Şimdi Ara

AYBÜ TIP İNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kaç gündür 6 7k sıralamadakileri görüyorum , hiç yazan göremedim. Yok mu aranızda yazan ve önüme geçen bir babayiğit ?

• Hacım şimdi ben 6808. Oldum. Gazinin arkasina ybü turkce ve ybü ing yazdim gazinin gelmesi imkansiz gibi o yüzden muhtemelen ybü olucak zaten turkcesi 5900 ve ingilizcesi 7400 fln aliyor ve biliyosundur kontenjanlari da degisti bu bölümlerin  türkcesi 100 den 160 a cikardi ingi 160 dan 120 ye indirdi yani turkcesi biraz düsücek ingi biraz yükselicek ben türkce gelmesini istiyorum. Senin siralaman nasil bu arada ve hangisini istiyosun türkce ing?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali i. Ayaz A kullanıcısına yanıt
    Hocam Gülhane düşünmediniz mi?

• kim neden yazsın ki
  • Gülhane askeri oldugu icin biraz disiplini ağır olur diye duymuştum

hem bilkent şehir hastanesinde çalişmak istiyorum. 2018 in ikinci döneminde açılişi yapilcak diye duydum yani biz egitime başlarken hastane de açılcak . Tanitimlarinda dünyanın en büyük hastanesi olucak deniyordu . Bilmem hangi açidan ama günde 100.000 kişiye hizmet sunulmasi planlaniyormuş . Biliyosunuzdur ybü egitimlerini ataturk egitim arastma hastanesinde veriyodu ama artik sehir hastanesi tamamen bizim olucak (internlik ve staj için) zaten gidip gördum ybu tipin binasi 3 katli anaokulu gibi gibi biryer şaka yapmiyorim çaprazinda anaokulu var hemen hemen ayni bunun sebepi okulda sadece teorik dersler veriliyormus laboratuvarlar icin ayri binalar varmis hatta bu sene de galiba yeni binalar yapilcakmis yemekhane okulun bodrumunda onun icin ayrı bina yapicaklarmis

• Yani rakip elemek icin kötülemeye vicdanim el vermiyor. Bence muazzam bir okul ama siralamasi biraz dusuk hacettepe ankara gazinin yanında sirf ankarada bile adi anilmaz yani ama düsunsenize dunyanin en buyuk hastanesinde (bana biraz abarti geliyor ama yine de devasa bir hastane) calisiyosunuz yani her türlu hasta gelir ve kendinizi gelistirme firsatiniz olur. Youtuba bakin ybu tipin kanalina ders videolarina millet derste baya gürultu yapiyo hele ingilizce olunca ders baya anlasilmaz oluyo bu yüzden ben türkce istiyorum. Ama ingilizce imkansiz degildir ders disinda hocalarin baya yardimci oldugunu duydum . En azindan öyle telafi edersiniz . Özetlemek gerekirse puaniniz ankara tipa bile puaninz yetiyorsa ybü yü düsünun derim hem ankaradan gaziden daha kolay .Bazilari zoru sevebilir ama tip zaten tiptır kolayinin bile sizi eksik bırakacaginiz sanmiyorim. Saygilar gençler

Teşekkür ederim hocam sağ olun.

Benim sıralama 8013. İngilizce bekliyorum türkçe den pek umudum yok. En son 7871 ile kapatmış yök atlasa göre.

İnsanlar önce türkçesini sonra ingilizcesini yazdığı için kontenjan konusunda +20 lik bir artış görüyorum ben.Bence türkçe gerilerken ingilizce de gerileyecek ama türkçe ye oranla biraz daha az.Oradan kurtarabilmeyi umuyorum. İlk 10k da kontenjan değiştiren diğer okullar hakkında pek bilgim yok. Onların da etkisi olacaktır mutlaka.

Siz de Ankara dasınız herhalde
  • Stajlar dışkapida mi yapilcak? 14 gün önce bir haberde dışkapinin kapatilcagini gördum emin misin . Nie anlaşma sağlanamasin ki benim bildigin başka universitelerde bilkenti istiyor hatta bazi yerlerde ögrencilerin bilkent bize söz verilmişti dedigini hatirliyorum baska bir üniversiteye verilmediyse niye anlasma sağlanamasin ki . Yani sana yalancı demiyorum sadece gerçekten sağlanamadıysa bunu nerden gördun yada duydun . Kesin mi diye merak ediyorum

• Yani ankarada zaten 4 tip devlet var benim bildigim kadariyla(hacettepe ankara gazi ybu) özellerde siralama degisir heralde . Devletlerin cok etkilenicegini sanmiyorim

Arkadaşın dediği gibiyse anlaşma yapilmadiysa sıkınti .yani bence ybü'yü cazip kilan şehir hastanesi inş anlasma sağlanir. Şuan sitesine baktim atatürk gözükuyo hala da bende atatürkle anlaşma bitirilecek şehir hastanesiyle yapilacak biliyodum . Hadi bakalim hayırlısı

• Şuanlık senin dedigin gibi gözukuyor eywallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.