Şimdi Ara

Avm içine lokanta açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba kafamda avm'lerin içine stand açmak vardı fakat kredi çekip yeni açılacak bir avm'nin içine pideci,lahmacuncu veya iskenderci açmayı düşünüyorum kirası 150 metrekare ortalama 15.000 tl 10 tane çalışan alıcam vardiyalı çalışıcak bir şekilde, giderler aylık ortalama hesabıma göre 45-50.000 tl yi buluyor malzemeydi,kiraydı,kredi borcuydu,kıl dı yündü vs..
    Böyle bir işi yapan varmı ailenizde veya çevrenizde yaklaşık 150.000 tl bir bütçe ile yapıcam bu işi ve bana dönüşü kafamdaki hesaba göre 1-2 sene içersinde dönüyor..
    Ne yaparsam yapayım özelikle pide işinde evlere servis için kurye ve yem.ksepeti.com ile anlaşmalı çalışmayı düşünüyorum..
    Ciddi bir şekilde yorumlarsanız ve fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim.
    Saygılar







  • He bu arada git o parayla ps3 kafe aç , oto yıkamacı aç, manav aç demeyin lütfen kafamda bu işi yapmayı düşünüyorum, bu yönde yorum yaparsanız sevinirim tekrar.
  • 150.000TL sermayenle aylık 45.000TL gidrin olan bir işe girmek büyük cesaret ister, çok büyük risktir. Dükkanın donanımlarına vs. de 100.000TL harcayacağını düşünsek 2 ay boyunca masrafının ancak yarısını kazanabilirsen 3. ay otomatik olarak iflas etmiş oluyorsun arkadaşım.
  • yok yanlış anladınız 150 milyar il:e anahtar teslim açılıyor dükkan..
    ortalama günlük cirosu 2-4 bin tl gibi bir rakam net bir rakam hiç bir zaman belli olmuyor mağlum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dix1

    yok yanlış anladınız 150 milyar il:e anahtar teslim açılıyor dükkan..
    ortalama günlük cirosu 2-4 bin tl gibi bir rakam net bir rakam hiç bir zaman belli olmuyor mağlum..


    pideci vs açacağına yeni açılmış bir avm bulup burgerking - mcdonalds aç riske girmemiş olursun. ben de bunu yapmayı düşünüyorum
  • Burgerking açılsa daha iyi olur ama burgerin şartları daha pahalıya gelir. Türk damak zevkine hitap edecek dükkan uygun ama bir de tutulması var tabiki.
  • 150 bin TL'ye franchising parası dahilmi?

    Yukarıda arkadaşın dediği gibi en az 500 bin TL'niz yoksa 3-4 ayda gümlersiniz
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler
    evet herşey dail ortalama 150.000 tl yi geçmiyecek açılımı,işleyişe geçişi,bayilik bedeli,kurulum ücreti,mutfak,elektrik,su tesisat gibi şeyler dahil.
    burgerking gibi yerler açmaya gücüm yetmez malesef.
    ayrıca yeni açılacak avm'lerde aylar-seneler öncesinden birçok dükkan kiralanıyor ve burgerking,mcdonalds gibi büyük şirketleri açmak önceliği bu işi yapan kişilere veriliyor..
    greatwhite adlı arkadaşım bence biraz karamsar konuşmuşsunuz bence o dediğiniz rakamlar ne için gerekli anlıyamadım, avm içinde seçme sebebim malum sürekli sirkülasyon olması , araştırmalarıma göre seçiceğim avm'de(adı bende saklı) öğrenci vs çok fazla ve 5 km çevresinde avm olmaması ve ulaşımın kolay oluşu beni cezb ediyor.
    yoksa elbette büyük para bunlar iyi düşünüp taşınmak lazım , birkaç aydır araştırmasını yapıyorum açıcağım yerlerin emsallerini geziyorum işleyişine bakıyorum,kar marjı,giderler,gelirleri üç aşağı beş yukarı öğrendim.
    Yinede bilgi paylaştıkça artar diye düşünüyorum ve yorumlarınızı , fikirlerinizi bekliyorum.
    tekrar teşekkürler




  • Hocam avmlere çoğunlukla gençler gidiyor. Onlarında mutlak uğrak yerleri Mc Donald's, Buger King, Pizza Hut v.b yerler. Büyük ilgi görmeyebilir.
  • Hani özel bir lokanta olmazsa ilgi göreceğini sanmam. AVM'nin üst katında çok ciddi rakipler vardır; KFC, McDonalds, Burgerking. Köfte için Köfteci Ramiz. Balık için NordSee gibi yerler. Hani pidecinin pek rağbet göreceğini sanmıyorum ama yerde önemli, sonuçta civar yerlerde pideci yoksa sizden almaya gelebilir insanlar. sorun şu ki insanları çekecek lezzet, bana yeniden pide yedirecek kadar lezzetli değilse yılda 1 kere pide yerim, onun yerine döner, Hamburger yada Sulu yemek yerim.

    Bol şans.
  • Farklı işlere yönelmeniz tercihim olur
    Size özel herhangi bir usta olduğunuz sektör varmı?
    Veya bundan önce yaptığınız işler var ise ona göre yan sektör sunabilirim..
    Keza bu kadar para yatırıp bu kadar az mevla kazanmak saçma olur..
    Şuanda yeni moda olan Oto folyo kaplama işinde bile 20 bin liraya dükkan açıp günde 2 bin lira kazanılabilirken 150 bin yatırıp günde 2 bin almak saçma.. Onuda alamayacağınıza eminim.. Çünkü avm ler eskisi gibi değil artık pek rabet yok bizim buralarda açıkcası.. Tabi neresi olduğuna göre değişir.. İstanbulsa eğer 2 yeni noktada avm açılıyor.. 1 pendik e-5 üzeri 2 bostancı üzeri yine e-5 Hani bunlarsa eğer avm Boşver hiç girme..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyin16

    Burgerking açılsa daha iyi olur ama burgerin şartları daha pahalıya gelir. Türk damak zevkine hitap edecek dükkan uygun ama bir de tutulması var tabiki.



    ağzı olan konuşmasın arkadaşım, o iyi olur falan adam 150 bin tl bütçe demiş sen kalkıp 500 bin dolar franchising bedeli olan burger aç diyorsun.
  • burger king için 500 bin dolar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exhell

    burger king için 500 bin dolar?



    ne sanıyodun? 100 dolar mı olucaktı ?
  • Hocam öncelikle şehir sorabilir miyim?
  • ustat kredi ile hic bir ise girme hayri olmaz ama gireceksende sen bilirsin avmlerdeki yemek sektorunun onculeri belli size ragbet olacagini zannetmem helal para ve hayirli niyetlerle yola cik dogru zamanda dogru yerde gerisi bos,Allah isini rast getirsin kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 9 Kasım 2010; 20:21:45 >
  • burger king 500 bin olmaz sallamayın ordan burdan, 300-400 civarı yeterli diye sanıyorum. Zaten bütün karlar sana gitmiyor sen sadece şubesi oluyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dix1

    He bu arada git o parayla ps3 kafe aç , oto yıkamacı aç, manav aç demeyin lütfen kafamda bu işi yapmayı düşünüyorum, bu yönde yorum yaparsanız sevinirim tekrar.


    Bence AVM nin muhiti önemli. Misal Güngören Kale Centerdaki dönerci - lahmacuncu iyi para kırıyor. Lük bir muhitte lahmacun pidenin pek yapacagını düşünmüyorum. Burger King-MC-KFC gibi yerlerle başa cıkmnız cok zor tabiki. Katınızdada size rakip olacak bir tane daha cıkarsa lahmacun donerci filan karınız epeybi azalır. Ciddi rakamlar söz konusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

    burger king 500 bin olmaz sallamayın ordan burdan, 300-400 civarı yeterli diye sanıyorum. Zaten bütün karlar sana gitmiyor sen sadece şubesi oluyorsun


    pardon?

    http://www.hizmetlersektoru.com/tanitim/burgerking
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

    burger king 500 bin olmaz sallamayın ordan burdan, 300-400 civarı yeterli diye sanıyorum. Zaten bütün karlar sana gitmiyor sen sadece şubesi oluyorsun



    "ordan burdan sallamayın" falan çoluk çocuk konuşmasın rica ediyorum.

    bildiğim var ki konuşuyorum.

    sallamaymış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 9 Kasım 2010; 21:08:44 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.