Şimdi Ara

axx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimhaber13 -- 30 Mart 2016; 9:59:22 >

• Vdsl port varsa geçiş sağlıyabilirsin modem değişmesi gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Vdsl port varsa geçiş sağlıyabilirsin modem değişmesi gerekli.

peki hızım kaç olur abicim?
  • Geçtiğin tarifeye bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Geçtiğin tarifeye bağlı.

mesela 75 megabit tarifeye geçsem 75 megabitle indirirmiyim?
  • TTnette 75 mbit tarifesi yok 24 - 35 - 50 - 100 mbit tarifeleri var indirdiğin sunucuya bağlı 6.0 veya 7.0Mb/Sn göreceğini tahmin ediyorum.
  • Hipernet zaten bakır kablodan verilir bölgenizde vdsl desteği varsa geçerseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Hipernet zaten bakır kablodan verilir bölgenizde vdsl desteği varsa geçerseniz.

peki nasıl oluyo o abi?yani bu kutular oluyo galiba bağlantı ordan. onun içindeki bir parçayı başka parça ile mi değiştircekler?
  • donanimhaber13 D kullanıcısına yanıt
    bağlı olduğun santralde vdsl var ve yogun değilse 100mbit rahatlıkla alırsın, santral 100metre var-yok gibi bir mesafende
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimhaber13

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Hipernet zaten bakır kablodan verilir bölgenizde vdsl desteği varsa geçerseniz.

peki nasıl oluyo o abi?yani bu kutular oluyo galiba bağlantı ordan. onun içindeki bir parçayı başka parça ile mi değiştircekler?

Port falan değişiyor santralden oluyor normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

bağlı olduğun santralde vdsl var ve yogun değilse 100mbit rahatlıkla alırsın, santral 100metre var-yok gibi bir mesafende

axx

axx

Abicim santral bumu? Benim evimin 3 metre onunde wardı.gidip açmışlar ama ynında kimse yok birz bekledim yine glmediler.bende fotosunu çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimhaber13

quote:

axx

axx

Abicim santral bumu? Benim evimin 3 metre onunde wardı.gidip açmışlar ama ynında kimse yok birz bekledim yine glmediler.bende fotosunu çektim.

Bu saha dolabı. Dolabı uzaktan çekseydiniz bakardık geniş bant mı eski kabinlerden diye mi? Uzunlamasına büyük beyaz renk kabin mi ? Öyle ise genişbanttır o kabine kadar fiber kablo gelir ondan sonrası bakırla devam eder.

Siz hipernete geçiş için başvurdunuz mu ?

• quote:

nerden anlayabılırız vdsl oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimhaber13 -- 9 Mart 2016; 20:52:14 >
  • donanimhaber13 D kullanıcısına yanıt
    Orasını bilmiyorum ama hay değerleri çok iyi KacakTV ye mesaj at yada ttnet i ara baksinlar anlaşilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.