|
Avuç İçine Sığan 8TB Depolama | Sandisk Extreme Taşınabilir SSD İnceleme
-
-
Öncelikle tüketiciyi yanıltıcı ürün paketlemesi ve açıklaması var. Teorik okuma yazma değerleri yerine sunabildiği okuma yazma değerlerini yazmalıydı!
10GBPS diye kutu üzerine 10bin küsür okuma ve yazma yazmak sahtekarlıktır yanıltıcı demek hafif kaçar.
İçini açıp bakmışlar 8 TB lık modeli için :
WD Black SN580X
redditFrom the DataHoarder community on Reddit: What 8TB drive are SanDisk using?https://www.reddit.com/r/DataHoarder/comments/1idvkxg/what_8tb_drive_are_sandisk_usingBu da 8 GB lık olanın resmi specs :
https://shop.sandisk.com/tr-tr/products/ssd/internal-ssd/wd-black-sn850x-nvme-ssd?sku=WDS800T2X0E-00CDD0shop.sandisk.com
Bence alınmaz ...
Hızı düşük ... 10GBPS in hakkını da vermiyor ...
Elbette 20GBPS 40GBPS veya 80 veya 120 lerde olabilir veya olacaktır. Neticede 10 gigabit tabanlı da bu performans vasattır. Belli ki pc deki RAM den de ön bellekleme yapıyor ... Gerçek kendi hızı resmi sitesinde bellidir keza vasat ...
sürücünün ömrü olmadıktan sonra dayanıklı kasa yapısı olsa ne olacak? bir arkadaşım bu extreme olandan almıştı, arıza verdi ve dosyaları çöp oldu. sonra garanti kapsamında değişim ile içine extreme olmayan başka giriş seviye sandisk takıp kendisine geri gönderdiler. önermiyorum. 8 değil 80tb olsa ilgi çekici değil. en iyisi kendi sürücünüzü ve kutunuzu kendiniz seçin öyle alın. harici depolamada m.2 nvme önermiyorum. ha, kaybetmeyi göze alacak dosyaları için düşünen var ise seçebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu disk, arizali oldugu icin indirime konulup insanlara kitlenmeye calisan disk degil mi? Burada reklamini yapmislar bir de.
水善|土強|火烈|气和
-
z kuşağı bilmez biz bir vakitler 1-2mb lık disketler kullanıyorduk onlarla veri taşıyorduk :)
şimdi 8tb veriyi taşıyorsun ssd ile vaybe. 10 yıl sonra belki 8 petabayt veri taşıyacak ürünler çıkacak.
ömrümüz acaba eksabayt, sonra zettabayt ve yottabayt ı görmeye yeter mi?
-
içine işletim sistemleri(ubuntu-diğer linux türevleri-windows) yükleyip istediğiniz heryerde pc de açmak için güzel bir cihaz olmuş. tüm ayarlarınızı yanınızda taşıyor gibi.
-
Konu ile ilgili link var mı?
-
水善|土強|火烈|气和
-
ürünü çok beğendim ihtiyacım olursa kesinlikle alacağım.
-
İstenirse şu anda bile çıkartabilirler.
Yapay zeka ile büyük veri analizleri yapıldığı sürece çıkar diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı