Şimdi Ara

Ayakkabı Mağazasında çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.lumberjack.com.tr
    Lumberjack FEROW 4FX Beyaz Erkek Koşu Ayakkabısı 101497735 | lumberjack
    https://www.lumberjack.com.tr/urun/lumberjack-ferow-4fx-beyaz-erkek-kosu-ayakkabisi-101497735

Yürüme için aldım, ödediğim fiyat 3300 alüminyum. Bir de siteden bakınca 2400'den 2000 liraya düşmüş üstüne yeni sezon ayakkabının ikincisi yüzde elli indirimli sitede.

Yarım Lumberjack'i arıyacam bu ne lan? Gittim adamlarla konuştum bize gelişi 2000 üstünde, satış fiyatı oradan geliyor falan dediler.

Bu fiyata satılan ithal ettikleri değil Türkiye üretimidir vs diyorlar, bu ne la bundan birşey anlayan beri gelsin.

Bugün öğlene doğru çıkıp istanbul'a geçicem zaten, bildiğim bir mağazaya da sorarım öyle bir şey var mı diye yuh yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 5 Temmuz 2024; 0:29:30 >

• O marka yıllardır yerli üretim. Flo firmasının alıp kalitesini berbat ettiği markalardan.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Gittim konuştum ikna etmeye çalıştılar ertesi gün zaten flo'ya gidip üstüne müşteri hizmetleriyle falan konuşunca

bybudak mağazacılıktan para iadesi aldım. Sonra tabi flo'dan indirimli bir ayakkabı aldım olayı öyle düzelttim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.