Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.175
Cevap
47
Favori
318.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    sorulmuştur ama;




    titan 'da nasıl nefes alabiliyor bizimkiler?


    Olmasi gerekenden 8 derece mi ne az ve yercekimi her yeri sarmis vs diyolardi ama oksijenle ilgili bir sey demediler

    Oralari yicez sorgulamadan heralde




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBATMAN


    Olmasi gerekenden 8 derece mi ne az ve yercekimi her yeri sarmis vs diyolardi ama oksijenle ilgili bir sey demediler

    Oralari yicez sorgulamadan heralde


    Bilimkurgu filminde çokta şeyapmamak lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede 27-29 Nisan 2 günlük toplam seyirci sayısı 683 bin
    hızlı ve öfkeli 7 den sonra(783 bin) Türkiyede tüm zamanların en iyi açılışını yapan yabancı filmi oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 30 Nisan 2018; 16:40:58 >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Palı ama diğerleriyle aslında aynı maliyete geliyor çünkü bu gözlüklü sinemalar da salon perdeleri normal sinema perdesi. Diğerlerin de ise gözlük den ziyade esas önemli olan şey perde.

    Bu gözlüklerin kullanıldığı salonlar da projeksiyon cihazları taşınabilir olduğundan salona gelen filmin görmesi beklenen ilgi durumuna göre 3D filmleri farklı salonlar da oynatabiliyordu salonlar.

    Atıyorum mesela bir filmi 4 numaralı salonda 3d oynatan sinema daha az ilgi görebilecek bir filmi 6 veya 1 numaralı gibi daha ufak bir salonda 3D oynatabiliyor. Real veya diğer sistemler de ise sinema'nın bunu yapma şansı yok.

    Bir sinema salonu 8-10 adet salona sahipse bunların 2-3 tanesini 3D salon olarak ayarlıyorlar. Yani bu Xpand taşınabilir bir teknolojiydi. İstediği salonu 3D salon haline getirebiliyordu sinemalar.

    Yeni olan sistemler de ise taşınabilirlik yok çünkü Perde önemli bir etken ve maliyetli bir şey. O sebeple sinemalar 1-2 adet salonlarına o perdeleri koymakta.

    Bizim Yalova da Star AVM var. 3D oynattıkları filmleri 1-2 hafta sonra daha az kapasiteli salona alınca 2D veriyorlar. Hatta geçen haftalar da bir film gelmişti daha 2 haftanın başında ufak salona alıp 2D olarak yayınlamışlar.

    Xband taşınabilir olduğunu yıllar önce gittiğim bir salonda görevli bir arkadaş söylemişti. Sormuştum başka salonlar Real kullanırken siz neden bunu kullanıyorsunuz diye. Bizim cihazlar taşınabilir ondan demişti. Bazen bazı filmlere az ilgi olunca ufak salona alıyoruz cihazları da oraya taşıyoruz. Bu da bizi ciddi bir maliyetten kurtarıyor ve öbür türlü daha fazla salona cihaz ve perde almak zorunda kalırdık demişti.İnanmayıp araştırmıştım ve dediğinin doğru olduğunu öğrenmiştim.

    Kısaca bir filmi ufak bir salona almak zorunda kaldıkların film 3D ise ve o sinema Xband kullanıyorsa o salonda 3d olmasa bile filmi 3D olarak verebiliyorlar ama benzer durumda salon da 3D yoksa ve kullandıkları sistem Real 3D ise filmi mecbur 2D olarak vermek zorunda kalıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Nisan 2018; 16:43:16 >




  • Çizgiromana göre filmleri yorumlamayın/kıyaslamayın. Filmler ayrı ve farklı dengeler üzerinden gitmekte. Fantastik filmlerde de mantık arayışı bi yerden sonra zortluyor zaten, o yüzden de fazla kasmaya gerek yok. :)


    Evet, Thanos baltayı baloncuk yapabilirdi tabii lakin hem kendi karakterinden gelen rahatlık ve kapışmadan çekinmeyen egosu, hem de o kapışmanın tam da son taşı thanos taktıktan sonra hızlıca gerçekleşmesi, yani tam 6 taşı da absorb ederken gibi nedenlerden ötürü o kısmı sarsılır kılıyor. Filme göre odin powerlı thor thanos için gerçek bir tehtit. Orada kafayı hedef alaydı her şey bitmişti, daha ötesi yok.

    Balta da normal bir balta değil sonuçta. Kendi kozmik güçleri olan bir alet. Bir de Bifrost gökkuşağı ısınıyla thanosun orada eldivenle gönderdiği ışın renkler itibariyle uyumluydu mesela. Kozmik ışın muhabbeti yani. İkisi de kozmik ışın olduğundan etkilenmemiş de olabilir vesaire...

    Hulk kısmı sıkıntıydı. Hulk başta iyi patakladı ama sonra boynuna aldığı tek darbeyle söndü, inlemeye başladı. O malüm sinirini göremedik. Yine de tanosa karşı iyi dayandı tabii. Malüm diğerleri tek yumrukta kendilerinden geçtiler. :)
    Gerçi... Thanos, Hulk'u power taşı varken dövdü ama taşları kullanırken hangi taşı kullanırsa o taşın rengini yani aura'sını görürdük. O dövüşte güç taşının aura'sını gördüğümü hatırlamıyorum ben. Yani acaba taşı kullanmadan mı Hulk'ı yendi... Neyse...
    Hulk banner'ın içinden çıkmayı reddetmesini ilk başta onuru kırıldığına yahut tırstığına bağladım ama şimdi düşününce o sehnelerin hepsinin dünyadayken olduğunu fark ettim. Hulk dünyada sevilmediğinden geri dönmek istemiyordu malüm. O yüzden dünyadayken çıkmayı kabul etmemiş olabilir diyorum.
    Ama Hulk'a da power-up bekliyorum bu doğrultuda. Thor almışsa Hulk da alır, çünkü ikisinin bi etkileşimi var birbirleriyle. Bu yüzden böyle dengesiz bırakmazlar.

    Saçma olan Loki'nin o aptal hareketi yaparak ölmüş olmasıydı mesela. Öyle basit bir hareketin işe yaramayacağını bilecek zekada bir karakter. O yüzden o kısımda bir iş var...

    Vision ani saldırıda aldığı yara yüzünden film boyunca kendine gelemedi. O yüzden hep güçsüzdü. Kendi de demişti mızrak içimden geçip gitmedi ve yarayı iyikeştiremiyorum diye. Yani o mızrağın etkisi nedeniyle başta ipini çektiler adamın.

    Wanda filmde iyi iş yaptı diye düşünüyorum. Mutlak bir gücü var ama idare edebildiği kadarıyla.

    Dr. Strange zaman taşının gücünü kullanmadan thanosla güzel kapıştı. Sonra gitti en başta senin için feda etmem dediği tony için taşı verdi ve üstüne end game için oynuyoruz böyle olması gerekiyordu dedi. Oyuncu tayfa anlamıştır bunun anlamını :)

    2. film daha sağlam olacak yani.

    Gerçi burada bitse bile epik olur. Death note da L'nin öldüğü bölüm adeta. :)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 30 Nisan 2018; 17:33:27 >




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bence en önemli noktayı kaçırıyoruz. Real 3d gözlüklerini kimi sinema 3tl ye satıyor. 10kuruşluk şey lan. Tam bizim satış ve yönetim mantığında bir hareket. Kimse aleti ordan oraya taşırsak 3 5 kar ederiz versatil oluruz alemde akarız diye düşünmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu IMAX'in 3D gözlükleri normal sinema 3D gözlüğünden farklı mı oluyor? İlk kez gideceğim de eğer farklıysa yanıma gözlük yükü yapmayacağım, ordan alacağım mecbur. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Bu IMAX'in 3D gözlükleri normal sinema 3D gözlüğünden farklı mı oluyor? İlk kez gideceğim de eğer farklıysa yanıma gözlük yükü yapmayacağım, ordan alacağım mecbur. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
    Imax gozluk bedava zaten sinema girişinde aliyorsunuz. Ben farkli diye biliyorum yanılıyorda olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi epey beğendim ama biraz yarım kalmış sonu tatmin etmedi



    Tabi devamı gelicek o ayrı konu



    Ayrıca ımax i özledim valla Kıbrısta normal 3d izledim görüntü pek keyif vermedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt

    Teoride bifrostu aktif hale getirebilir diyor bizim cüce ki getiriyorda wakandaya iniyorlar
  • Şu mobilde spolier butonunun olmaması iğrenç bişey



    Neyse..



    Spolier



    Spolier



    Spolier....



    Benim flim adına kafamda en büyük soru işaretim..thanos parmak sipplattiktan sonra portal açıldı ve içine çekildi...kaçmadı...çekildi.....taşların sahibini koruma özelliği yok...Dr strange in pelerini yapsa bunu okey....üstün körü öyle düşünülmüş sahnemi..orda bisemi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Farklı. kalite akıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oromë kullanıcısına yanıt

    İşte taşlar nereye gitti asıl bende onu merak ediyorum çünkü eldiven evrenden silindi sanırım ama taşlar öyle değil en son eline bakınca da eldiven yoktu zaten. Zaman taşını bulmaları lazım her şeyi geri alabilirler gibi duruyor ama geri kalanlar ile bunu nasıl yapacaklar aşırı merak içindeyim çizgi romanda farklıydı durum çünkü. Strange silinmeseydi durum farklı olabilirdi bana göre. Çünkü bir tek yol var demişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI


    İşte taşlar nereye gitti asıl bende onu merak ediyorum çünkü eldiven evrenden silindi sanırım ama taşlar öyle değil en son eline bakınca da eldiven yoktu zaten. Zaman taşını bulmaları lazım her şeyi geri alabilirler gibi duruyor ama geri kalanlar ile bunu nasıl yapacaklar aşırı merak içindeyim çizgi romanda farklıydı durum çünkü. Strange silinmeseydi durum farklı olabilirdi bana göre. Çünkü bir tek yol var demişti.

    Sadece eldiven yandi, taslar eldivendeydi ve islevleri yerindeydi.

    Zaten kendini uzay tasiyla Wakanda'dan isinlayamazdi oyle olmasa

    Son sahnede zaten gun dogumuna mi bir seye yururken eldiven eline takiliydi hala




  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt

    Zaten çekilmek de kaçmak gibi düşün kısaca evrenin yarısını yok etti ve kendisini hayal ettiği gibi güneşi seyrederken buldu. Taşlar soru işareti yok olmuş olamaz ama eldivenin yarısı yanmış gibiydi o arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 30 Nisan 2018; 18:37:38 >
  • Tolgasm kullanıcısına yanıt

    Hocam şu durum var büyük ihtimal eytiri gauntlet yapıldığı için o eldiven yandı bence bu sayede thor da o arada o saldırıyı yapınca durduramadı thanos kısacası eldiven orjinal değil orjinal olsa elinde olurdu şıklattıktan sonra. Ama taşlar sanırım yine evrene yayılmış durumda herhalde.
  • Birazdan 2.kez giricem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Ama yine kullandı uzat taşını. Aceo taşların gücü kullanınca ona mı geçti. Yoksa şıplatmadan portalı ayarladımı ? Kafa da deli sorular. Filmi güzel yapanda bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Değişik bir karakter gerçekten de thanos. Marvel hakkını vermiş normalde kötü karakterlere saygı duymam da adama duydum resmen. Taşların hepsini bu kadar kolay alacağını sanmıyodum. Özellikle vision ve strange'den. Çok kolay aldı hepsini. Thanos'un ekibine uyuz oldum ben asıl sinir ettiler. Gamora,Loki ve Heimdall dışında ölen karakterlerin geri gelme ihtimali vardır heralde? Hiç gitmez dediğim adamlar gitti çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.