|
Bildirim

|
Satın 3-4 kat fiyatına hep bize fırsatçılık yapacak değilsiniz.
|
|
Ram krizi, klima krizi, çip krizi zart zurt bitmedi.
|
|
Bize köpek gibi muhtaçlar gerek mülteci gerekse malzeme tedariki konusunda. Ama gel gör ki köpek çekilen yine biziz
|
|
Süspanse edip zararına satmak varken olurmu öyle şey ? Süspanseyi de biz öderiz.
|
|
RIP Türkiye klima piyasası.
|
|
Süspanse değil, sübvanse. |
|
Hayal görme, coğrafi yakınlık (lojistik) amaçlı talepleri, muhtaçlık olarak görme hayalinden vazgeçin. Bu kafayla zaten tekstili bitirdik,bilmem eyi bitirdik.şimdi de turizmi bitiriyoruz, adamlar alternatif destinasyonlara çoktan yöneldi bile.kendi insanın bile komşu ülkelere gidiyor aynı sebepten.
Paran varsa kimse kimseye muhtaç değil,tüm dünya sana tedarikçidir,yeterli cash'i koy masaya. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
işte yerli milli balonu da böyle. ![]() avrupa şu anda kalifiye eleman bulamıyor. buldukları anti miltarist vs ayağına takılıyor. rusya krizinden doalyı üretim maliyetleri %300 artmış yeni fabrika açıp hazır hale getirmek ek zaman ve aşırı masraf demek. bunun yerine Türkiye gibi insan değeri olmayan, ucuz iş gücü var. kritik bileşenleri gönder orada üretsinler. |
|
Maas gelsin de klima alayim bir an once. fiyatlar artacak gorunen o ki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 5 Temmuz 2026; 22:0:26 > |
|
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
|
Orada yaz yok |
|
|
sizin bolu'da yaz yok. yazın 23 derece hava mı olur? bir o sehir, birde erzurum TR'nin en soguk yerleri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Temmuz 2026; 22:9:52 > |
|
|