Şimdi Ara

Aydın Adnan Menderes Tıp Düşünenlere Yardımcı Olabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, adü tıp hakkında sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

• Merhaba egitim kalitesi nasil yeterli buluyormusunuz sosyal bir sehir mi ? Sosyal imkanlar iyi mi derslerin zorlugu kolayligi nasil bir de yurtlar avm ler vs ulasim durumu nasil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de bu sene kacla kapatir sizce siralama olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnlockee

Merhaba egitim kalitesi nasil yeterli buluyormusunuz sosyal bir sehir mi ? Sosyal imkanlar iyi mi derslerin zorlugu kolayligi nasil bir de yurtlar avm ler vs ulasim durumu nasil
    hocam eğitim kalitesi olarak çok iyi hocalarımız da var her fakültede olduğu gibi slayttan okuyup geçen hocalarımız da. açıkcası olay sizin ne kadar derse ilgili olduğunuzda. bir şeyler kapmak isteyen öğrenci her şekilde çok rahat bir şekilde kapabilir bu fakültede ki öyle arkadaşlarımız da var.
    şehir sosyal imkan konusunda nereden geldiğinize bağlı. büyükşehirden geliyorsanız gerçekten başlarda sıkılabilirsiniz ama bunu da arkadaş ortamıyla kolaylıkla atlatıyorsunuz. cafeler barlar clublar diğer şehirlere bakış oldukça fazla durumda. izmire 1 saatte varabiliyorsunuz otobüsle yani. kuşadası, didim vs gezilecek turistik yerleri de var. bi' istanbul izmir beklentiniz yoksa eğer sizi memnun eder. forum aydın adında bir avm var burada bir sürü kahve, yemek zinciri barındırıyor. forum okulun hemen altında zaten dolmuşla 2 dk belki sürer belki sürmez yürüyerek aşağı sallanırsanız 10-15dk da orada olurusunuz. tıpın hemen karşısında alesta avm var ama pek dolu değil. öğle yemeği çay kahve içmek için fotokopi çıkartmak için iş görür. içerisinde bir de bowling salonu vs de var.
    derslerin kolaylığı zorluğu kişiden kişiye değişiyor tabi ki ama geçiş yaparak gelmiş arkadaşlarımızdan duyduğumuz kadarıyla diğer fakültelerden 1 tık kolay soruyormuş hocalarımız
    aydın küçük yer zaten her yere yürüyerek gidebilirsiniz ulaşım konusunda sıkıntınız olmaz( dolmuşların öğrenciyle tıka basa olması dışında :d )

• Agonize kullanıcısına yanıt
    Aydın diş hakkımda bilgin var mı ? Ya da Aydın dişte okuyan? Hocam çok merak ediyorum orayı gitme ihtimalim var?Birkaç soru sorsam?:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın sıkıcı bir şehir arkadaşlar onu söyleyebilirim.
    Okul dağın başında, dağın başında olduğunuz için yapacak bir şeyiniz yok ama İzmire Denizliye yakındır o açıdan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Aydın diş hakkımda bilgin var mı ? Ya da Aydın dişte okuyan? Hocam çok merak ediyorum orayı gitme ihtimalim var?Birkaç soru sorsam?:)
    hocam diş fakültesi bildiğim kadarıyla karışık, binası bizim kampüste değil eski hastanenin orada. o yüzden diş öğrencileri biraz dışlanmış gibi oluyor, dışlanmaktan kastım çevresinde başka fakülte ve kampüs ortamı yok. bazı derslerini bizim fakültede aldıklarını da duydum. finali de bol çıkmışlı ve kolay oluyormuş o yönden avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Aydın sıkıcı bir şehir arkadaşlar onu söyleyebilirim.
    Okul dağın başında, dağın başında olduğunuz için yapacak bir şeyiniz yok ama İzmire Denizliye yakındır o açıdan iyidir.
    katılıyorum ama bi manisa kadar değildir :d cbütf öğrencileri gerçekten isyanda ve haklılar da. tek avantajı izmire yakınlığı o kadar. binası vs aşşşşırı kötü derecede eski. adü beni o konuda şaşırtmıştı çünkü gerçekten binası izmirdeki ve manisadaki tüm tıplardan daha yeni
    Tüm diş fakültelerinde mi sorun var ağlıycam:(

• Ben de adü tıptayım hocam kaçıncı sınıfsınız

• hocam tek sorum şu çok merak ediyorum: adü tıptan 4 sene önce mezun olan kuzenim bana stajların 3 te başladığını ve bu yüzden hiçbir yere yatay yapılamadığını söyledi hala durum bu şekilde mi?cevabınız benim için çok değerli teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dusuncelı

hocam tek sorum şu çok merak ediyorum: adü tıptan 4 sene önce mezun olan kuzenim bana stajların 3 te başladığını ve bu yüzden hiçbir yere yatay yapılamadığını söyledi hala durum bu şekilde mi?cevabınız benim için çok değerli teşekkür ederim.
    yok hocam değiştirdiler onu

• evet hocam ben de duydum teşekkür ederim

• Hocam çok teşekkürler öncelikle böyle bir yardımda bulunduğunuz için. Düşündüğüm yerin gelmemesi halinde Aydın gelecek. İnternette araştırdığım kadarıyla 2 kişiye 1 mikroskop düşüyor amfi yetmiyormuş vs böyle yetersizlikler oldugunu okudum ayricahttps://eksisozluk.com/adnan-menderes-universitesi-tip-fakultesi--987105?p=2 böyle bir şey de okudum ve negatiflik kaptım istemeden. 109 prof. var ve oturmuş bir fakülte olduğunu düşünüyordum. Bu konuda bilgilendirme yapqbilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalperestbirealist

Hocam çok teşekkürler öncelikle böyle bir yardımda bulunduğunuz için. Düşündüğüm yerin gelmemesi halinde Aydın gelecek. İnternette araştırdığım kadarıyla 2 kişiye 1 mikroskop düşüyor amfi yetmiyormuş vs böyle yetersizlikler oldugunu okudum ayricahttps://eksisozluk.com/adnan-menderes-universitesi-tip-fakultesi--987105?p=2 böyle bir şey de okudum ve negatiflik kaptım istemeden. 109 prof. var ve oturmuş bir fakülte olduğunu düşünüyordum. Bu konuda bilgilendirme yapqbilir misiniz?
    amfi biyofizik derslerinde çok dolu olur çünkü hoca yoklamaya çok önem verir. onun haricindeki derslerde sınıfın yarısı ya olur ya olmaz. mikroskop sistemi düzeltildi vs ama bunlara takılı kalma zaten şehir imkanını araştır seni mutlu eder mi etmez mi diye. gittiğin çoğu tıp fakültesinde 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyleri yaşayacaksın

• Hocam zorluğu nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Brula Noyan

Hocam zorluğu nasıl
    çok zor değil
    Celal bayar her türlü aydını yok eder. Eğitimde zaten cbü iyi. Sizin okul dağ başı bizim okul yine merkezde. İzmire zaten 20dk.

• quote:

Orijinalden alıntı: cccliseliumutccc

Celal bayar her türlü aydını yok eder. Eğitimde zaten cbü iyi. Sizin okul dağ başı bizim okul yine merkezde. İzmire zaten 20dk.
    :ddddd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.