Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.726
Cevap
9
Favori
34.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maç günü saat 6'da Kadıköy'den yola çıkacağız 4 kişi.Eminim bu kadar eziyete rağmen mutlu bir şekilde eve dönücez.Taraftar neymiş görsün bütün avrupa.Sesimin 5-6 ay kısılacağını bilsem de ölümüne destekleyeceğim Beşiktaş'ımı.İlk maçta acayip derecede hırslandım , Ergen balotelli en ufak temasta kendini yere atıp faul aldı hepsine de çaldı hakem ya ama penaltıdan önce yaptığı hareket faul olmuyor nedense.Neyse herşeye rağmen çıkış olmayacak bu stattan.Ya yenicez ya yenicez başka bir ihtimali yok bunun.
    Forumda Liverpool Taraftar ülkü ocakları diye bir şeye rastladım utandım yemin ediyorum.Penaltı ve GOOOOOOL yazmışlar bildiğin içimizdeki ingilizler."Kötü oynayarak kazandık,Motta'dan kıyak resmen." yazmış fenerli bir eleman haha ya çok güldüm :D
  • Liverpool'un ligde çıkışı bu hafta da sürdü. Southampton'ı 2-0 ile geçtiler zirveye oynuyorlar. Haftalardır kaybetmiyorlar ve ligin ve Avrupa'nın en az gol yiyen takımı.

    Bugünkü maçı izledikten sonra benim umudum kalmadı, Liverpool karşısında şansımız yok denecek kadar az bana göre.
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    İlk maçtan tur gitti zaten. Millet hayal aleminde yaşıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    tur atlama gibi bi iddiamız yok zaten de en baştan dediğim gibi far yemeyel,myani 1-0, 0-1 iyi bir sonuç bence
  • ooo çok kritik
  • 4-0 yada 4-1 kazanacağımızı hissediyorum.
  • quote:

    Futbolcularımızın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme

    Kulüp Dokturumuz Ertuğrul Karanlık, futbolcularımızın sağlık durumlarıyla ilgili BJK TV'ye canlı yayında açıklamalarda bulundu.

    Karanlık'ın açıklamaları şöyle:

    Demba Ba: Demba Ba'nın sakatlığı dün olmadı, bu sıkıntı aslında Liverpool maçı öncesinde vardı. Bursa'ya karşı kendi sahamızda oynadığımız maçta bir pozisyonda kalçısıyla ilgili sıkıntı yaşamıştı. Bazı uygulamaları yaptık ve Liverpool maçına çıktı. Sıkıntısı büyümeden maçı bitirdi. Bu tür sorunlar iki günde maalesef geçmiyor. Eskişehir'de ısınmaya kadar oynayıp oynayamayacağı tam belli değildi. Çünkü bazı pozisyonlarda sol kalçasındaki problem hareketlerini engelliyordu. Isınmanın başlarında oynayacak durumda olmadığını gördük. Hatta kulübede bile oturacak durumda değildi. İstanbul'a döndükten sonra gece hemen tedavisine devam ettik. Sol kalçasına yoğun bir tedavi uyguluyoruz. Demba Ba'nın 2 gün dinlenme programı bulunuyor. Bugünü ve yarını istirahatla geçirecek. İnşallah çarşamba günü antrenmana katılır. O zaman durumunu daha net görebileceğiz.

    Gökhan Töre: Liverpool maçında darbe aldı ve sol ayak bileğini burktu. Fulya Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ını çektik ve ayağının yan bağlarında zedelenme belirtisi gördük. Tedavisi için çok zamanımız yok. Bağlardaki bu tür sıkıntıları da 2 günde geçirme durumumuz yok. Biz o zamanı aşağıya çekmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu kadar kısa sürede de olmuyor. Gökhan Töre'nin tedavilerini uyguladık, bugün için antrenmana çıkması mümkün değil. Hedefimiz en az riskli şekilde kısa sürede takıma geri vermek. Perşembe günü için her şeyi zorluyoruz.

    Mustafa Pektemek: Eskişehirspor maçında Mustafa ilk dakikalarda kafa topu mücadelesinde yaralandı. Kemiğe bir şey olmadı ama kafasındaki et biraz açıldı. Biz orada zaten ilk müdahaleyi yaptık, maçtan sonra da kafasına 4 dikiş attık.

    Cenk Tosun: Ayak tabanında bir problem bulunuyor. Adana maçında olmuştu. Oradaki yırtık bayağı geç iyileşir. Her türlü tedavisini yaptık. Kondisyon çalışmalarını yaptı. Son iki hafta takımla beraber de çalıştı. Yüzde yüz kendini iyi hissetmediği için zorlamadık.

    Tolga Zengin: Bir hafta önce Tolga'nın iç bağlarında bir yırtık meydana gelmişti. Tedavisini sürdürüyoruz.

    Alexander Milosevic: Milosevic, 2 hafta öcne ameliyat olmuştu. Bugün Acıbadem Hastanesi'nde bulunan bir cihazda koşulara başlayacak. Önümüzdeki 2 hafta boyunca da bu cihazda çalışmalarını sürdürecek.



    Eğer Töre ve Ba bu maçta oynayamazsa turu geçmek için en ufak bir şansımız bile kalmaz bana göre.




  • Tarihi maç olacak yerimizi alalım Üst biter liverpool alır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilsen de yensen de taraftarın seninle !

    Deli gibi saldır KARTALIM !
  • bjk ilk yarı golü bulursa turu geçer
  • Liverpool Maçı Biletleri Tükenmiştir

    Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında Liverpool ile 26 Şubat Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri tükendi.

    Atatürk Olimpiyat Stadı kapasitesi ve biletlerin satışa eksik sunulduğu yönünde kamuoyunda yapılan yanlış yorumların önüne geçmek amacıyla bir bilgilendirme yapılması zorunluluğu doğmuştur.

    Beşiktaşımızın 26 Şubat Perşembe günü Liverpool’u ağırlayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın toplam seyirci kapasitesi 79.077’dir.

    Bu kapasitenin 1.305 kişilik bölümünü Loca-Protokol ve Basın koltukları oluşturmaktadır.

    İl Spor Güvenlik Kurulu’nun güvenlik amaçlı kararı nedeniyle tribünlerin 4.966 kişilik ilk beş sırası boş bırakılacaktır.

    Liverpool maçı için konuk takım taraftarlarına 4.400 koltuk ayrılmıştır. İki takım taraftarlarının arasına güvenlik nedeniyle 2992 kişi kapasiteli bir tampon bölge oluşturulacaktır.

    Futbol Takımımızın iç saha maçları için 13.856 adet kombine kart satılmıştır. Kulübümüz, yapılan sözleşmeler gereği sponsorlarımıza 2199 kişilik bilet ayırmıştır.

    Tüm bu uygulamalar sonrası Liverpool maçı için 49.359 bilet satışa sunulmuş ve taraftarlarımızın büyük ilgisi sonucu tükenmiştir.

    26 Şubat Perşembe günü Liverpool taraftarlarına ayrılan ama satılmayan biletler, Kulübümüz tarafından satışa sunulacaktır. Ayrıca Liverpool taraftarlarının satın almadığı bilet sayısı kadar tampon bölge boş koltuk sayısında da değişikliğe gidilme ihtimali bulunmaktadır.

    Sponsorlarımıza ayrılan ama Kulübümüze geri dönecek biletler de maç sabahı satışa sunulacaktır.

    Beşiktaşımızı desteklemek için Liverpool maçına bilet alan taraftarlarımıza teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

    Beşiktaş JK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 8.ma ve yine trabzonun maçı d-smartta..bjk nin ise star tv de...
    hadi bu maçı anlarım yani sonuçta bjk nin şansı var turu geçmek için.
    ama medya patronunun trabzona yaptığı yanlışı da unutmayacak trabzon insanı..

    başarılar beşiktaş.
  • Beşiktaş'ın işi çok zor bana göre bu maç, ne kadar seyirci desteği maksimum seviyede olacak olsa da. Atiba'nın muhtemelen orta sahada görev yapamayacak olması, sene başından beri istikrarlı Ersan Gülüm'ün yokluğu, ne kadar çok formsuz da olsa Motta'nın net bir alternatifinin bulunmaması bence Beşiktaş'ı çok etkileyecek faktörler. Eğer Beşiktaş 90 dakika içerisinde 1-0 skoru yakalarsa -ki umarım yakalar- uzatmalara Beşiktaş'ın nefesinin üst düzey kondisyonlu EPL oyuncularına yeteceğini sanmıyorum. Bu maç önemli olan şey erken bir gol yememek, eğer o gol yenirse Beşiktaş için en az 2 gol atma ihtiyacı doğacaktır ki bunun cidden zorlayıcı olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'a başarılar dilerim bu maçta.
  • Ben pek umutlu değilim açıkçası...

    Demba ve Töre olacak mı olmayacak mı belli değil, olsa da iyi bir performans gösterebilirler mi bilemiyorum.

    Sol bekte kim olacak? Opare ise takımla doğru düzgün maça çıkmışlığı yok, ne kadar uyum gösterebilir düşündürücü bir durum.

    Kalede Cenk güven vermiyor, iyi kurtarışlar yapabilmek, kötü goller yemekten daha iyi bir durum değil ne yazık ki...

    Stoperde nasıl bir ikili olacak? Necip oynarsa vah halimize.

    Orta sahada ise Sosa bir süredir formda değil. Yorgun bir hali var, beklenen performansı gösteremiyor.



    Sorular, sorular sorular...
  • Bu sezonki 40. resmi maçımız.
    Tarih tekerrürden ibaret derler, maçı 2-1 kazanıp dramatik bir şekilde eleneceğiz
  • maç 1-0 uzatmalarda maçı alsak, bir tarih yazsak , çok mu şey istedik arkadaş
  • İngiltere'de net gol pozisyonıu vermedik şansımız var. Kontrollü ve sakin başlayıp 1-0 öne geçip maçı penaltılara götürelim
  • Maç saati Türkiye'de hayat duracak

     Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

    Maç saati Türkiye'de hayat duracak

     Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015


    Cehennemi görecekler ;)
  • Allahim utandirma amin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.