|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha bunlar fragmansa film acaba ne zaman |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
Zamma karşıyız; biz yapmadığımız veya bize yapılmadığı sürece. Toplu ulaşıma zam; 5 TL. %20 pes vallahi. Nasıl sosyalci toplu taşıma kardeşim bu böle. Markette; 3 al 2 öde, 2 al 1 öde; 4 al indirimli al yok mu? Turisttik seyahatte kafile, grup indirimi de var. Ee tamam; adı üzerinde toplu taşıma, bizde 3 er 4 er 5 er biniyoruz. Ee indirim yok; fiyata bindirim var. Oldu mu şimdi? 6 tam basıp biniyor; 1 tam basmadan biniyor. Binse iyi; iniyor biniyor, biniyor iniyor. Tam bir döngü; dönüyoruz sayın yolcular. Haa beleşe binenler vardı de mi; şimdi anladım. |
|
170 liradan hesaplama yapıyorum. İndirimi vs geçiyorum. 2023 yılında asgari ücret 11.402 lira, asgari ücretli vatandaş 67 tane yudum ayçiçek yağı 5 lt alıyordu. 500 liradan hesaplama yapıyorum. 2025 yılı asgari ücret 22.104 lira, asgari ücretli vatandaş 44 tane yudum ayçiçek yağı 5 lt alıyor. Mantık çok basit. 23 adet ayçiçek yağı 5 lt eridi gitti!!! 26 Nisan 2023 carrefour facebook paylaşımı ![]() An itibariyle, ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 14 Ekim 2025; 15:13:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 14 Ekim 2025; 15:11:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
2023'te gelin bu yontimi degistirelim, Muharrem Ince'yi baskan secelim, tarimi, egitimi duzeltsin diye canimizi disimize takip mucadele ettik ama hicbiriniz destek vermediginiz gibi bir de kostek oldunuz. Iktidara calisan Dersimli'ye oy verdiniz. Simdi yapabilecegim tek yorum var bu zam haberine. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! |
|
|
Margarin yiyin o daha sağlıklı, |
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
|
|
Sahtekar enflasyon yayınlayan kuruma göre Eylül ayında 1 litre sızma yağı 125TL'ydi. Yani bunu da 45TL yazarlar, bir hane silerler. 2020'de kendi yandaşları başı çekmek üzere dağıttıkları bedava kredilerin faizlerini ingiliz ajanı 2 senedir halka ödetiyor, ne borçsa hala bitmedi. |
|
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
|
hocam ufak bir not da ben ekleyeyim eriyen 23 adet yağın 20 tanesi yahudileri vs. faiz olarak verildi/veriliyor 3 tanesini de çöpçüler süpürmüştür herhalde yani eriyip boşa gitti diye üzülmemize gerek yok en azından |
|
Ben anlatiyim, 31% ile kazandigi secimi (51% almasi lazimdi ama neyse) 20 milyon lira rusvet alip (ortulugu odenekte 500 kati var ama neyse) Erdogan'a kazandirmis. Duymak istediginiz bu degil mi? Ama burda buyuk bir yanlislik var dostum. 47% ile Dersimli niye baskan olamadi o zaman, madem 31%'le Ince kazanmis ya? Ayrica baskanlik odenegi olan 10 milyar lira! 20 milyon lira rusvet icin birakilir mi? Kafamda deli sorular :) O gecenin gercegi de sudur: Ince, Dersimli Kemal ve Cetesi tarafindan satilmis, halk ihanete ugramis ve secim sandiklari patlatilmistir. Her sey Ince'nin kaybetmesi ve Dersimli Kemal ve Cetesinin stepneligine devam etmesi icindi. Bunun boyle oldugunu ozellikle Pirom Kemal Dedem'in 2023 secimlerinde yaptiklarini gorup de hala da anlamadiysaniz. O zaman Lutfen: SIZ ONCE NEYIN PESINDESINIZ? BUNUN HESABINI VERIN! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 14 Ekim 2025; 20:16:44 > |
|
|
İnce , parti kuracak parayı nerden buldu onu açıklasın önce :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|