Şimdi Ara

Avrupa'da yaşamak o kadar da hayaliniz de ki gibi güzel değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
9
Favori
28.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani heryer herkese gore degil ben bir cok yerde yasadim calistim ama Romanya da mutlu oldum ki Istanbul da yasarken de tek yasardim kari kiz konusu su bu hayatim guzeldi.


    Ama burda ayri bir huzur var en guzel firmalar teklif yapti iyi bir firmada calisiyorum TR de olsam 3 bin lira ya surunurdum. Ustelik oturumu olan Turkce bilen Bilisim firmalarinda tecrubeli oldugum icin her hafta teklif, is gorusme istegi fln aliyorum.


    Yani sadece konu para degil, hayat yasam tarzi vs olarak da en mutlu olacaginiz yeri secin. Herkesin onceligi hayat gorusu farklidir tabi saygi duyarim.

  • Siyah beyaz değil ki ülkeler, artısı vardır eksisi vardır. Irkçılık hariç diğerleri çözülemeyecek veya katlanılamayacak dertler değil ama ırkçılık olunca bir yere kadar dayanırsın. Ayrıca bana kalırsa önemli miktarda para biriktirene kadar dönme buraya, her hayalin duvara çarpar hiçbir istediğini yapamazsın. Sıkabildiğin kadar sık dişini, döneceksen de sağlam parayla dön herkes köpeğin olur o zaman, yapmak istediklerini yaparsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Ocak 2021; 23:32:3 >
  • Bürokrasi Belçika'nın sorunu Avrupa nın değil
  • İçmek ve sevişmek? Bunlar Türkiye’de de yapılabilecek şeyler. Birisi sırf bu sebepten yurt dışına gidecekse zaten gitmesin.

    Neyse, yazınızda Belçika’yı anlatmışsınız ama tüm Avrupa’ya mal etmişsiniz. Her yerin sistemi, bürokrasisi, toplu taşıması, halkı vs bir değil, güney İtalya’yla batı Almanya arasında dağlar kadar fark var örneğin, o yüzden biraz yanlış yönlendirme oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi yine ülkeden geçüp Avrupa’da yaşayan ve Avrupa’yı kötüleyen biri daha.

    1- Bıktık yaw Avrupa’dan seslenip Avrupa’yı kötüleyenler görmekten bığtığ yaw
    2- Yok hayal ettiğiniz gibi değil, yok bilmem be fasafisoları bıktık yaw
    3- Sahtekarsan, düzenbazsan, üçkağıtçıysan (hele Avrupa vatandaşı değilsen) Avrupa’da değil 2. Sınıf , 3. sınıf vatandaş bile olursun.
    3- her yıl çoğu ülkede kalma fırsatım olur. 20 yıldır tek bir Avrupalıdan tek bir söz işitmedim!
    4- bığthığ yaw kötülemeyin oraları, üstelik oralarda yaşarken!!!
  • Bu ülkede her şey 4/4 lük olsa avrupalılar buraya gelir.

    Çünkü dünyada böyle 4 mevsimin yaşandığı , doğa,yer altı , yer üstü kaynakları yok , yok edilenleri saymazsak eğer

    Denize düşen (kredi , kredi kartına) yılana sarılıyor.

    Biz de hevesli değiliz avrupanın , fakat imkan olsa sırf geleceğimizi , geriye kalan şu kısa ömrümüzü stressiz geçirmek niyetindeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin AB'ye girmesine en karşı olan kimdir? Yunanlılar, Almanlar diye düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Açık ara farkla gurbetçiler tabi ki. O yüzden olumsuz yorumlara itibar etmeyin.

  • Dışlanma ırkıçılık gibi sorun türkiye içinde de var yok mu sanıyorsunuz. Sen git istanbuldan vana yada tam tersi ve aksanın yerel aksandan çok farklı olsun ırkçı tavırları gene görürsün yaşamadığım olay değil. Ayrıca yurtdışı yurtiçi olsun boşluğa gitmek piyango işi rüzgar seni nereye götürürse. Onun haricinde bankacılık geriymiş kargo yavaşmış bunlar pek önemli şeyler değil.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.