Niye didin?
Didim güzel yerdir hocam denizi olsun, akşam eğlencesi olsun tavsiye ederim.Restorant olarak baya bir alternatif var sıkıntı çekmezsin o konuda onun dışında fast food olarak Burger,Dominos,McDonalds var.Tekne turuna çıkabilirsin sabah 9-10 dan 5-6 ya kadar koyları gezdiriyorlar.Mavişehirde Aqua Park var oraya gidebilirsin.
Sağolun hocam tavsiyeleriniz için
Güncel
Altınkumdayım şuan akşam denize gittim hayvan gibi üç tane bok vardı
quote:
Orijinalden alıntı: TeymenReyiz
Altınkumdayım şuan akşam denize gittim hayvan gibi üç tane bok vardı
Hocam ben doğma büyüme Aydınlıyım. Aydın'da pek çok tatil yerine gitmişliğim var. Ama bence Didim'in denizi ayrı güzel. Altınkum fazla kalabalık olduğu için pek tercih etmem ama denizi çok güzeldir. -
Peki hocam sağolun, günlük kiralık evler hakkında bi bilginiz var mı?
İnanın hiçbir bilgim yok. -
Kardeşim 6 yıl didimde yaşadım sana sunu söyleyebilirim ki yaz döneminde dizinin en büyük eksiği aşırı kalabalık olması şehrin kaldırabilceginden fazla. Lakin doğal imkanlar bakimindan çok iyi bir yer anlatayım
Öncelikle altinkumla baslayayim bu 6 yıllık süreçte sadece mayis ayında altın kumda denize girdim çünkü iğne Arsan yere düşmez o kadar kalabalık oluyor sudan alkol kokusu alıyorsunuz o derece
Ben yaşadığım zamanlarda polis akademisinin oradaki 3.-5.-7. Koylara giderdim orallar hala halka açık mi bilmiyorum ama cidden müthiştir yani kelimelerle anlatılmaz. Su aşırı berraktır dalga 0 adi üstünde koy ayni zamanda tesislerde mevcut orda denize gideceksen kesinlikle orayı tavsiye ederim. E tabi gece hayati için kesinlikle Altınkum oralar cıvıl cıvıl olur geceleri ayni zamanda 3-4 km yurursun sahil hattı boyunca ben ayrılmadan önce oraları yeniliyorlardi bide en som halini görmedim.
Yeme içme olarak yanlış hatirlamiyesam çevre yolunun orda meandros diye bir yer vardı açık hava çimler var harika bir yerdir özellikle kahvaltısına doyum olmaz Didime gidersen bu mekana kesinlikle git aksam yemellwride çok güzeldir bari da var
Tarihi yerleri gezcem diyorsan Apollon tapınağı var ayni zamanda didim yakınlarında milet vs. Var
Şehrin girişinde de bir aquapark var yanlış hatirlamiyorsam yüzölçümü olarak Türkiyenin rn büyük aquaparki olması lazim eğer gidersen 1 kere olsun git oraya gittiğin zamanda tsunami ve klozete binmeden çıkma :)) ayni zamanda yüz ustu halılarla kayılan bir kaydırak var onada kesin bin :))
Ayni zamanda Didime 50 km uzaklıkta soke outletler ve 100km uzaklıkta aydın forum var alışveriş için
75 km uzaklıktaki kusadasinada gitmeyi unutma
Ayni zamanda söylemeden gecmeyeyim kuşadası yakınlarında değirmen diye bir restarunt hayvanat bahçesi karışımı çok güzel bir mekan daha var orda da bir kahvaltı yap derim :))
Simdilik hatırladıklarım bunlar PM at aklıma geldikçe yazaram mekanları Didime eğitmeni tavsiye ederim otel anlamında kesinlikle sıkıntı cekmezsin git yani
Haaaa unutmadan dediğim polis akademisinde yer bulursan çok güzel apart yerler var çok uyguna kalabilirsin girebilirsen orayı tavsiye ederim zaten dediğim koylar orda 3-5-7 5 in diger adi akvaryum koy 7nin diğer adi cennet koydu sanirsim onları da soylim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian- -- 25 Temmuz 2015; 23:24:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sezon açılmadan hemen önce gideceksin tatil yörelerine, her yer bomboş oluyor. şu ana kadar çeşme-alaçatı olsun bodrum olsun buralarda denedim bunu ve sonuç başarılı. sezon açıldığında insan dolu olan yerler sezon açılmadan önce bomboş. mis gibi.
örneğin şunu söyliyim, yaklaşık iki ay önce gökova bölgesini bisikletle turladım. muğla-marmaris-datça-bodrum-ören-akyaka-muğla çemberini 5 günde aldık ve tüm plajlar bomboş idi. canımızın istediği yerde denize girdik mis gibi. ve şimdi bu hafta tekrar bu yöreye geldim ve bir hafta bisikletle turladım, daha çok bodrum yarım adasında gezindik ve her yer insan kaynıyor. altımızda bisiklet olduğu için dolu gördüğümüz plajda durmayıp güzel yerlere devam etme şansımız vardı ve bunun sayesinde güzel yerlerde yüzdük ama taşıtınız yoksa ve dolmuşlarla plaja gidecekseniz sürpriz kalabalıklarla karşılaşıp kalabilirsiniz. aynı şekilde alaçatı da sezon öncesi bomboş oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Temmuz 2015; 1:33:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yemek yerken midem bulanıyor
- agt parke mi çamsan mı
- toptan telefon nereden alınır
- dikkat eksikliği ilaçları kullananlar yorumları
- etimesgutta nerede oturulur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X