Şimdi Ara

Avusturya Üniversite Başvurusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Avusturya'da eğitim almaya karar verdim. Bazı sorularım var. Forumda bu konuda tecrübeli olanlar olduğunu düşündüğümden burada sormaya karar verdim.
    Gidişimi garantilemek için birden fazla üniversite ve bölüme başvuracağım. Şuan Türkiye'de elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Avusturya'da endüstriyel dizayn, mimarlık ve bilgisayar bilimi bölümlerine başvuracağım. Gidişimi garantilemek istiyorum. Sorularım şunlar;
    1) Birden fazla üniversiteye ve birden fazla bölüme başvurabiliyor muyum?
    2) Başvuruda lise diplomasının apostilli ve Almanca çevrilisini istiyorlar. Birden fazla bölüme başvuracağım için aynı belgenin kopyasını apostilleyip Almancaya çevirip göndermem sorun olur mu?
    3) Altta yolladığım resimde Viyana Teknik Üniversitesi benden okulumdan almam için karmakarışık bir belge istiyor. Bu belge bir akraba sorun olmuş anlatması. Bu belgenin aslı amacı nedir? Okula ne demem gerekiyor bu belge için?
    Yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler.



    Avusturya Üniversite Başvurusu



  • Kardes anladigim kadarıyla,

    Bu almanya'da lisans okumak istediğin bolumun aynisini osym sinavina girip burda da tutturman gerekiyor ya avusturya'da da ayni prosedur sanirim ve lise diplomani aldigin ulkede universite sinavina girceksin ve avusturaylya'da basvurmak istediğin lisans programiyla ayni veya yakin bir lisans programini tutturcaksin boyle bir koşul istiyorlar. Ben boyle anladim. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.