Şimdi Ara

### Avira AntiVir Türkiye' de! ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul, 26 Mayıs 2008 – Dünyaca ünlü antivirüs yazılımı Avira, Türkiye'deki kullanıcılarıyla buluşuyor...

Tüm dünyada 40 milyondan fazla kullanıcıya sahip Avira, yüksek performans, mükemmel tespit oranı, düşük bellek tüketimi ve maksimum güvenlik özelliklerine sahip kapsamlı ve geniş ürün yelpazesiyle Türkiye güvenlik pazarına giriyor. Türkçe sitesi çok yakında yayına girecek olan Avira Antivir'in bireysel ürünlerinin de önümüzdeki yıl Türkçeleştirilmesi planlanıyor.

Avira Uluslararası Gelişme Direktörü Arthur Baumann; Türkiye'de teknolojinin hızla geliştiğini ve özellikle internet kullanımının gün geçtikçe arttığını, bu nedenle Türk kullanıcısının Avira AntiVir'in performansını gördükten sonra, Avira kullanımının hızla artacağını beklediklerini söyledi. Ayrıca bu yıl Almanca ve İngilizce dil desteğinin yanı sıra 6 farklı dile geçiş yapıldığını, gelecek yıl ise Türkçe ürünleri kullanıcıların hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.

Avira'nın Türkiye distribütörü Atros Bilişim Genel Müdürü Safiye Irmak ise " Uzun zamandır sektörde olmanın verdiği tecrübe ile Avira Antivir'in yüksek performansı ve kullanım kolaylığından dolayı Türkiye'de çok başarılı olacağına inanıyorum. Ürünü uzun süredir araştırıyorduk, uluslararası birçok bağımsız test ve araştırma kuruluşu tarafından sürekli ödül alan çok performanslı bir ürün, bunun yanında Türk forum sitelerinde Avira AntiVir kullanıcısının oldukça fazla olduğunu ve anketlerden Avira ürünlerinin çok beğenildiğini gördük. Avira AntiVir sektördeki kurumsal firmaların, kobilerin ve bireysel ev kullanıcısının güvenlik ihtiyacını tamamıyla karşılayarak güvenlikten fazlasını sunacak " dedi.

http://www.antivir.com.tr/en/company_news/avira_turkiye.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 22 Haziran 2008; 1:58:00 >

• işte budur ya.
  • Benimde Favorim Bu AntiVir..
  • Çok güzel bir haber bilgilendirdiğin için teşekkürler.Bir anca çıkması için dua edeceğim.
  • Türkçe Antivir, güzel haber
  • bu tür şirketlerin ülkemizde ofis açması çok sevindirici. türkçe versiyonun hemen çıkacağını hiç sanmıyorum. bir seneyi bulabilir.
  • Zaten seneye çıkacak(özellikle Bold olarak belirttim haberin o kısmını).Bu sene Türkçe hariç 6 dil desteği daha gelecek habere göre.En son Türkçe gelecek.Daha erken gelmesi bizlere bağlı.Ne kadar yaygınlaştırırsak okadar erken el atarlar.Önemli olan potansiyeli görmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 22 Haziran 2008; 17:51:26 >
  • Antivir'in fiyatıda uygunmuş.Ama güvenilir mi acaba?
  • Güvenilir mi derken.1 senedir bütün rakiplerine açık fark atıyor.VB100 ve av-comparatives(Tüm dünyada kabul gören en bağımsız test kuruluşu) ödülünün sahibi.Ayrıca av-comparatives.org testinde rakiplerine açık fark atmıştır.Proaktif korumada %73 almıştır.Nod32 %57 ve Kaspersky %21.
    Burda pek çok kişi bilmese de yurtdışında çok fazla kullanılan bir yazılım.Alman yapımı olduğu için özellikle Almanya da çok fazla kullanıcısı var.Çok iyi bir trojan avcısıdır ayrıca.
    Böyle bir ürünün en nihayetinde Türkiye pazarına gireceğini duyunca ilk sevinenlerden biri ben oldum.Artık bazı tabuları yıkmanın vakti geldi.2 programa bağlı oldu herkes.Kimse diğer yazılımlar ile ilgilenmiyor.Bu programın Türkçesi çıktığında eminim çok sayıda kullanıcıya ulaşacak ve başarısını katlayacaktır.

### Avira AntiVir Türkiye' de! ###

http://www.av-comparatives.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 22 Haziran 2008; 17:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

Antivir'in fiyatıda uygunmuş.Ama güvenilir mi acaba?

Ücretsiz versiyonu bile bir çok ücretli olan AV yazılımından çok iyi deneyip bunu görebilceğini çok rahatlıkla söyleyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

Antivir'in fiyatıda uygunmuş.Ama güvenilir mi acaba?

Ücretsiz versiyonu bile bir çok ücretli olan AV yazılımından çok iyi deneyip bunu görebilceğini çok rahatlıkla söyleyebilirim.

katılıyorum
  • blog sayfamda program ve key mevcuttur
  • Kullanmaya başladım kaspersky gibi kasmıyor kaspersky 2009 baya ağır çalışıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.