Şimdi Ara

AYAŞ ÇANILLI BARAJI 2.TURNA BALIĞI YAKALAMA YARIŞMALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YARIŞMA PROGRAMI
    PROGRAM
    02 Haziran 2012 - Cumartesi
    Organizasyon alanında katılımcıların kamp çadırlarını kurabilecekleri geniş bir alan mevcuttur. Katılımcılar gün içerisindeki yemek ve diğer ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak olup sürekli çay servisi olacaktır.

    Cumartesi günü katılımcıların tanışması, kaynaşması ve sürdürülebilir olta balıkçılığının özendirilmesi için turna avı teknikleri, malzemeleri hakkında çeşitli sunumlar yapılacaktır. Havanın kararması ile yakılacak ateşin sıcaklığında müzikli eğlence düzenlenecek; katılımcıların ve yarışmacıların dinlenebilmeleri için saat 23:00’de müzik sona erecektir. Ateş etrafında, şenlik alanında ya da kamp çadırlarının civarında sohbet ederek geceyi geçirmek isteyenlerin diğer katılımcıların haklarına saygı göstermeleri önemle duyurulur.

    Yarışmaya katılacaklar gerekli kayıt işlemlerini, gün içinde yaptırabilecekleri gibi, 03 Haziran sabahı da yaptırabilirler.

    03 Haziran 2012 - Pazar
    Kayıt yaptırmayan yarışmacılar, gerekli kayıt işlemlerini saat 05:00 ile 6:30 saatleri arasında yaptırabilirler. Kayıt yaptırmayanlar bu yarışmaya katılamazlar.

    • Sabah kahvaltısı 4:30’dan itibaren verilmeye başlanacak ve yarışmaya katılacakların erken kahvaltı yapmaları sağlanacaktır.
    • Yarışma için belirlenen zaman dilimi, saat 06:00 ile 12:00 arasıdır.
    • Öğlen yemeği derneğimizin ikramıdır servis, saat 12:00’de başlayacaktır.
    • Yakalanan balıkların değerlendirilmesi saat 12:00 ile 12:30 arasındadır.
    • Şenlik ve yarışma sırasında her katılımcı, çevre temizliğini kendisi yapacak ve çöp poşetleri belirlenen yerlere ağzı kapalı biçimde bırakılacaktır.
    • Yarışmaya katılım bedeli 20.00 TL.’dir.

    Bu organizasyonun yapılmasında desteklerini bizlerden esirgemeyen Ayaş Belediyesi' ne, Çanıllı Mahallesi sakinlerine, siz doğa aşığı amatör olta balıkçıları dostlarımıza ve değerli sponsorlarımıza teşekkürü borç biliriz.


    KATEGORİLER
    İki ayrı kategoride ve dört dalda yarışma ödülleri verilecektir.

    1. KATEGORİ
    Bot ve tekne ile yarışacak olanlar
    1. Dal: En Büyük Turna için yarışılacak olup, 1’ncilik, 2’ncilik ve 3’ncülük ödülleri verilecektir (boyları eşit olan balıklarda varsa bayan yarışmacılara öncelik verilecek, yoksa ağırlık ölçümüne bakılacaktır).
    2. Dal: En Çok Turna için yarışılacak olup, sadece 1’ncilik ödülü verilecektir.

    2. KATEGORİ
    Kıyıdan yarışacak olanlar
    1. Dal: En Büyük Turna için yarışılacak olup, 1’ncilik, 2’ncilik ve 3’ncülük ödülleri verilecektir (boyları eşit olan balıklarda varsa bayan yarışmacılara öncelik verilecek, yoksa ağırlık ölçümüne bakılacaktır).
    2. Dal: En Çok Turna için yarışılacak olup, sadece 1’ncilik ödülü verilecektir.




    İLETİŞİM

    www.oltaciyiz.com
    http://www.facebook.com/oltaciyiz
    sinabder@gmail.com
    sinabder@hotmail.com

    Adres: Tandoğan Mh. Billur Sk. 13/2 Civciv Plaza Sincan/ANKARA

    İletişim Numaraları:

    Niyazi GERİKALAN : 0 532 644 57 52
    Bekir KARAİPEK : 0 544 519 34 00
    Zekeriya KÖKSAL : 0 535 674 15 12
    Adnan AKYÜZ : 0 532 726 77 90
    Behçet KUTLUBAY : 0 535 392 50 38
    Mustafa ORHAN : 0 532 573 68 42







  • Sincan Amatör Olta Balıkçılar Derneği (SİNABDER)’in düzenlemiş olduğu 2.Turna balığı yakalama yarışmaları ve şenliği planlandığı gibi 02 - 03 Haziran 2012 tarihinde Ayaş Çanıllı (Asartepe) Barajında başarı ile gerçekleşmiştir.

    Yarışma ve şenliğimiz coşku içersinde geçti.

    Değerli sponsorlarımızın, yerel yönetimlerimizin ve en önemlisi fedakar dernek üyelerimizin katkıları ile 2. Turna balığı yakalama yarışmaları ve şenliği Ayaş Çanıllı (Asartepe) Barajında yapıldı. İki gün süren etkinliğimizde Türkiye’nin çeşitli illerinden 200’e yakın yarışmacı katılım sağladı. Bunun yanı sıra göl kenarında kamp ve piknik yapmak isteyen yüzlerce doğa ve çevre dostu ailede güzel iki gün geçirmenin tadını doyasıya yaşadılar.

    Kamp ateşi ve müzikli eğlencemiz.

    Bu tür yarışma ve şenliklerin vazgeçilmezi olan kamp ateşimiz aynı yola baş koyduğumuz değerli amatör olta balıkçılar derneklerinin sayın başkanları tarafında yakıldı ve eğlenceye start verilmiş oldu. Dev kamp ateşi etrafında katılımcı dostlarımız fotoğraf albümlerine çok güzel fotoğraf kareleri ekledi.
    Çalan müzikle beraber eğlence iki kat daha arttı ve tüm katılımcıların yüzünde eğlenen ve gülen ifadeleri görmek bizleri mutlu etmeye yetti.
    İlerleyen saatlerde kamp ateşi içersine atılan patatesler közlenerek değerli katılımcı arkadaşlarımıza dağıtıldı. Kamp ateşi etrafında yarışmacılarımızın sohbetleri yarışmanın başlangıç anına kadar sürdü.

    Aynı yolda yürüdüğümüz derneklerimiz

    Ülkemizin çeşitli illerinde faaliyet gösteren bizlerle aynı amaç doğrultusunda doğanın ve çevrenin korunması, amatör balıkçılığı sevdirilmesi, vicdani kurallara, ve kanuni yasalara uyan amatör oltacıların yetiştirilmesi ve bilinçlendirilmesini amaç edinmiş değerli derneklerimiz, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER), Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçılar Derneği (KAMADER), Çankırı Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ÇANOBDER) yarışma ve şenliğimize katılarak, desteklerini bizlerden esirgemediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

    63.3 cm Turna Balığı Yakalandı

    Yarışmanın başlaması ile beraber kıyasıya bir uğraş içersine giren yarışmacılar bitiş saati olan 12:00’a kadar balık yakalamak için emek sarf ettiler. Yarışmaya Ankara bölgesinden katılan Peker KAYA kıyıdan yaptığı atışlarla 63.3 cm boyundaki turna balığını yakalayarak Kıyıdan En Büyük Balık dalındaki birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Kıyıdan En Çok Balık kategorisinde ise ödülü Ankara bölgesinden yarışmaya katılan Bekir Çırak aldı. Bottan yarışmaya katılan yarışmacılardan Adem ÖZCİMDER Bottan En Büyük Balık kategorisinde birinciliği yakalamış olduğu 45.1 cm balık ile alırken yine aynı kategoride yarışan Musa KAYA yakalamış olduğu 45 cm’lik balık ile Bottan En Çok Balık birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

    Başkandan Teşekkür

    Sincan Amatör Olta Balıkçılar Derneği (SİNABDER) olarak 2.sini düzenlemiş olduğumuz Turna Balığı Yakalama Yarışmaları ve Şenliğini başarı ile, en önemlisi tatsız bir durum yaşanmaksızın tamamlamaktan dolayı sevinç, mutluluk ve gurur duymaktayız.

    Bu yarışma ve şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen öncelikle dernek üyelerimiz ve yönetim kurulumuza, bizleri destekleyen yerel yönetimlerimize ve kamu idari birimlerimize, OLTACILARDER, KAMADER, ÇANOBDER’in değerli başkan ve üyelerine, bizleri destekleyerek amatör oltacılara ödüllerini sağlayan, temel konaklama ihtiyaçlarını karşılayan değerli sponsorlarımıza, Tatlı Su Balıkçısı Turgay İNANÇ’a uzaktan yakından yarışma ve şenliğimize katılarak desteklerini esirgemeyen değerli konuklarımıza teşekkür eder bir sonraki seneye görüşmek üzere sağlık mutluluk ve huzur dileriz.

    Sincan Amatör Olta Balıkçılar Derneği
    SİNABDER
    Yönetim Kurulu Başkanı
    Niyazi GERİKALAN

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    ŞENLİK İLE İLGİLİ GENEL FOTOĞRAFLARIN LİNKİ
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.227669664018458.49874.174626805989411&type=1


    DERECEYE GİREN YARIŞMACILAR VE YAKALANAN BALIKLAR
    http://www.oltaciyiz.com/konu-dereceye-giren-yarismacilar-ve-yakalanan-baliklar.html


    KUPA VE ÖDÜL TÖRENİ
    http://www.oltaciyiz.com/konu-odul-toreni.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.