Şimdi Ara

###AYIN GİZEMİ### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
46
Favori
81.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kısmı doğru olabilir, büyük bir kısmı doğru olmayabilir

    Veya ABD ve Rusya insanların kafasını karıştırmak için kendinlerinin uydurdukları sonrada gizlemeye çalışır gibi yaptıkları komplolar olabilir

    Kısacası gidip görmeden ne olduğunu bilmemiz imkansız

    Dünya dışı bir canlı eğer bizden kat kat daha gelişmiş olsaydı ışık hızında yolculuk yapabiliyo olsaydı, bizi bulurdu öyle kameralara 2 poz verip geri dönmezlerdi diye düşünüyorum

    Dünya dışı canlı varsa da bizden daha gelişmemiş bir topluluk olması daha mantıklı

    Dini yönden bakarsakda "Alemlerin Efendisi" denilen Peygamberimiz, fakat bunun birde zaman boyutu var, biz yaşadığımız zamanı biliyoruz, bilmediğimiz çok şey olabilir, başka zaman boyutları vs. yada zamanın kavramının olmadığı yerler
  • saçma,tutarsız ve bilimden uzak hayal gücünün ürünü olan bi yazı.
  • Eğer bazı şeyler halktan saklanılmasaydı ve yalanlanmasaydı halkın güveni sarsılmazdı. Şimdi aya çıkıldığından bile şüpheleniyoruz. Nasa bu filmin gerçek olmadığını iddia ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneEighty

    up?

    Burayı konu dışına çeviremezsiniz...
  • diğer konuda bazı ilgili arkadaşların da eklediği linkler, yazdıkları yazılar vardı. silinmesi üzücü olmuş. O kadar saçma sapan konular dururken o konunun silinmesi... Donanımhaber yönetimine sevgiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    quote:

    Orijinalden alıntı: OneEighty

    up?

    Burayı konu dışına çeviremezsiniz...

    neyden bahsediyorsun kardes herkesin gormesi icin konuyu yukari tasidim
  • şurdan bi yer alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Lapidus


    KONUN ANA METNİNİ OKURKEN SIKILDIM AMA SİZİN YAZIYI OKURKEN HİÇ SIKILMADAN HEPSİNİ OKUDUM


    fakat ne yazıkki hiç biri inandırıcı gelmedi bana iyi uydurulmuş bir senaryodan başka bir şey değil

    haa şunuda ekleyim

    dünyadaki insanların dindarı olsun hayatından bezmişi olsun fakiri olsun hatta zengini bile yarısından fazlası kıyametin gelmesini istiyor

    pek pozitif bir çağda sayılamayız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 4 Eylül 2012; 1:51:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IMPROVER

    quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Lapidus


    KONUN ANA METNİNİ OKURKEN SIKILDIM AMA SİZİN YAZIYI OKURKEN HİÇ SIKILMADAN HEPSİNİ OKUDUM


    fakat ne yazıkki hiç biri inandırıcı gelmedi bana iyi uydurulmuş bir senaryodan başka bir şey değil

    haa şunuda ekleyim

    dünyadaki insanların dindarı olsun hayatından bezmişi olsun fakiri olsun hatta zengini bile yarısından fazlası kıyametin gelmesini istiyor

    pek pozitif bir çağda sayılamayız

    teşekkür ederim ilginiz için.. evet uydurulmuş gibi ancak yine de çok ilgi çekici bir yazı.. pozitifliğe biraz farklı bakmışlar bence.. mesela eski dünya savaşlarında v.s. barbarlık vardı, tanıdığını tanımadığını öldürürdü insanlar sebepsiz yere, kadınlara, küçük kızlara tecavüz ederlerdi.. o dönemlerle kıyaslayınca nispeten pozitif sayılırız :)




  • ilgi çekici ve gerçek payı bulunan bir yazı, apollo projesinin hala durdurma gerekçesi açıklanmadı,ruslarda aynı şekilde bir neden gösteremiyorlar. eğer bi neden yokken dibindeki ay yerine marsla, jupiterle ilgileniyorsan bir garip durum söz konusudur.
    mars için gidiş süresinin 6 ay olacağı söz konusuydu jüpitere gönderilen sonda da 2016 yılında jüpiter atmosferinde olacakmış.Şimdi dibimizdeki ayda bir çalışma yapılmaması bir süre önce ay üssü yapılması söz konusuyken uzay boşluğuna abd-rusların ortak platform yapılması da bu işleri garipleştiriyor.
    tabii ki her soruya verebilecekleri yanıtlar mevcut ancak ne kadar inandırıcı gene bir muamma söz konusu...
    yazının devamını yeni paylaşımları bekliyorum.
  • güzel bilim kurgu senaryosu olur .
  • beyler karadeliklerın eline su dökmeyelim bizim gibi evrende milyarlarca güneş sistemi var bazılarını karadelikler yutuyor karadelikler iki taraflıdır bunu unutmayın belki ayda böyle gelmiştir dünyanın oluşum teorilerinden biride bir karadeliğin başka güneş sistemini yutarak şimdiki yörüngeye getirip oluşturmasıdır ayın karanlık yüzünde bişey olsa nasanın gönderdiği insansız makineler marsa veya belirli bir yere giderken ayın karanlık yüzünü görebilirler nasa bunları hesaplayarak yapıyor ayın karanlık yüzüne mekik gönderirse ayın karanlık yüzüne geçtiğinde bütün iletişim kesilir bu yüzden göndermiyorlar astronot kolay yetişen bişey değil armageddon filminden çok etkilenmişsiniz
  • quote:

    * Dünyadan bakıldığında Ay, bir güneş diski gibidir yani tutulmalarda güneşi tam olarak kapatır, ne biraz küçük veya büyüktür sanki büyüklüğü güneşi örtmek için ayarlanmıstır.


    Ancak bu maddeye kadar okuyabildim. Bu noktada ipin ucunu kaçırmış arkadaş.
  • Fantaziye bayilir insanlar bu ve bunun gibi fantazileri cok defa goruruz filmlerini,belgesellerini izleriz kitaplarini okuruz bircok insani zengin ve medyatik ederiz velasil bir turlu ortaya cikmaz bu ucan disk ile gezen bilge dunyadisi varliklar,birileri tarafindan kandiriliyoruz ama hala gercek sananlar var bu fantazileri, belki cok buyuk laf edecegim ama genede yazacagim;evrende dunyadakinden daha fazla biyolojik cesitlilik ve yasam turleri barindiran bir gezegen yoktur ve insan irki gibi kisa surede uygarliklar kurup uzaya cikan daha akilli bir canli turu ornegi de yoktur aksi ispatlanana kadar, bunlar benim dusuncelerim, tabikide evrendeki diger bilemedigimiz galaksi ve gezegenlerde canli turleri olacaktir fakat bu ufolar mufolar tamamen uydurma ve kandirmacadan baska birsey degildir.
  • dün haberlerde gördüm amerika aya gözlem üssü mü ne kurmayı planlıyormuş hayırlısı
  • Arkadasin emeğine saygı ama bu ufo zart zurt olayları hep palavra kuranda ayla ilgili ayetler var en sağlam kaynak. Ha ufo yada başka bi canlı yada yaşam varmidir vardır (belki) buna rabbimizin kudreti yeter ama bunlar değiller. Ne kadarda salaklarmis bu ufolular taaa.milyon kilometreden gel görün kac hastamisiniz yamyammisiniz bi merhaba desenize barzolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları hologramla yapıyorlar. Çıkışta da bilgisayardan butonla kapattıkları belli.

    Uzaydan süzülerek geliyor gibi gösterebilmek için oran/boyut geometrisini hesaplamak zor.

    Yani uzaydan girerken göründüğü boyut ile yeryüzünde görüntülenen boyutu arasında fark olduğu için,
    bu geometri sorunu çözülene kadar şimdilik ışınlama yoluyla kandırmayı yeterli görüyorlar.

    Holivud filmleriyle gözleri büyülenmiş adrenalin bağımlısı küresel insanlık açısından ise, her şeye rağmen
    UFO'lara inanmayı tercih etmek daha sevimli ve heyecanlı görünüyor sanırım.

    Madde sözkonusu olduğunda son sürat giderken bir anda geri dönemezsiniz. Ama uzaylılar olunca fizik kanunları
    sınır tanımıyor. Bu sınır tanımazlığa, uzaylı haricindeki inançlar sözkonusu olduğunda tahammül edilmiyor tabi.

    Artık hologram işi ayağa düştü. Hatta arkasını gösteren tekstil ürünleri bile Tahtakale piyasasına düştü düşecek.
    Bence 30 sene ilerideki bir teknoloji için hala çok amatörler.

    Yine de sözde uzaylıların teknolojisinin her zaman insan teknolojisiyle paralel geliştiğini hatırda tutmak gerekli.
    Tarihsel bilgi kaynaklarının kontrolü de ellerinde olunca, "Uzaylılar eski çağlarda da gelmişti." yalanına ikna etmek kolay.

    Dijital çağda insanlığın hafızasını silmek, web sunucularının disklerini silmek kadar kolay artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 2 Ekim 2012; 1:38:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ike

    Arkadasin emeğine saygı ama bu ufo zart zurt olayları hep palavra kuranda ayla ilgili ayetler var en sağlam kaynak. Ha ufo yada başka bi canlı yada yaşam varmidir vardır (belki) buna rabbimizin kudreti yeter ama bunlar değiller. Ne kadarda salaklarmis bu ufolular taaa.milyon kilometreden gel görün kac hastamisiniz yamyammisiniz bi merhaba desenize barzolar.

    Burada birşeyler sorgulanıyor, tartışılıyor, fikir alışverişi yapılıyor. Araya din'i katarak konuyu farklı yerlere taşıma.

    Konuyu uzatmıyorum fakat bu yazdığına karşıt birşey eklemek istiyorum;
    Son Peygamber , Hz. Muhammedi (s.a.v), 18 000 Alemin Efendisi, Peygamberi olarak yaratmıştır. "Allah c.c. buyurdu ki; Ey Muhammed!,Eğer sen olmasaydın hayalimde, yaratmazdım hiç bir varlığı, Seni 18000 Alemi şereflendirmen için yarattım."

    Kalkıpta bunlara palavra diyecek güce henüz sahip değilsin, bizde değiliz. "Milyon kilometreden geliyorlar bir selam vermiyorlar ne kadar salaklar" diyorsunda; Mesafesini ve teknolojisini nereden biliyorsun? Belki her gelişinde farklı birşeyler yapıyorlar, belki de zevk amaçlı geliyorlar. Ufkunu genişlet, bir insan olarak sorgulamak zorundayız. 10saniye yerinde dur ve bir bak etrafına nefes alıyorsun, konuşuyorsun, yanımda olmasanda seninle buradan yazışarak anlaşıyoruz, havada duran bir gezegenin içindeyiz, güneş sistemi denilen bir sistemin içindeyiz, dünyamızın etrafından göktaşları geçiyor, herşeyi yutan bir karadelik var ve en önemlisi herşeye rağmen bunları biliyoruz ve "düşünebiliyoruz." Daha milyonlarca sebep varda ömür yetmez saymaya.

    Bunca şeylerden sonra ufo mu bu kadar inanılmaz ve esrarengiz olan? Bu videoların hepsi yalan olabilir fakat şu ufo,uzaylı ve uzay konusunda hala mantığının sınırlarını aşamayan bir çok insan var.

    Sınırlarını aş, ufkunu genişlet herşey çok daha anlamlı gelecektir.

    Hürmetler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noblé
    Son Peygamber , Hz. Muhammedi (s.a.v), 18 000 Alemin Efendisi, Peygamberi olarak yaratmıştır. "Allah c.c. buyurdu ki; Ey Muhammed!,Eğer sen olmasaydın hayalimde, yaratmazdım hiç bir varlığı, Seni 18000 Alemi şereflendirmen için yarattım."

    Allah 18 bin alem diye bir şey söylemiyor. Kuran'da böyle bir şey yok.

    Ama, örneğin karıncalar bile insanlar gibi bir alemdir. Daha önceki yazılarımızda bahsettik.

    Bunların bir kısmı israiliyat ve sahte hadislerden türetilen şeylerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.