Şimdi Ara

Avusturya çifte vatandaşlıkları iptal ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
18.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.arti49.com/akpden-gurbetciye-bir-gol-daha-1321033h.htm

    Avusturya Yüksek İdare Mahkemesi, gizli çifte vatandaşlık davasında yurt dışı seçmen listelerini delil kabul etti. Avusturya vatandaşlığı iptal edilen Türkler, yeniden oturma izni başvurusu yapmak zorundalar.



  • akpli çakma ümmetçileri göreceğiz,bunlar demesin biz avusturyalıyız,dinimiz hristiyanlık,para için yapar bu çakma ümmetçiler
  • AKP’nin yaptığı bir büyük hata da, Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin isim ve adres bilgilerinin olduğu seçmen listelerini, mecliste grubu bulunan siyasi partilerin Avrupa’daki temsilcilerine, yandaşlarına vermek oldu. Bu partilerle organik bağı bile bulunmayan kişiler, herkesin adına ve adresine kolayca erişim hakkı kazandılar.



    Sonuç olarak, Avusturya polisi, HDP ile bağlantılı bir dernekte yaptığı aramada, bu seçmen listelerine ulaştı.



    Listede 109 bin kişinin adı vardı. Oysa Avusturya’nın resmi rakamlarına göre, 18 yaşın üzerindeki Türk vatandaşı sayısı sadece 94 bindi. Aradaki 15 bin kişinin gizlice Türk vatandaşlığına geri döndüğü fikrinden hareketle, bu kişilerden Türk vatandaşı olmadıklarını ispatlamaları istendi.



    Bu HDP'liler umarım bizim ülkenin vatandaşlığından çıkarılir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alkışlarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu baski bu zulum kabul edilemez. yerli ve milli vatansever vatandaslarimizi avusturya kimliklerini iptal ettirip vatana donmelerini ve reislerine hizmet etmeye baslamalarini oneriyorum.

  • Bir insan ya ev sahibidir yada misafirdir ! Misafirligini unutup ev sahipligini yapmaya kalkarsan birileri onune buyur ode diyerek fatura koyar ! Ha odemiyormusun ? o zaman seni oradan uzaklastirirlar

    Su avrupadaki gurbetci tayfanin hukumeti bilincsiz bir sekilde savunmasi yuzunden M. Kemal'in biraktigi cumhuriyet zarar gorucek !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X_S!nS!

    Bir insan ya ev sahibidir yada misafirdir ! Misafirligini unutup ev sahipligini yapmaya kalkarsan birileri onune buyur ode diyerek fatura koyar ! Ha odemiyormusun ? o zaman seni oradan uzaklastirirlar

    Su avrupadaki gurbetci tayfanin hukumeti bilincsiz bir sekilde savunmasi yuzunden M. Kemal'in biraktigi cumhuriyet zarar gorucek !
    Sen hayırdır ya? Pkklılar Atatürk büstünü söktüğü zaman 'Bunlar daha iyi günleri. Yakında bir tane heykeli kalmayacak bu adamın ülkede.' diyen bir akpliydin. Şimdi bakıyorum akpye muhalif olmuşsun. M.Kemalin cumhuriyeti falan diyorsun. Kafana bir şey mi düştü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin olacak dostum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan ya bende ıstıyorum da olmuyor her secımde bu haber cıkıyor gecen secımdede cıktı bırsey olmadı :D

  • güzel haber
    darısı alamancıların başına...


    (avrupa'da yaşayıp; ülkenin durumu çok iyi demelerine gıcık oluyorum var mı ötesi? )
  • bunlar varya tam cikarci. %71 vermislerdi akp'ye simdi kosa kosa gitmislerdir Avusturya oturum izni basvurusuna
  • Avrupa'dan milliyetçilik yapanlar ile gayri Müslümlerin icinde yaşamak zorunda kalan muminleri keşke komple geri gonderseler de insanlarımızın oralarda yaşadıkları çileler bitse :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin yasası belli. Bunu bilerek ülkeden vatandaşlık alıyorsun. Sonra vatandaşlıktan çıkarılınca ağlamayacaksın.

    Avrupa'da derdi olanları anlıyorum. Ancak dertlerinin büyük çoğunluğu sosyo-ekonomik pozisyonlarından ve o ülkede sebep oldukları rahatsızlıklardan ötürü var. Yaşayacağın ülkeye uyum sağlayamacaksan veya uyum sağlamaya çalışmayacaksan, başka ülkeye gitmeyeceksin. O ülkede rahatsızlığa sebep olduğunda, seni darlamalarından doğal bir şey yoktur.

    Kalan sorunları da, genel olarak, ülkenin dar gelirlileri oldukları için. Daha çok suç. Daha az gencin iyi bir eğitim fırsatı var. Bir dar gelirli zincirinin içindeler. Ancak dünyanın TÜM dar gelirlileri aynı zincirin içindeler. Kendileri Almanya'da bir Türk oldukları için bu zincirin içinde değiller. Dikkat etsinler, Türkiye'de Almanya'ya işçi olarak gidenlerin çocuklarına baksınlar. Bir de aynı ülkeye mühendis olarak gidenlerin çocuklarına baksınlar. Mühendis çocuğunun ayrımcılığın zerresine maruz kalmadığını göreceklerdir. Yani sorun, ırk sorunundan ziyade, sosyo-ekonomik bir sorun.

    Bu demek değil ki Avrupalı ırkçı değil. Üvvv! Çok fena ırkçıları var. Ama bunların ağzını kapama konusunda ülkelerin yaklaşımları nispeten daha güvenilir. Aynı şekilde, sanmayın ki Avrupa iki yüzlü, çifte standartlı değil. Dibine kadar öyle. Ama bunlar daha çok dış ilişkilerde kendini belli ediyor. Sıradan halkın yaşamında değil.

    ---------------

    Yani, diyeceğim o ki, problemi doğru tespit edin. Problemi doğru tespit ederseniz, çözmek için doğru adımları atmaya başlayabilirsiniz. Problemi yanlış tespit ederseniz, yanlış bir çözüm üreteceğiniz için, muhtemelen yanlış adımlar atacak ve problemi daha da beter hale getireceksiniz.




  • Bu habere bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi. Darısı diğer ülkelere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avusturya olsam bende iptal ederim bütün vatandaşlıkları.
  • Vatandaşlık iptal olunca çocuk paraları da iptal olur herhalde o zaman yandilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar mutlu oldunuz be allah size fırsat vermesin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.