Şimdi Ara

Ayak sesi kasabileceğiniz anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Msi B350 Gaming Pro Carbon İnceleme

    CS:GO ve diğer bir çok oyunda ayak seslerini takip etmenize olanak sağlayan bir donanım sahip bu anakart; her yerinden ışık saçıyor. MSI B350 Gaming Pro Carbon aynı zamanda ek aydınlatma sistemlerini de desteklemekte. Şeffat kasanızı süsleyecek olan bu anakartı sizler için inceliyoruz. SSD'ye ihtiyacınız olmadan X-Ram özelliği sayesinde favori oyunlarınızı oynayabilirsiniz.

    Mat siyahla ve metalik grinin izleriyle pekişmiş anakartımız üst kalite malzeme anlayışını daha ilk bakışta yansıtmayı başarıyor. Çelik zırhla pekişmiş bellek slotlarından tutun da, yüksek kaliteli bileşenleri korumaya ve soğutmaya yarayan üst kalite metal anlayışa sahip soğutuculara kadar malzemeden kısmadıklarını anlayabiliyoruz. Ek olarak Pci-E slotuna da da çelik zırh bulunmakta. Normal anakartların aksine güçlendirilmiş ayaklara ve metal ile sağlamlaştırılmış bir yuvaya sahip olduğunu görebiliyoruz. Bu tarz mühendislik anlayışı, kaliteli bir şekilde bağlantı noktalarında ve anakartın bir çok hattında kendini belli etmekte. Keza çelik SSD kalkanı da cabası. Anakart tam anlamıyla military class 4 etiketinin hakkını barındırıyor.

    Ayak sesi kasabileceğiniz anakart

    Şok ve dalgalanma gibi bir çok etmene karşı dayanıklı olan anakart ışıklı hatlarla da oyuncuları cezbedeceğe benziyor. Tabi oyuncu özel bios arayüzüne sahip olduğunu da unutmamak lazım. Gaming Pro Carbon, işlemci voltajının kararlı ve optimal tutulmasını sağlayan bir anakart. Voltaj koruması gibi özelliklerle pekişmiş. Aynı zamanda her hangi bir uyuşmazlıkta bizleri uyaran ledli bildiri de barındırıyor En harika özelliklerden biri de çift bant genişliğine sahip Gen2 usb arabirime sahip olması aynı zamanda sınırsız bir şekilde özelleştirme imkanını bizlere sunması. En basitinden anakartın ışıklı hattını kafamıza göre şekillendirebiliyoruz. Farklı farklı renkler ve efektlerle kasanızı süsleyebilecek kapasitede.
    Yüksek frekanslı bellekleri destekliyor ve farklı ayarlarla da bunu destekliyor. VR için hazır ve tek tıkla ışıltılı bir renk alabiliyor. Pci-Exp 16 slotları sayesinde de çift ekran kartı desteği sunabilmekte. İzole edilmiş bellek devreleri daha güçlü ve temiz sinyallere sahip. Keza altın kaplama kapasitörlere sahip ses kanadını da es geçmemek lazım. Kulaklık amfisi ya da ses kartı almanıza gerek kalmadan her işini görebilecek nitelikte. Şahsen kullanmaktan keyif aldığımı belirtmek isterim çünkü nahimic 2 sayesinde oyunlarda ses takibi üst seviyeye çıkmış.

    Ayak sesi kasabileceğiniz anakart

    B350 GAMING PRO CARBON, En güncel bağlantıları ve depolama çözümlerini destekliyor. Daha da önemlisi SSD'ye sahip olmasanız bile ramdisk özelliği sayesinde normal bir ssd'den kat kat daha iyi performans alabilecek şekilde bellekten alan oluşturabiliyorsunuz. Böylelikle favori oyunlarınızı daha hızlı açabiliyorsunuz. Aynı zamanda Gaming Pro Carbon X-Boost imkanı sayesinde de usb ve depolama çözümünüzü birazcık daha hızlı kullanmanıza olanak sağlıyor.

    Anakartı uzun süreli test sürecinden geçirdim kardeşi tomahawk'a nazaran statik test sonuçlarında benzer sonuçlar verse de bir tık daha iyi sonuçlar aldığımı belirtmek isterim. Noctua nh-d15 ile güçlendirdiğim sistemde gta 5, tombraider, hitman ve 3dmark gibi testler gerçekleştirdim. Maksimum 52 derece olan sistemim boşta 30-31 derece civarlarında gezdi.

    Sonuç olarak en güncel teknolojilerle pekişmiş overclock sınırlarını zorlayabileceğiniz, canlı ve güçlü ledlerle donatılmış kaliteli bir b350 anakart arıyoruz diyorsanız tavsiye ederim. Gaming Pro Carbon windows açılış ekranında bile şeklini koymuş. Bizden editörün seçimi ödülünü almaya hak kazanan anakartı bir de kasa içerisinde görmeyi çok isterdim ama ne yazık ki şeffaf kasam yok. Bu günlükte videomuzun sonuna geliyoruz.




    Video İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Sezer -- 21 Haziran 2017; 21:39:11 >







  • Arkadaşım senin videolarını nerde görsem MSI donanımlarını överken buluyorum ben mi öyle denk geliyorum yoksa MSI fanboyu musun bilemedim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.