Şimdi Ara

Ayaklarım çok terliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ayaklarım çok terliyor ben de çok terliyorum ama en çok ayaklarım... Çok terlediği için de koku yapıyor ayaklar.. günde en az 9 saat ayakkabının içinde olan ayaklarımda hastalık oluşacak diye çok korkuyorum...

ne yapmalıyım bu terlemenin bi çözümü tedavisi var mı yoksa buna katlanacakmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

Tansiyonunu ölçtürdün mü hiç?

hayır ?
  • Bu terlemenin bir hastalık olduğunu biliyorum ama adını hatırlıyamadım haplar ile falan azaltıla biliyordu sanırım. Ama böyle ciddi bir sağlık probleminin çözümünü burada arama bence. İyi bir uzman hekime danışmanda fayda var.
  • Valla kardeşim bendede aşırı derecede ayak terlemesi vardı ve felaket şekilde kokuyordu.Uzun zaman önce bi ilaç kullandım.Adını tam hatırlamıyorum.Mor renkte hap gibi bişey.Ilık su dolu leğenin içine atıyorsun.Hapıda içine atıyorsun.Sonra ayaklarını suyun içinde 40-45 dakka bekletiyorsun.1 ay kullandım Allah'a şükr koku filan kalmadı.Terleme azaldı ama koku tamamen gitti.Eczaneye gidip sorabilirsin sana yardımcı olurlar.Olmazsa bende adını öğrenmeye çalışırım.
    Bende çok terlerim. Ayaklarımda terler. Hatta soğuk günde ayakkabıdan çıkarınca çoraplar hafif ıslak olur. Koku problemi yok çok şükür. Her gün yıkanıyorum. Tansiyon problemimi de 6 ayda bir kan vererek gideriyorum.

Orijinalden alıntı: wedo

Valla kardeşim bendede aşırı derecede ayak terlemesi vardı ve felaket şekilde kokuyordu.Uzun zaman önce bi ilaç kullandım.Adını tam hatırlamıyorum.Mor renkte hap gibi bişey.Ilık su dolu leğenin içine atıyorsun.Hapıda içine atıyorsun.Sonra ayaklarını suyun içinde 40-45 dakka bekletiyorsun.1 ay kullandım Allah'a şükr koku filan kalmadı.Terleme azaldı ama koku tamamen gitti.Eczaneye gidip sorabilirsin sana yardımcı olurlar.Olmazsa bende adını öğrenmeye çalışırım.

senin o dediğin permasol olmasın matar için kullanılır o.

eğer permasol ise rengi mor dur ayaktada ilk önce mor görünür sonra kahverengi olur
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturk222

quote:

Orijinalden alıntı: wedo

Valla kardeşim bendede aşırı derecede ayak terlemesi vardı ve felaket şekilde kokuyordu.Uzun zaman önce bi ilaç kullandım.Adını tam hatırlamıyorum.Mor renkte hap gibi bişey.Ilık su dolu leğenin içine atıyorsun.Hapıda içine atıyorsun.Sonra ayaklarını suyun içinde 40-45 dakka bekletiyorsun.1 ay kullandım Allah'a şükr koku filan kalmadı.Terleme azaldı ama koku tamamen gitti.Eczaneye gidip sorabilirsin sana yardımcı olurlar.Olmazsa bende adını öğrenmeye çalışırım.

senin o dediğin permasol olmasın matar için kullanılır o.

eğer permasol ise rengi mor dur ayaktada ilk önce mor görünür sonra kahverengi olur

Allah'a şükr mantar sıkıntım olmadı hiç bi zaman.Zaten ilacın kutusu üzerinde de ayak kokusu giderici tarzında yazılar vardı.Dediğim gibi ilacı kullandım ve koku derdim kalmadı...

• Benimde terliyor ayakkabidan dolayı br yapmak laxim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.