Şimdi Ara

AVRUPA RÜYASI – RÜYALARI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜREN OTOBÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avrupa Rüyası , 2011 yılının mayıs ayında imkanı ve vakti kısıtlı bireylerin Avrupa hayallerini gerçekleştirmek için kurulmuştur. Çok kısa sürede Türkiye çapında büyük bir sosyal sorumluluğa dönüşmüş bir projedir. İlkini 2014 yılında gerçekleştirdiği projeyle katılımcılarıyla arasında kurduğu dostluk ilişkisi sayesinde adını Türkiye çapında duyurmuştur. İlan ettiği organizasyonlara sınırlı sayıda kontenjan ayırmasına rağmen binlerce başvuru almaktadır…
    2014 yılında 50 kişilik kontenjana 2090 kişi başvururken , 2015 yılındaki 200 kişilik kontenjana 7890 kişi başvurmuştur. Avrupa Rüyası ekibi bu güvene layık olabilmek amacıyla 2016 yılı kontenjanlarını 400 ‘e çıkarmıştır. Hep derler ya çok gezen mi bilir, çok okuyan mı? Bu projede hepsi mevcut hem geziyoruz, hem okuyoruz, hem eğleniyoruz ve en önemlisi en çok da öğreniyoruz. Bu proje kapsamında 3 farklı tarihte, 400 kişi, 8 ayrı lüks son model otobüslerle , 15 ülke ve 20 şehirde 18 gün boyunca belirlediğimiz güzergâh kapsamında otobüsle rüya gibi bir yolculuk yapacağız. Yolculuğumuza İstanbul’dan başlayacağız. Program kapsamında 7 gece belirlediğimiz noktalarda otellerde 3* Ve 4* otellerde konaklama yapacağız. Konaklama şehirleri Avrupanın en gözde en popüler şehirleri olacaktır.

    Otobüsle avrupa turu Projesinin amacı; imkanları ve vakti kısıtlı olanlar için, tek bir yolculukta Avrupa'ya üst bir bakışaçısı kazandırmak, özgüvenlerine katkıda bulunmak, yabancı dil pratiği için imkan sunmak, güzel dostluklar ve hatıralar için ortam sunmaktır. Gidilen şehirlerde, otobüsle panoramik şehir turunun ve planlanan etkinliklerin ardından, katılımcılara serbest zamanlar verilecektir. Amacımız her kesimden bireyin herkesin Avrupa’yı görebilmesini sağlamaktır. Avrupa Rüyası; 1,2,3,4 ve 5 olmak üzere 2014 ve 2015 yılında toplamda 266 kişinin hayallerini gerçekleştirmiş bir organizasyondur. Avrupa Rüyasının en büyük referansı; Avrupa Rüyası projesine katılmış dostlarımızın güveni ve tavsiyesidir.

    Avrupa Rüyası’ ile 2016’da 18 gün 15 ülke 20 şehiri sende karış karış dolaşmak istersen başvurunu yap #koltuğukaptırma!

    Peki otobüsle avrupa turu bu yıl hangi tarihlerde düzenleniyor?

  • Avrupa Rüyası 6 - 2 Temmuz- 19 Temmuz (Ramazan Bayramı)
  • Avrupa Rüyası 7 - 23 Temmuz - 9 Ağustos
  • Avrupa Rüyası 8 - 13 Ağustos - 30 Ağustos
  • Avrupa Rüyası 9 - 1 Eylül - 18 Eylül (Kurban Bayramı)

    Başvuru formunu www.avruparuyasi.com.tr den doldurarak sen de yurtdışı turlarının bir parçası olabilirsin.

    Detaylı bilgi için 0850 840 18 06 ‘dan ulaşabilirsiniz!



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi descartes29 -- 23 Şubat 2016; 4:39:02 >







  • Arkadaşlar Avrupa Rüyası adlı firma başka tur acenteleri üzerinden sizi götürüyor. Şirketin çok fazla şikayeti var. Çok dikkatli olun sizi paranızı alana kadar seviyorlar. Herhangi bir maduriyet durumunda yüz üstü bırakıyorlar. Fatura kesmiyorlar. Otobüsleri çok üst düzey otobüslerde değil üstelik. Ama tabi bu konfor bu söylediklerimin yanında çok önemli değil. Size tavsiyem eğer Üsküdar'daki Avrupa Rüyası firmasıyla gitmek istiyorsanız kesinlikle gitmeyin!!! Ben 1190€ para ödedim ve işimden dolayı gidemedim. Bana paranızı geri iade edemeyiz dediler. %90 iade edeceklerini söylüyorlar fakat etmiyorlar. İmzaladığınız sözleşmeyi okuyun size böyle bir ödeme yapmak zorunda değiliz diyorlar. Diğer firmaları tercih edin. Ben daha sonra öğrendim. Interbus diye bir firma var onunla gitmek isteseydim keşke. Kime sorsam en iyisi interbus dio. Bu kardeşiniz madur oldu siz olmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2017 yazında ben de avrupa rüyası ile seyahat ettim kafa nereye ben oraya harika bir deneyimdi nasipse bu yıl da iskandinav rüyasına katılacağım. avrupa rüyasından burada bahsetmişler gördüm bende yazmak istedim. gerçekten harika bir deneyimdi sizden denemelisiniz. ben 19 gün de 18 ülke 26 şehir gezdim üstelik 1190 € para ile inanılmaz bir seyahat oldu benim için ama daha durmak yok pek çok ülkeyi bu şekilde gezmeyi planlıyorum umarım her şey daha da güzel olacak yaşasın yeşil pasaport babacım sen çok yaşa :)
  • Ne hikmetse hiçbir olumsuz yorum yok ınternette. En ufak eleştiride sosyal medyada engelliyorlar . Berbat ötesi bir firma . Yolculuklarda otobüs sanki disco yüksek sesli müzik , apaçi gibi dans eden ellerinde bira şişeleriyle tatilimi berbat ettiler. Sanki lise öğrencileriyle yaptığım bir turdu. Garip sesler çıkRıp böğürtüler iğrençti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.