Bir gün girerse bi yerden discord linkiyle maille görürsünüz dünyayı ters. Devam edin kullanmaya windows defender çöpünü. |
Avira antivirus pro 1 dolar (3. sayfa)

-
-
Crack kullanılan programla olur da parasal işlem vs yaparsan belki söylediklerin doğru olabilir o da belki. Kullandığın birçek mobil uygulamada da izleniyorsun ve birçok şeye izin veriyorsun. Bu kadar korkacak olursan evinden dışarı çıkamazsın.
-
İşin içinden biri olarak malwarebytes premium mu avira mı peki?
-
Bilmiyorum, ikiside ai kullandığını iddia ediyor ama daha önce bu ikisinin bir akademik çalışmasına denk gelmedim. Salt geleneksel yöntemler kullanıyorlarsa aralarında çok fark olacağını zannetmiyorum. Lakin benim geliştirdiğim bir yöntem daha önce yaptığım testlerde avirayı geçmişti (tespit etme oranı olarak). O test için malwarebytes'ın sonuçları yok.
Günümüzde ki sorun bu arkadaşların çok kolay atlatılabilmeleri. Bu konuda da kötülerinden birinin defender olduğunu söyleyebilirim. Daha yeni bir açığını söyleyeyim, dosya adını DumpStack.log yaptığınızda defenderı atlatıyordunuz :) 30 yıl önceki virüsü kullansanız bile.
-
Mayıs ayı itibarı ile yapılan testler sonucunda aslında avira epey etkileyici geldi gözüme hazır fiyatı güzelken alıp denesem mi acaba bir sene?
Microsoft defender'ı yıllardır kullanıyorum bir kez bile başımı ağrıtmadı ama test sonuçları cezbetti şuan beni Avira'nın.
https://www.av-comparatives.org/tests/real-world-protection-test-february-may-2022/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Haziran 2022; 4:45:17 >
-
Eskilerden çok kişi kalmadık. Ben de eskisi gibi online olamıyorum artık çoluk çocuk olunca.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuz alıp kullanabilen var mı ? Papara ve Tosla kart ile almaya çalıştım ama sürekli ödeme reddedildi.
-
Tavsiye edeceğiniz bir av var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben garanti sanal kart ile aldım. İlk başta sadece online işlemlere açıp denedim olmadı. Daha sonra telefon/mail order işlemlerini açtım oldu.
-
klasik antivirusler için başlıktaki ürün iyidir. Neredeyse bedava gibi birşey olmasıda cabası.
Daha kapsamlı ürünler tabi var, örneğin interceptX gibi ama onların bireysel lisansları var mı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 27 Haziran 2022; 14:41:35 > -
Böyle VPN var mı?
-
Ben chomar antivirus kullaniyorum tavsiye ederim :D
https://chomar.com.tr/tr-tr/sayfa.aspx
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende kullanıyorum . Başarılı bence de
-
Bizim 17 liramıza, abilerin 1 lirasına denk bir ödemeyle bir yıllık abonelik aldık.. Teşekkürler başlığı açan arkadaşa..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Repack oyun indirirsen virüsü afiyetle yersin
-
Kesinlikle :) Neyseki şimdilik sorun yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X