Şimdi Ara

avmoney nedir , awmoneyde nasıl para kazanılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Reklam görselleri sunan bir web site.
    http://awmoney.fun/2831961854011/

    Yapmanız gereken linkteki siteye kayıt olup çıkan reklamların üstünde çıkan kod yazma yerine sayıları yazmak.

    Sık sorulan sorulara cevaplar

    Ne için para alacağım?
    Ticari bir reklam birimini görüntülemek için para alacaksınız.Şu anda, görüntüleme maliyeti 10 senttir.Kayıt olduktan sonra reklamların görüntülenmesi hesabınızda gerçekleştirilir.Ayrıca, yönlendirmeleri (diğer çalışanlar) çekebilecek, kazançlarının% 50'sini alabileceksiniz.Hesabınızda bir referans bağlantısı mevcut.

    *Yönlendirmeler nasıl çekilir?
    *
    Bu oldukça kolay!Çok farklı yollar var.Büyük olasılıkla, sosyal ağlarda (Facebook, Google+ vb.) Kayıtlısınız ve orada arkadaşlarınız var.Onlara web sitemizi önerin ve kazançlarınız önemli ölçüde artırılabilir.Arkadaşlarınıza SMS veya e-posta yoluyla veya sosyal ağlardaki özel mesajlar yoluyla bir bağlantı gönderebilirsin.

    *Ne kadar kazanabilirim?
    *
    *Kazançlarınız pratik olarak sınırsızdır ve bilgisayarın önünde harcadığınız süreye, görüntülenen reklam birimlerinin sayısına ve çekici yönlendirmelerin sayısına bağlıdır.Yani, günde 2-3 saat iş üzerinde harcarsanız, yaklaşık 1000 birim görebilir ve kazançlar günlük 100 $ veya ayda 3000 $ olacaktır.
    *

    *Nasıl para kazanabilirim?
    *
    Sistemden para, herhangi bir bankanın, Paypal'ın veya diğer ortak ödeme sistemlerinin (Western Union, vb.) Plastik kartlarına çekilebilir. Para çekme talebi, 1 iş günü içinde ortalama olarak işlenir.

    İş Türü: Tam zamanlı, Yarı zamanlı, Geçici

    Maaş: 5.000,00TRY ile 6.000,00TRY /hafta arası

    İş Türü: Yarı zamanlı

    ARKADAŞLAR awmoney bir yabancı reklam sitesidir. Siteye girdiğinizde ingilizce olduğunu görüp hemen çıkmayın google çeviri ile sayfayı türkçeye çevirin sonra kayıt olun kayıt olduktan sonra yukarda kullanıcı alanı var ona tıklayın açılan sayfada start a tıklayın önünüze dört haneli rakam gelicek o rakamları altındaki kutucuğa yazıyoruz ve devam butonuna tıklıyoruz sonra başka 4 haneli rakam geliyo onları girip devam ediyoruz her 4 haneli rakamı girip devam dedikten sonra siz 10 cent kazanıyorsunuz ister akşama kadar sürekli yap istersen de 3-4 saat o size kalmış bişey kolay gelsin...
    http://awmoney.fun/2831961854011/



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.