Bunca zaman hep iyi olur ümidiyle CHP ye destek verdim, oy kullandım. Fakat CHP teröristlere destek verenleri barındıran, seçmenlerin hassas olduğu konulara yıllardır tam tersi cevap veren ve gerizekalıca yönetilen bir parti oldu. Adaleti öldürdüğün ve kendin için kullandığın gün her şey ölür. Şu saatten sonra şahsen oy vereceğim parti yok. Mansur başkan aday olursa oy veririm. O da şeffaf yönetim, hukuksuzluklara, iftiralara karşı alnı ak çıkması, fakirlere yardımı ve hesap verilebilir bir şekilde yönetim sergilemesi vs. Harici başka adam yok maalesef. Akp nin yavru partileri de maalesef aynı zihniyetteler benden uzak Allah a yakın olsunlar. |
Benim bildiğim Mansur Yavaş seçimlere katılmak istemiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sayın Yavaş ve İmamoğlunu birbirine kırdırıp aradan sıyrılırlar. 1990 yıllarda Ankara ve İstanbul nasıl kaybedilmiş bakınız... |
kimse kusura bakmasın ama Mansur Yavaş'a oy veren birisi olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun aday olması daha mantıklı. hem anadolu, hem kürt, hem milliyetçi, hem atatürkçü hem de aydın kesime hitap ediyor. karadenizden ciddi oy toplar, sırf soyadı imamoğlu olduğu için anadolu kırsalından bile oy toplar. Mansur bey iyi bir bürokrat ve devlet adamı ancak Cumhurbaşkanlığı için fazla yaşlı, bize daha enerjik ve genç birisi lazım. Ayrıca akp'lilere ve medyalarına dikkat edin masur yavaş hakkında hiç konuşmazken sabah akşam imamoğluna sallıyorlar. sebebi belli, karşılarında görmekten çekiniyorlar çünkü adam ERDOĞANI 2 DEFA YENDİ. |
mansur başkan kraldır gerçekten çok iyi bir adam |
Göbrü yabdı,yol yabdı tefocu seniiiii |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu saatten sonra seçim meçim hikaye Atı alan Üsküdar ı geçti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 19 Ocak 2021; 20:51:31 > |
Bence Ekrem İmamoğlu İBB Başkanlığı koltuğuna çok yakıştı, bunun için doğmuş gibi. Cumhurbaşkanlığı yapamaz mı yapar ama Mansur Yavaş o göreve daha uygun gibi görünüyor. Parlamenter sistem tekrar düzeltilince de Ekrem İmamoğlu başbakan olabilir mesela, çok yakışır. |
yaaa hayır yaa insanlar biraz daha dert çile çekerek dünyanın kafalarında kurdukları gibi olmadığını anlamalıydılar. şimdi giderlerse ukte kalır, kanırttırmadan bırakmayız. |
İmamoğlu veya yavaş gelecek diye sevinenleri, binicisi değişiyor diye sevinen eşeklere benzetiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adı üstünde hayal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
peki |
Bahçelinin sözünde durmaması. Artık mhpye oy moy yok artık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBCF8E851 -- 20 Ocak 2021; 9:26:57 > |
|