Şimdi Ara

aveo uzun süre iş görür mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aveo 1.2 s lpg li modellerden bahsediyorum yıl olarak 2008 2009 2010 haftalardir bakıyorum sorun yaşamak istemiyorum en aşagı 2-3 yıl kullanacağım bir araba olacak kilometre olarak ilgilendigim araçlar 80 ile 120 bin arası degisiyor . 1.2 s in motor gücü yeterli gibi geldi 1.4 e ihtiyaç duycagımı sanmıyorum . hem modelli hem fiyatının uygun olması cezbetti alınır mı dersiniz? ek olarak swift ve colt lara bakıyorum fakat gönlüm sadece AUX girisi oldugundan aveo dan yana . bu aracı 2-3 yıl ufak tefek masraflar haricinde kullanabilir miyim?



  • Hocam bende daha yeni 2011 model aveo aldım. kardeşimdede 2012 model (bir üst kasa) var. fena araç değil. bence seni 2 3 sene götürür. önemliolan araca bakman. yani yağını suyunu esik etme sıkıntı olmaz.
  • Bende bu ara 1.3 Dizel almayı düşünüyorum. Çoğu kişi alma satamazsın çöpe paranı atamış olursun ömür boyu elinde kalır falan diyorlar. Ben istiyorum ki bineyim 5 yıl 10 yıl kullanayım bi kaza bela olmadığı sürece. Aveo bu düşünceye sahip biri için mantıklı mı?
  • BTopbas kullanıcısına yanıt
    almak istiyorsanız alcaksınız satamazsın edemezsin yalan dolan , 3 yil sonra aldigim fiyata satmak içinde 2000 model poloya binmem begendigim inandigim araca binerim i 1 haftada satamamda 1 ayda satarım ama satarım . 5-10 yil kullanmak için alinabilir tabi fakat colt daha iyi bi tercih olabilir ama dedigim gibi tercih meselesi , dizel cok masraf cıkartabilir yüksek km lerde kullanıcıya
  • eagle_eagle kullanıcısına yanıt
    hocam aldigin araç ls model mi? ls modelle ilgili kafama takılan birkaç soru varda sorabilirim 2011 ls ise
  • eski kasa aveo yerine colt alın.yeni kasa heleki dizel ise 3-4 yıl her türlü götürür.yabancı bir kaynakta en sorunsuz 10 araç modellerinden biriydi aveo.üstelik listedeki diğer araçlar kalbur üstü olmasına rağmen.
    ben 1.5 yıl önce 33 e aldım şuan 40 a satarım heralde.ama bu donanımda 40bine araba bulamam o yüzden suv vs almadıkça satmayı düşünmüyorum.
  • BTopbas kullanıcısına yanıt
    hocam bizim yani eşimin aracı 1.3d ltz. Araç donanım olarak segmentindeki rakiplerden çok daha iyi ve iddaa ederim ki iç mekanı hepsinden daha geniş tavan yüksekliği vs olsun. Araç keyifli bir araba donanımlarıyla beraber. Satamazsınız vs diyorlar hiç takmadık eşim çok beğendi o segmentte daha geniş ve donanımlısını o fiyata bulamadık. 31.500 tl ye aldık geçen sene. Şuanda en düşük fiyatlar 34000 tl falan onlarda hasar kayıtlı yada km 180000 lerde. Biz 3500 tl hasar kaydı vardı sadece. Sadece dikkati mi çeken ltz donanım kısmına lt donanım koyup ltz diye satmaya çalışıyorlar. Eğer olurda bakarsanız ve kandırılmamanız için en önemli farkları söylim sizin için 1.3d için geçerli bu dediklerim;

    1.3 LTZ
    6 İleri vites + 95 hp
    İç Kapı Kolları Krom Kaplı
    Jantlar 5 bijon 16"

    1.3 LT
    5 İleri 75 hp
    İç Kapı Kolları krom değil mat plastik


    ilk bakacağınız durum 6 ileri vites mi ve ruhsatta yazan beygir gücü 96hp ( 70kw ) de yazabilir.

    adamlar lt donanımlara 38000 tl fiyatlar yazmışlar :) (not şirketten arkadaş 1.3d aracını bu sene 32000 tl den sattı. 120.000 km 6 bin hasar kayıtlı idi. 5 parça boyası vardı. Araç ararken en azından bilginiz olsun . Satılmayan araç değiller ama bir clio kadarda hızlı satamayabilirsiniz yoksa aşırı değer kaybeden bir araç değil kanımca ) Aracında resimlerini koyayım iştahınız açılır belki .

    aveo uzun süre iş görür mü
    aveo uzun süre iş görür mü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ontwerper -- 21 Nisan 2017; 11:25:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: racyrocq

    hocam aldigin araç ls model mi? ls modelle ilgili kafama takılan birkaç soru varda sorabilirim 2011 ls ise

    Hocam mesajını yen farkettim kusura bakma. umarım geç olmamıştır. evet 2011 ls model. sormak istediğin birşey varsa hala cevaplayabilirim.
  • Valla o kadar bütçe ayırabilirsem alacağım araba yine Aveo olurdu.

    İlk önce tercihim 1.3d LTZ olmadı LT , ya da 1.4lt + lpg .

    daha önce vardı satmak zorunda kalmıştım ama hala aklım onda :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.