gerçekten şu an avrupada yaşayan nitelikli olan arkadaşlarım bilene çok huzursuzlar bir kısmı avrupada yaşayan arkadaşlarım amerikaya gitti ve her gün avrupaya bela okuyor boş yere gittik diye çok felaket şekilde ırkçılık varmış siz istediğiniz kadar zeki olun ahlaklı olun hatta dinsiz olsanız bilene seküler olsanız bilene avrupalıların gözünde hiçbir şeysiniz sarışın mavi gözlü olmanız bilene sizi avrupada kurtarmayabilir ırkçılık hat safada avrupaya giden kürt arkadaşlarım bilene türkiyedeki ırkçıların daha merhametli olduğunu söylüyordu zaten avrupada bi 10 veya 15 seneye kadar nüfusları çok ciddi derecede azalacak o yüzden siz ne kadar nitelikli olursanız bilene size işgalci gözüyle bakıyorlar avrupada zaten ortadoğulular türkler kürtler araplar lazların adı çıkmış avrupada bizler için en iyi yer kanada amerika orada bi zencilerlen ve güney amerikalıların adı çıkmış zaten amerikaya gidenler eskiden zengin aile çocukları yani ortadoğulular hakkında kötü bir önyargı yok oralarda amerikadaki alım gücü bilene çoğu avrupa ülkesini solluyor o yüzden amerika daha iyi avrupadan ve avrupalılardan uzak durun gitsinler kendi egoist dünyalarında yaşasınlar herkese bol şans. |
Avrupa yerine Amerika veya Kanadaya gidin

-
-
lazların ne adı çıkacak la zaten adamların nüfus burda bile 200 bin anca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni zelanda ya git avustalyaya git.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o da olur usta yeterki ırkçılık seviyesi az olsun düşünsene herkes sana sırf burada doğmuş olduğun için nefretle bakıyorlar ben kafayı yerim ondan dolayı avrupadan uzak durmak en mantıklısı herifler bir de her gün göçmen düşmanlığı pompalıyor sosyal medyada o yüzden en iyisi uzak durmak avrupadan.
-
Vasıflı, çalışkan, becerikli insanın hedefi Amerika olmalıdır zaten. Vasıfsızsan Avrupa daha iyi.
-
benim demek istediğim o değil misal en basiti türkiyede kürtlere ve diğer ortadoğulu ırklara karşı kötü bir önyargı varya çoğu kişi dışlıyor neden çünkü bimlenmişler artık bunun aynısı bizim türkler için avrupada geçerli oradada biz bimlenmişiz benim demek istediğim amerikada ve kanadada ırkçılık olayı avrupaya göre çok çok az oradaki çoğu kişinin önyargısı zencilerde var ortak nefret zenciler bunu demeye çalışmıştım. avrupada daha çok ırkçılık ve nefret suçu işleniyor hatta herifler eski soykırımcı atalarıylan övünüp duruyorlar.
-
aynen istediğim yorum avrupa tamamiylen boş ırkçılıktan başka bir şey yok.
-
zaten avrupada en fazla 2 veya 3 senesine kadar büyük mülteci ve göçmen sıkıntısı çıkar çünkü avrupada yaşayan arkadaşlarımın başına yolda yürüken arabayı üzerine sürenmi dersin bir şey olduğu zaman sırf avrupalı olduğu için ilgilenmeyen polis mi dersin sırf avrupalı yine olmadığı için doktorların hastayı umarsamamısı mı dersin çok büyük yoğun ırkçılık var gerçekten diyorum avrupadan uzak durun şu an ne kadar avrupada yaşayan arkaedaşlarım varsa amerikaya veya kanadaya kaçmaya çalışıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X