Şimdi Ara

Ayakkabı Çanta 3 al 1 öde tek fiyat 69,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayakkabı Çanta 3 al 1 öde tek fiyat 69,99 TL, ihtiyacı olan faydalanabilir.

https://www.markafoni.com/buyuk-firsat-ayakkabicanta-3-al-1-ode/all/kampanya/52122/

• bişi dikkatimi çekti bi kaç gündür sürekli bilinmedik kalitesiz ürünlerin başlıklarını açıyorsunuz seri bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam,bunlar babamın dükkanında çıkan yada benim sahibi olduğum markalar değil,marka hakkında bilgimde yok artı markofoni sitesi bilindik bir yer burda gördüğüm fırsatları paylaşıyorum açtığım konularda da belirtirim ihtiyacı olan faydalanabilir amacım bundan ötesini olmadığını belirteyim durumu lütfen farklı yerlere çekmeyin artı günde belki 1-2 bazende hiç paylaşım yapmadığımda olmuştur yani seri şekilde burda paylaşım yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_06

Hocam,bunlar babamın dükkanında çıkan yada benim sahibi olduğum markalar değil,marka hakkında bilgimde yok artı markofoni sitesi bilindik bir yer burda gördüğüm fırsatları paylaşıyorum açtığım konularda da belirtirim ihtiyacı olan faydalanabilir amacım bundan ötesini olmadığını belirteyim durumu lütfen farklı yerlere çekmeyin artı günde belki 1-2 bazende hiç paylaşım yapmadığımda olmuştur yani seri şekilde burda paylaşım yapmıyorum.

tamam hocam iyi niyetle bişi yapmaya çalışıyorsunuz ama ürünler çöp ötesi. bişi ucuz diye fırsat olmak zorunda değil. yani ürünlere gelen tepkileri görüyorsunuz heralde

Orijinalden alıntı: engin_06

Hocam konu acman guzel ama bu urunler cidden cop.

Bu tarz sitelerde zaten her gun bi dunya firsat oluyor. Bi sicakligi yok yani.

Konu ac hakkin ama biraz ozen gosterirsen iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • engin_06 kullanıcısına yanıt
    Sen merak etme buradaki tayfa çöp pöç yazarak rakipleri uzaklaştırarak siteyi talan ederler. Yeter ki fırsat sıcak olsun. O yüzden çöp yazanlara aldırma hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.