Şimdi Ara

Avrupa bitmiş... sosyal yardım alan Türk ailenin bankasında 500bin Euro çıkınca hapis cezası aldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
9.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ressi1 kullanıcısına yanıt

    Hayret hiç bi kuru kafa milliyetçisi laf atmamış sana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avatarın ve konuların çok güzel, akpli trol bükücü  


    japon çinli arşivimi senle paylaşmak isterim güzel gifler var   

  • Almanya batık yegenim reis harika yegenim alamanya kıskanç yegenim.

    Bu insanlar oy atıyor düşünün işte kitleyi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok abi yok. kanımızda var. Türkiye'nin bu halde olmasına kimse şaşırmamalı bence. Olması gereken zaten bu....

  • Türk aile ve avrupa bizi kıskanıyorlar ondan kıskanıyorlar çekemiyorlar bizi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada sosyal yardim almayan türk aile varmı? En azindan hiç rastlamamış biri olarak soruyorum. 😂 tüm avrupayi sinyale bağladilar adamlarda yeter artik düşün yakamızdan demişler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi olmuş ulan ne doyumsuzlar hayır bir de yakalanmışlar. O kadar para ile yakalanılır mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollanda'da Faslı çoktur. Önce Faslılar gelmiştir göçmen olarak sonra Türkler, Kürtler. 2.5 yıl önce arkadaşım vesilesi ile gittim. Fas asıllı, Hollanda'da doğmuş büyümüş bir arkadaşlar tanıştık. Türkleri çok seviyordu. Ben böyle sevgi Türklerden görmedim işin doğrusu. Türklerin gelmesini de çok istiyordu.


    Sonradan öğrendim gerçeği, masum hayallerim yıkıldı. Meğer eskiden ne olsa Faslılardan bilirlermiş. Hani burda ne olsa Suri diyoruz aynısını Faslılara yapmışlar, her şeyin altından Faslılar çıkıyor haliyle göze de batıyor. Türkler gruplar halinde gelmeye başladıktan sonra rahata ermişler. Artık ne olsa Türklerden biliyorlar, kesin altında Türkler vardır diyorlar. Adam üstündeki yaftadan kurtulduğu için mutluymuş meğer, daha çok Türk gelsin biz onların yanında medeni kalalım derdindeymiş.


    Ve buradan da AB'ye 2 sözüm var. Heh şu mikrofona konuşayım.


    Eyyy AB. Nerde pkklı, hizbullahçı, ışidli, cahil, yobaz, faşist var alıyorsunuz ülkeye. Ama eli yüzü düzgün, bir suça bulaşmamış, radikalleşmemiş ülkemin genci turistlik bile gelemiyor, 50 tane zorluk çıkarıyorsunuz. Bela mı seviyorsunuz lan siz?


    Sanırım bunlar da sıkıntı çekmedikleri için ölümü göstermek amacıyla maganda dolduruyor ülkelerine, ki kendi vatandaşları değer bilsin.





  • @lazer__ mükemmel herkes görüyor değil mi?

    Bu işin mucidi Kürtler ben başka bir şey demiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha durun almanya banka hesap dokumune erisim ve bilgilendirme istedi bizim alamancilar sen gel burda ev al ama hicbir gelir beyan etme tc yer ama elin gavuru yemez.Gorusurz demis hepsine gotu tutusmustur umarim.

    Burdaki tavrim turklere degil bir milleti dusuk gelir beyaniyla dolandiranlara bunun dini,dili,irki ne olursa olsun bu hirsizliktir .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Böyle bir düşünceyle yazdığınıza göre sanırım yakın bi akrabanızın şirketleri var istiyorsunki çay molası 5 dk yemek molası 10 dk olsun hatta işler bitene kadar tuvaletede gitmesinler. Türkiyede haftalık çalışma saati 48 saat ama 70 saatten az çalıştıran çok nadir. Çoğu yakınım almanyada ve amerikada çalışıyor. Haftalık çalışma saatlerine tüm şirketler uyar uymazlarsa yaptırımı vardır. Türkiyede bu yok ve şuan çok avantajlılar nasıl olsa 1000 ile 1500 liraya göçmenler çalışıyor. Türklerinde çoğu iş beğenmemiş oluyor isteniyorki oda insan 1000 ile 1500 calışıyor ise sana niye 2800 lira vereyim yetmedi sigortanı vereyim yetmedi yol parası vereyim yetmedi öğle yemeğini vereyim. Metropol avrupa istanbuldan örnekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 19 Haziran 2021; 8:3:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 sene kesintisiz Kapalı Çarşı'da çalıştım , İstanbul'a gelen her memleketten insanı tanıdım ,yemek yediğimiz,uzun uzun muhabbetlerimiz,tatile gittiğimiz, düştüğümüz kalktığımız çok oldu.


    6 sene de dış ticaretin pazarlama bölümünde aktif olarak çalıştım.


    Şunu net söyleyebilirim.


    Malesef Türkleri hırsız olarak biliyorlar.


    Bakınız , bir Bangladeşli , Senegalli Japonya'ya gitse sınır kapısından elini kolunu sallaya sallaya geçer , ancak içimizden biri gitse kapıda en az 2 saat hayırdır niye geldin diye sorguya çekilir.Geliş sebebiyle tutarlı bir cevap veremezse de giremez ülkeye.


    Avrupa'da Almanya'sından Norveç'ine , İngilteresinden Fransa'sına kadar sayısını hatırlamayacağım kadar fazla kişi /şirket çalışanı ile yazıştım toplantı yaptım.Mal aldım mal sattım.


    Kendi ürünümüzden bahsetmeden evvel önceliği hep üretimi ,siparişini nasıl denetleyebileceğini ,istediği kaliteyi istediği aşamada sınayabileceğini, ödemeyi ancak işi tam eksiksiz ve istediği gibi olunca alacağımızı anlatmakla geçti hep.Yani adama güvenli olduğumuzu anlatmakla başlardık hep,mal şöyle güzel böyle iyi demek 2. planda olurdu.

    Çin'den gidin 1 koli mal alın ama ben sonra ödeyeceğim deyin ,bir daha yüzünüze bakmaz , sipariş avansı %30-%70 bandında ödersiniz kalanı da daha limana varmadan ödersiniz.Ancak biz malımızı alsınlar diye veresiye yurt dışına mal gönderdiğimiz de oldu.

    Buna rağmen Avrupa gidiyor o kadar navlun ,zaman maliyetine rağmen Çin'den alışveriş yapıyor.


    İlla yurt dışına çıkmaya gerek yok ,sarı site ve benzeri 2.el sitelerinde aldatılan sayısını sizler yazıyorsunuz bu forumda...


    Yahu galeriden aldığı "0" aracı satarken gittiği ekspertizde sıfır diye aldığı aracın kapılarının ve şasesinin değiştiğini öğrenip defirmadan şikayetçi olan adam var ülkede ,firmanın pişkinliğine bak aracı o almak istedi ne yapalım diyor...


    Bakınız sakın yanlış anlamayın Türkler hırsızdır diğer uluslar çok iyidir demiyorum , iş denetim -yaptırım ile alakalıdır.Güveneceksiniz , güvenmek gerçek lezzetlerdendir ,huzurdur fakat güven denetim üzerine inşa edilir , denetlemezseniz bitersiniz.Ecnebiler denetlemese kendileri de biter , yoksa K.Çarşıda mağazadaki montu çabucak poşetine saklamaya çalışan turistler de gördüm.


    Denetleyeceksiniz.


    Haberde sözkonusu olan sığırın 500bin eurosu büyük ihtimalle gerçekten de kendisine ait değil , bu belli .Zira 500 bin euro birikim yapacak kadar ne işi (uyuşturucu tcareti veya kaçakçılık yapmıyorsa) ne de bunu biriktirerek geçirmiş vakti var. O para bahsettiği şirketin parası bu çok açık.

    O şirkette bu sığırlara vergiden kaçmak için vermiş. Yakalanmamak için farklı hesaplar açma aklını vermiş aklını sıvazladıklarım....

    Öyle başa böyle şimşir tarak misali ,çakmışlar işte. O paraya güle güle efendim. o parayı şirkete geri iade edemezler.Hatta şirket sahipleri çoktan valizlerini toparlamaya başlamışlardır kaçmak için...

    Diyeceğim odur ki ,

    DENETİM DENETİM DENETİM ,soyulmaktan sakınırsınız. Denetlenmesine müsade edilemiyorsa bir yerde kesinlinlikle yasalolmayan isuç olan bir şey vardır.

    Düşüncelerimi paylaşmak istedim sizinle.

    Bu arada Fransa her sene Afrika'dan avuçladığı 500 milyar doların üstüne yatmasın yavşaklar ,ahlak dersi vermesinler ,Afrika'yı rahat bıraksınlar önce..

    Sabah kadar bahsederim de sizin de sabrınızı zorlamayalım şimdi....





  • Yiye yiye etleri domuzgibi olmuslar almanyada bide burda bakalim hangi eti yicekler gorelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.