Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

AverMedia Studio Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> AverMedia Studio Sorunu
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yüzbaşı
    798 Mesaj
    Herkese Selam,

    Bir arkadaşım, işyerindeki bilgisayarında AverMedia Studio 203 + Intel D850MV Rdram Board ve Xp Home işletim sisteminde problemler yaşamakta.

    Bütün driverları (en yeniler+SP1 dahil) yüklememize rağmen, Aver Tv kartı herhangi bir kanalda sorunsuzca çalışırken, birden bire ekran donuyor, ses gidiyor. Ve bu durum kanal değiştirdiği zaman düzeliyor. Değiştirilen kanaldan sonra sorunun tekrarlanması bazen 10 saniye bazense 1 dk gibi değişik zamanlarda oluyor.

    Sorunun nedeni ekran kartında diye düşünüp kartı değiştirmiş daha önce ama değişen kartta da aynı sorunu yaşamış.

    Bu sorunun neden kaynaklanacağı veya çözüm yolu hakkında, fikir sahibi olanlar, görüş belirtebilirlerse sevinirim. [clvr][dntw]



    |
    |
  • Yarbay
    4656 Mesaj
    Kendi programı yerine moretv programını denesene.
    |
    |
  • Yüzbaşı
    798 Mesaj
    Hımm, olabilir ama MoreTv de radyo özelliği kullanılamıyor bildiğim kadarıyla.. [cptn]
    |
    |
  • Yüzbaşı
    369 Mesaj
    Selam, aynı sorun XP işletim sistemine geçince bende de olmaya başlamıştı. (Avermedia TV Studio+ 384 MB Ram + PIII 550). Yalnız sizin sorundan ufak bir farkı vardı. Kanal değiştirince süresi değişmekle birlikte bir süre sonra görüntü donuyor ama ses devam ediyordu. Driverları kaldırıp bir daha kurdum, şimdi sorunsuz çalışıyor.
    |
    |
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
haberler
Mobilya Takımları
Masal
google reklamları
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,156
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.