Şimdi Ara

ayak numara hesapladım.doğru mudur bi gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • önceliklehttps://www.dogaspor.net/Internetten-Ayakkabi-Almanin-En-Dogru-Yolu,DP-28.html şu sitedeki gibi bir tane kağut aldım.ayak bağ parmağım ile topuğumun ucunu kağıtta işaretledim.ve cetvel ile ölçtüm.ölçüm sonucunda 28.4 cm yani 28 cm 4 mm olarak ölçtüm.sonra bunu attığım sitede uk olarak 10 1/2 ye denk olduğunu buldum onuda ur olarak 45 1/2 olarak buldum.


    sonra bulduğum ölçülerihttps://www.flo.com.tr/musteri-hizmetleri/ayakkabi-olcu-tablosu flo nun şu sitesi yardımıyla hesapladım.28.3 cm erkek olan kısmı seçtim en yakını o olduğu için ve sonuc ur olarak 46 buldum.şimdi ben ne yapmalıyım ayakkabı numarası olarak 45 mi 46 mi seçmeliyim?

    sağlama olsun diye kağıt üzerinden ölçümleri bir daha alacağım.sizde bu arada yorum ve görüş belirtin.







  • 45.5 seç orta yol bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

    45.5 seç orta yol bulunsun

    az önce bir ölçüm daya yaptım.önceki ölçümü şöyle yapmıştım; ayağımı kağıdın üzerine koydum ve baş parmağın uç noktası ile topuğun uç noktasını birleştirerek hesapladım.ve 28.4 cm buldum.

    şimdiği ölçümde ise şöyle yaptım; kalın bir kitabı düz zemine bıraktım.kağıdı kitaba dayadım.ve topuğumu kitaba değecek şekilde bırakıp direk baş parmağın ucunu işaretledim.ve baş parmağın ucundan işte kağıdır diğer sonuna kadar hesapladım.yani 1. linkte diyordu ya duvara dayayarak yapın ben kitaba dayadım o işte.bu ölçümde ise 28.7 olarak ölçtüm.


    her iki site farklı söylüyor hangi site güvenilir bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.