Şimdi Ara

Avrupa yakasında uygun fiyatlı montaj?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aracıma satın aldıgım;

10'' ön göğüs

13" bagaj üstü

6x9 oval hoparlör montajlarını yapabilecek istanbul/avrupa yakasında uygun fiyatlı bir yer var mı?

Kablo, bant, şarjlı matkap,vida tüm diger malzemeler hepsi elimde var. Forumda tecrübeli arkadaşlar var ise birlikte de halledebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DİNÇER AUTO GARAGE OTO SES SİSTEMLERİ OTO AKSESUAR KAĞITHANE

https://maps.google.com/?q=G%C3%BCrsel,+D%C4%B0N%C3%87ER+AUTO+GARAGE+OTO+SES+S%C4%B0STEMLER%C4%B0+OTO+AKSESUAR+KA%C4%9EITHANE,+Yank%C4%B1+Sk.+10/A,+34400+K%C3%A2%C4%9F%C4%B1thane/%C4%B0stanbul&ftid=0x14cab793a52543fd:0xb52877930a172497&hl=en-TR&gl=tr&entry=gps&lucs=,47071704&g_ep=CAISBjYuNzMuMhgAINeCAyoJLDQ3MDcxNzA0QgJUUg%3D%3D&g_st=ic

• tworule kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz icin tesekkurler. Bugun armut uygulamasımda kablo montaj dahil 1800tl fiyat aldım.

Emege saygım var ama bu fiyat politikası insanı keriz yerine koymak resmen.

Benim elimde tüm montaj ve kablo ekipmanları mevcut. Sadece tecrübeli biriyle montajı yapmak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

@ecrasniann

assound bağcılar yanlış hatırlamıyorsam herşey (kablo seti,papuclar,bant,yalıtım bandı v.b.) benden olmasına rağmen 1500tl fiyat verdi ve birkaç gün önceden randevu almamı ve 1 gün arabamı bırakmamı istedi.

dinçer oto garage kağıthane ise malzemeler kendinden olursa 2750tl malzemeler benden olursa 2250tl fiyat verdi. 1-2 hafta sonrasına gün verebilirim dedi.

Gaziosmanpaşa'da yol üstünde bir dükkana sorayım dedim. 3 çift hoparkör (oval,13'' kapılar + 10'' torpido ön gögüs) takıldı. Sonra ses sistemi için kablo tesisatı çekildi. anfi ve bass bağlatmadım henüz ve nakitte fiyat 1000tl'ye anlaştım. 2-3 saat sürdü. Bu arada sadece hoparlörleri taksaydı 400tl alacaktı.

Ne diyim ESNAF var, esnaf varrr.

google arama: Och Power Pro-Hifi

www.instagram.com
    Hüseyin Erdoğan pro hi fi (@pro.hi_fi) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/pro.hi_fi

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61501

@tworule

@ecrasniann

assound bağcılar yanlış hatırlamıyorsam herşey (kablo seti,papuclar,bant,yalıtım bandı v.b.) benden olmasına rağmen 1500tl fiyat verdi ve birkaç gün önceden randevu almamı ve 1 gün arabamı bırakmamı istedi.

dinçer oto garage kağıthane ise malzemeler kendinden olursa 2750tl malzemeler benden olursa 2250tl fiyat verdi. 1-2 hafta sonrasına gün verebilirim dedi.

Gaziosmanpaşa'da yol üstünde bir dükkana sorayım dedim. 3 çift hoparkör (oval,13'' kapılar + 10'' torpido ön gögüs) takıldı. Sonra ses sistemi için kablo tesisatı çekildi. anfi ve bass bağlatmadım henüz ve nakitte fiyat 1000tl'ye anlaştım. 2-3 saat sürdü. Bu arada sadece hoparlörleri taksaydı 400tl alacaktı.

Ne diyim ESNAF var, esnaf varrr.

google arama: Och Power Pro-Hifi

www.instagram.com
    Hüseyin Erdoğan pro hi fi (@pro.hi_fi) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/pro.hi_fi
    hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.