Şimdi Ara

Ayakkabı temizliği (new balance)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
17.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce falan new balance ayakkabı aldım. Alırken içimde şüphe vardı. çok kirlenecek gibi duruyordu. Adama sordum temizliği nasıl diye. Nemli bez ile silin dedi ama etki etmiyor. ıslak mendil ile siliyorum bu arada

makineye atmak istiyorum ama öyle bi kumaşı varki ıslak mendille bile kabarcıklar oluştu kumaşta. makineye atsam kim bilir ne olacak. siz nasıl temizliyorsunuz bu ayakkabıyı?

Pişman olmaya başladım resmen.

• Hocam fileyle yıkamanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At makinaya.
  • havlunun içinde at
  • Bende gecen hafta aldim. Hic bi fikrim yok nasi temizlicem. Tuhaf bi yapisi var

• Her 3 kişiden 4ü New Balance giyiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Her 3 kişiden 4ü New Balance giyiyor.

güzel ayakkabı la rahat hem
  • Eger suet tarzinda bir ayakkabi ise ozel spreyleri var onlarin ben suet kullaniyorum. Ozel spreyi greyder de satiliyo arkadasim almak istersen bi sor oraya bu sprey bu ayakki yi temizler mi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: yib

Eger suet tarzinda bir ayakkabi ise ozel spreyleri var onlarin ben suet kullaniyorum. Ozel spreyi greyder de satiliyo arkadasim almak istersen bi sor oraya bu sprey bu ayakki yi temizler mi diye

Şöyle tarif edeyim. Yanları ve önü süet gibi. Üstü ise süet üstüne şemsiye kumaşı yapıştırılmış gibi. O kumaş da kabardı ufaktan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.