Şimdi Ara

Aybar Kar Fırtınası Geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, Mart ayında ciddi bir kar geliyor :)


    Hava Forumtwitter
    “Sibirya kökenli Aybar soğuk hava dalgası yola çıktı. 35 yıl sonra ilk kez Mart ayında böyle kuvvetli bir soğuk tahmin ediliyor. Aybar'ın muhtemel rotasında Türkiye de var. Kendisini takip ediyoruz... ❄🐻‍❄️ #AybarKarFırtınası”
    https://twitter.com/HavaForum/status/1500178274512740354
    Hava Forumtwitter
    “İstanbul Aybar kar fırtınasına hazırlanıyor. Tahminlere göre, Perşembe-Pazartesi arası okul/eğitim tatili ve iş yeri tatilleri gündeme gelebilir. Bazı meteorolojik modeller İstanbul'u adeta kara gömüyor. Değişim olmaz ise 1987'den sonra en iddiali kar geliyor. #AybarKarFırtınası”
    https://twitter.com/HavaForum/status/1500404931001528324



  • Aybar'ın tanıtım videosu :)


    havaforumyoutube
    Aybar kar fırtınası, 10-15 Mart 2022 tarihleri arasında ülkemizde etkili olması beklenen kar yağışlı ve fırtınalı soğuk hava dalgasına verilen addır. Aybar, eski Türkçe’de gösterişli, heybetli, görkemli anlamlarına gelmektedir. Sibirya üzerinden bulunduğumuz coğrafyaya gelmesi beklenen soğuk hava dalgasının, Mart ayında geniş bir alanda kar yağışlarına neden olması beklendiğinden gösterişli, heybetli, görkemli anlamına gelen AYBAR ismi verilmiştir. Bu videomuzda Aybar Kar Fırtınası ile ilgili bilgiler aktarılmaktadır. Kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. Link: https://www.havaforum.com/aybar-kar-firtinasi-nedir-aybar-ne-demek/ Seslendirme: Sezin Karğılı'ya teşekkürler. Müzik/Music: Thanks: Keys of Moon Music Link: https://www.youtube.com/channel/UCWtFgusZT03fNCqtPBrhh9g #kar #havaforum #aybar #winter #kis
    https://www.youtube.com/watch?v=pTHz-aV3fCA
  • Godzilla yeniden geliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.