Şimdi Ara

AVRUPA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR İngiltere gidiş X - Dönüş Y

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar Şubat ayında İngiltere Londra şehrindeyim. Sipariş vermek isteyen arkadaşlar İngiltere amazon,fiziksel mağazalar yada ingiltereye gönderim yapan online satış sitelerinden ürün getirebilirim.

    not: telefon numaram +447388094231 şeklinde güncellenmiştir, eski numaramdan iletişime geçenler ile artık bu numaradan devam edeceğim.


    İngilterenin en önemli fırsat sitesi hotukdeals'ı inceleyip gözünüze çarpan iyi bir fırsat varsa aldırtabilirsiniz.
    https://www.hotukdeals.com/



    ÖZET

    Avrupa kıtasında satışı olan ürün siparişlerinizi ülke ve boyut/ağırlık farketmeksizin getirebilirim.Ülkeye girişim kişisel araç yada otobüs ile Yunanistan ve Bulgaristan üzerinden olduğu zamanlarda boyut sınırlamam yok. Uçak ile ise tabi ki yer sıkıntım oluyor. İstanbul'da elden teslim tercihimdir.


    NELER GETİREBİLİRİM

    Mevzuat der ki toplam gerçek kıymeti 430 Avro'yu geçmeyen eşya ve kıymetine bakılmaksızın "Ek-9 Yolcu Beraberi Kişisel Eşya" listesinde adetlerle sınırlı bulunanan herşey.

    Devlet yetkililerinin hazırladığı siteyi inceleyebilirsiniz https://gumrukrehberi.gov.tr/

    Snowboard,kayak takımı,bisiklet,xbox,oto teybi,telefon,çocuk arabası,mutfak eşyaları, araba parçası... hepsini getirmem mümkün.


    İLETİŞİM KANALLARI

    Tercihinize göre:

    PM



    Whatsapp

    telegram: https://t.me/joinchat/AAAAAEH6t_Sq6LBTLtk1Hg
    www.facebook.com/avrupadangelsinUK
    www.instagram.com/avrupadangelsinuk


    Not:

    KİMİM

    İsmim Onur.Genelde ayda bir bazen iki defa yurt dışına çeşitli sebeplerle seyehat eden bir İngilizce öğretmeniyim.Sebeplerim arasında seyehat ve iş var. Bir Avrupa birliği ülkesi vatandaşıyım ve ayrıca da İngiltere'de Brexit sonrası kalabilmek için sembolik yüzdeli para kazanmadığım ortaklığım olan bir pizza dükkanı işletmem var. İş olarak da İngiltere üzerinden ortağımla Ebay,Chrono24 gibi sitelerde 2. el lüks saat satışı ile birlikte yine 2. el müzik enstrumanları üzerine satış yapmaktayız.Seyehat sebeplerimin ana sebebi de Avrupa ve Asya kıtasında uygun 2. el saat toplamak. Yurt dışından ürün getirmek.



    SİPARİŞ KONUSU

    İstediğiniz ürünü sadece ben satın alıyorum.Satın alırken de sadece güvenilir online alış veriş siteleri / resmi satıcılar ve zincir mağaza özelliği olan fiziksel dükkanları kabul ediyorum. Bana gittiğim X ülkede Y online sitesinde Xiaomi Poco F2 Pro 20 euro daha ucuz ordan al derseniz ve sorun yaşarsanız o ürünün Xiaomi distribütör garantili olmayıp Hong Kong garantili çıkması durumunda size pek yardımcı olamam.Size kapalı kutu getirdiğim bütün ürünlerin 24 ay düzgün bir firma/distribütör garantili olmasına özen gösteriyorum.İleride çıkacak sorunlar için ise ürününüzü alıp yurt dışında garantiye sokma işlemleriyle ben uğraşmayı kabul ediyorum.Kendim alım yapacağım durumlarda ciddi bir alıcı olduğunuzu belirtmeniz için ürün size gelene kadar ürün bedelinin %30 kadarını kaparo olarak almaktayım.


    İsteyen arkadaşlar ürünü kendi satın alıp, İngiltere adresime yollatabilir yada mağaza teslim şeklinde bize vekalet verir.



    Avrupa ülkelerinde alışverişimi özellikle tüketici haklarının çok iyi işlediği, dil bariyerim olmayan Almanya ve İngiltere gibi ülkelerden tercih etmekteyim.Fakat Avrupa Birliği tüketici hakları her ülke için yeterli kalitede çalışmakta olsada ucuz diye her siteden/dükkandan alış veriş yapılmaz.Bu yüzden çıkabilecek sorunlara karşı bir İngiliz kredi kartıyla alışveriş yapıyorum.Bilmeyenler için anlatayım normal kredi kartları koruması dışında İngiltere kartlarında Section 75 adı altında sizi toplamı 100 pound ve üzeri olan alışverişler için ekstra bir korumadan yararlanıyorum.Kayıtsız şartsız bozulan üründe iade, ileride dükkan kapansa bile garanti paranızı geri alma,size postalanan ürünün gelmemesi ve çalınması durumlarında suçluya bakılmaksızın anında para iadesi, gelen üründen memnun olmamanız yada anlatıldığı gibi olmaması durumlarında iade vs vs gibi korumaları var.Bu arada bu sadece İngiltere değil , hangi ülkeden alışveriş yaparsanız yapın geçerli.Ben Türkiyede iken Türkiye de yaptığım bütün kıymeti 100 poundu aşan alışlerişler için de geçerli misal.


    HOCAM ÇOK KONUŞTUN ya ÜCRET ?

    Özel mesaj atın. Ürünün tedarik yerine,boyutuna,değerine,postalama ücretlerine, vs ye göre değişir.



    -Türkiye'ye gönderimi olmayan ürünler (fire tv)
    -Amazon gibi firmaların gümrük vergisi + postalama ücretiyle Türkiyeye çok fahiş fiyatlarla yolladıkları ürünler (ses sistemleri)
    -Türkiye resmi/yada dükkan garantili ürün satanlara da oldukça yüksek fiyatlar çektiği ürünler

    için konuşursak avantajınıza olacak fiyatlar duruma göre verebilirim.


    ÜRÜNLERİ NE ZAMAN VE NASIL TESLİM ALABİLİRİM ?

    Ürünleri Türkiye'ye geliş tarihinden 1-2 gün içinde İstanbul'da elden teslim ederim. Elden teslim imkanı olmayanlar için ise kargoyu sizin ödemeniz şartıyla yollayabilirim.



    Vergi iadesi - VAT FREE alışveriş mümkün mü ?

    AB oturumu olan,Ab vatandaşları (ben) ne yazık ki bunu alamıyor.Ama üzülmeyin.Genelde Global Blue şirketine vat free hizmeti veren firmalarda kdv iadeli satış fiyatı yüksek olduğundan bizim indirimli aldığımız ürünün fiyatı kafa kafaya neredeyse denk geliyor.




    Not:ilanım ara ara aklıma eksik kalan konular ve sizden geri bildirimler geldikçe güncellenecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 7 Ocak 2021; 0:35:7 >







  • Özel mesaj gönderdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OoguzZ92 O kullanıcısına yanıt
    özelden cevapladım Oguzhan Bey,
  • Konu guncel mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: break.

    Konu guncel mi?
    Güncel XbreakX Bey,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.