Şimdi Ara

ayak yalamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde bayan ayağı görsem yalayasım koklayasım içime çekesim geliyo uykularıma giriyo bunun sebepi nedir rüyanız hayrolcular bi yorumlayın bakalım
  • Bunun sebepi senin psikolojin

Ekleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 7 Ağustos 2010; 22:36:21 >
  • bugün dh azma günü eralde
  • açıkcası bende bayan ayağı görsem parmakları tabanı topuğu yalayasım koklayasım içime çekesim geliyo ama hiç rüyamda görmedim. onu bırak yere bakarak yürümekten artık boynum yukarı kalkmıyo. yaz geldi herkesde terlik topuklu ayakkabılar çok kötü oluyorum. sanki yerde para arar gibi ayak arıyorum. yeter ki ayak olsun genci yaşlısı farketmez.
  • valla yalayasım gelmio ama kızların ayağına bakıyorum bnde.ayak falan düzgünse düşünüyorum bunda süper vücut vardır diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunmaynağı

açıkcası bende bayan ayağı görsem parmakları tabanı topuğu yalayasım koklayasım içime çekesim geliyo ama hiç rüyamda görmedim. onu bırak yere bakarak yürümekten artık boynum yukarı kalkmıyo. yaz geldi herkesde terlik topuklu ayakkabılar çok kötü oluyorum. sanki yerde para arar gibi ayak arıyorum. yeter ki ayak olsun genci yaşlısı farketmez.

Avatarını değiştirir misin lütfen? Teşekkürler
  • Salak mısınız nesiniz ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayak kokusu
    12 yıl önce açıldı
    Futbol'da ters ayak dönemi
    13 yıl önce açıldı
    Bu Endonezyalılar ne ayak?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamlar ayak fetişti
  • dh i fetişçiler basmış
  • Sevmeyen birtek benim herhalde
  • ayak fetişi var bendede
  • normalde yalamam ama o işi yaparken olur tabiki.o esnada idrarını içer dışkısınıda yerim hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young

normalde yalamam ama o işi yaparken olur tabiki.o esnada idrarını içer dışkısınıda yerim hatta

gel ye
  • quote:

normalde yalamam ama o işi yaparken olur tabiki.o esnada idrarını içer dışkısınıda yerim hatta

afiyet olsun
  • quote:

hop yavaş gel naptın osunu busunu yerim falan o kdr iğrençleşme
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

quote:

gel ye

demek malum işi yapmayı kabul ettin ha o işi yaparken yermiş
  • yalın ayak ayakkabı giydirip 10km koşturacan bak o zaman sen o ayaklara o zaman yala,kokla
  • Bşlıklara bak yaa zhahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

quote:

gel ye

demek malum işi yapmayı kabul ettin ha o işi yaparken yermiş

o işi yaptırırken ben üste olcam (bknz. kamasutrada erkek üstte pozisyonu.jpeg)1 tabaktada dıskı yesin dursun eleman
  • millet kadının bi yerinin hayalini kurar bu ordan çıkanın hayalini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.