Şimdi Ara

Avea'nin fatura rezaleti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar operatörlerin size hakkı olmadan fazla çıkardığı faturalar için btk üye olup şikayetinizi yazın
    https://tuketici.btk.gov.tr/
    not:altta tüketici şikayeti olması lazım
    geçen aylarda bir arkadaşıma fazla fatura gelmişti ayrıntısına kadar yazdım dedi en kısada halletmişler, fatura rakamı çok cüzi(düşük) bir rakama gelmişti demişti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 13 Şubat 2013; 0:51:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de çk önce bu problemi yaşadım. daha doğrusu telefonumun demo oyunlarını bir yakınımın çocuğu oynarken onay vermiş. faturaya 12 tl eklenmişti.
    sebebi çok basit, gprs ve wap ayarları yapılıydı. ozamanlar hattıma tanımlı tarifeye dahil bedava internet hakkım olmadıından faturalandırılmıştı. ayrıca içerik servisleri, ringa, mp3 indirme gibi şeylere üye olmak o kadar basit ki. bilgisayarınızı kullanarak gezindiğiniz internette karşınıza çıkan bast bir çekiliş reklamına telefon numaranızı girmeniz yeterli. seneler önce müşteri hizmetlerine telefon açıp detayını istediğimde, bana tarih ve saat olarak hatta ip numarası vererek açıkladılar. servisi iptal ettirdim ama o günlerde faturam 4-5 tl fazla geldi. yapacaınız şey bir an önce müşteri hizmetlerinden içerik servislerini durdurup, tüketici hakem heyetine faturanızla başvuruda bulunmak. ama sonuç olumsuz da çıkabilir eğer aveadan detaylı olarak bilgisi verilebilrse. hakkınızı sonuna kadar arayın.
    ben internet-sms-dakika olayını avea iletişime mesaj atarak gönderdim. açıkça fatura miktarımın yüksekliğinden şikayet edip vodafonun bilmem ne tarifesine geçmekle tehdit ettim, ki gerçekten geçecektim. 1 hafta sonra genel merkezden arandım. yetkili kişi ile yarımsaat konuştum ve tek tek detayına kadar sordum. söylenen miktardan fazla tek kuruş ödemeyi kabul etmediğimi, ileride fatura aşarsa bu konuşmanın delil olacağını ve tüketici hakem heyetine gitmekten çekinmeyeceğimi, içerik servisi oyun talebi falan hiçbir şey istemediğimi tek tek konuştum telefonda. şuan faturam 17.25tl ve karşılığında 500dk 100 sms ve 1gb internet hakkım var her ay...

    edit: 118 li numaralar ücretlidir. buna benzer servis ve numaralar faturalara eklenir. milli eğitim alo 147 de ücretlidir ve faturaya eklenir. o yüzden tarifenizdeki dakikalara dahil edilmez. bu konulara da dikat etmek gerekir. ayrıntısını mutlaka öğrenin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albayman -- 13 Şubat 2013; 9:28:17 >




  • bende mini kamu tarifesi faturalı hat üyesiyim.22.1.2013-11.2.2013 tarihleri arasında yurtdışında bulundum.hattım yurtdışında kullanıma kapalı ancak telefon açık olarak durdu.herhangi bir uygulama üyesi değilim.internet paketim yok.kapalı.1.2.2013-5.2.2013 tarihleri arasında 7 tane 3.09 tl tutarında olmak üzere 21.oo tl online self servis ücreti yazılmış.her yere yazdım.normal miş hata yokmuş diye cevap geldi.en son BTK ya yazdım sonuç ne olur bilmem ama bem yarın kesinlikle 2 tane hattımı çocuklara ait 2 hattı numara taşıyacağım.aylık 2 saat kadar konuşuyorum.hangi tarifeyi tavsiye edersiniz.teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be-Mine

    Bak şimdi yaa

    Ben de Turkcellin fiyat ve reklam politikalarından bıktığım için Aveaya geçmeyi düşünüyordum bu ara. Şu "Kontrolu Sec 250 Tarifesi" benim için yeterli olacaktı. Turkcellde buna benzer "Hepsi 300 Paketi" var ama 29Tl ve yıllık sözleşme yapmak gerekiyor, yoksa aylık 39 Tl.

    Turkcell pahalı ama böyle sürpriz faturalarla karşılaşmadım hiç yıllardır. Yorumlara bakınca tekrar mı düşünsem ki Aveaya geçmeyi

    Şimdi tekrar hesap yapın,örnekler burada
    "Kazıkçı turkcell mi daha ucuz, ucuzcu avea mı"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben onlara ne diyorum.onlar 22.1.2013 tarihinde yurtdışına çıktığım gün yurtdışını türkiyeden aradığım aramayı bana söylüyorlar.zaten orada bir sorun yok.sorun 22.1.2013.tarihinde gidip 11.2.2013 tarihleri arasında yurtdışında bulunduğum süreye ait.işte cevap.
    Sayın Alparslan ÖZASLAN,

    İletmiş olduğunuz mailinize yönelik 0506809xxxx numaralı hattınız bazında yapılan kontrollerde, söz konusu şikayetiniz incelenmiş olup, 22.01.2013 tarihinde görüşme yaptığınız ve dolaşım servisinin aktif konumda olduğu tespit edilmiştir.
    Yansıyan ücrete yönelik herhangi bir müdehalede bulunulamayacağını paylaşmak isteriz.
    Vodafone' un müşteri memnuniyeti ilkesini baz aldığını ve yüksek kalitede iletişim hizmeti sağlamayı hedeflediğini belirtmek isteriz. Bu anlamda tarafımıza ulaşan her türlü talep ve şikayetleriniz önem taşımakta olup, hassasiyetle değerlendirilmektedir.
    Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak eleştiriierinizin ilgili birimlere aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.
    Vodafone Internet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla
    insanın çıldırası geliyor dalga geçer gibi.
    verdikleri cevaba bakın ben 1.2.2013 tarihi ile 5.2.2013 tarihleri arasındaki 3.09 dan 7 adet online servis ücretine itiraz ediyorum.onlar ocak ayındaki 22.1.2013 tarihli aramaya itiraz ediyorum.sanıyorar.




  • hadi aveadan kaçalım desek hangi operatör hangi tarifesiyle verecek aynı avantajı? Turkcell kamu hatlarında gurup içi bedava görüşme süresi dahi yok güya kamu hattı? hepsi 300 paketi en uygun ama konuşma yetmez. ben numaramı taşıyacağım, benden 1 yıl taahhüt alacak verdiği her yöne 300 dk, bi de çekim kalitesinden bahseder. ben o kadar parayı verdikten sonra yerin dibinde bile çeksin isterim. ne zaman ki fiyatları aşağı çekerler o zaman aveadan kaçarım. zaten o zamana kadar avea çekim problemlerini aşar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd


    quote:

    Orijinalden alıntı: Be-Mine

    Bak şimdi yaa

    Ben de Turkcellin fiyat ve reklam politikalarından bıktığım için Aveaya geçmeyi düşünüyordum bu ara. Şu "Kontrolu Sec 250 Tarifesi" benim için yeterli olacaktı. Turkcellde buna benzer "Hepsi 300 Paketi" var ama 29Tl ve yıllık sözleşme yapmak gerekiyor, yoksa aylık 39 Tl.

    Turkcell pahalı ama böyle sürpriz faturalarla karşılaşmadım hiç yıllardır. Yorumlara bakınca tekrar mı düşünsem ki Aveaya geçmeyi

    Şimdi tekrar hesap yapın,örnekler burada
    "Kazıkçı turkcell mi daha ucuz, ucuzcu avea mı"


    Hepsi de birbirinden beter, al birini vur ötekine!

    Bir sene daha "Hepsi 300 Paketi" ile Turkcell'e devam etmeye karar verdim, uğraşamıycam şimdilik geçişle falan.
    Vıcık vıcık duygu sömürüsü akan, salak saçma reklamlarından kurtuluş yok ama naapalım.




  • avea
  • sonunda kurtuldum.gelecek aya ait faturayıda ödeyeceğim mecburen geri alabilirsek ne ala.ama bugün sonu itibariyle faturasız bimcell 'e geçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be-Mine

    Hepsi de birbirinden beter, al birini vur ötekine!

    Bir sene daha "Hepsi 300 Paketi" ile Turkcell'e devam etmeye karar verdim, uğraşamıycam şimdilik geçişle falan.
    Vıcık vıcık duygu sömürüsü akan, salak saçma reklamlarından kurtuluş yok ama naapalım.

    Tam şimdi yıllık "Hepsi 300 Paketi" için mesaj atacaktım Turkcelle, şu konuları son olarak kontrol edeyim dedim, ve ne göreyim :

    AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - 21.02.2013

    Hem de faturasızdı bu "Yıkılan Paket" değil mi, böylece Avea'nın faturayı şişirme tehlikesi de olmayacak bildiğim kadarıyla. Hemen bir bayiye gidip Avea faturasıza geçmem lazım.

    Fatura kesim tarihime 2 gün kalmıştı, numara taşıma yetişmez sanırım. Bir ay daha Turkcell faturası ödeyeceğim ama olsun, değer.

    İlgilenecek arkadaşların haberi olsun diye yazayım istedim.




  • bende vodafone ye kızmıştım.gidip 250 dk 10 tl numara taşıma için müracat etmiştim.bugün gece itibariyle numara taşınacak.ama aveanın yıkılan tarifesi geri gelmiş internet için buradan da birkaçgün içinde numara taşıyacağım gibi
  • ve nihayet BTK aracılığı ile yaptığım fatura itirazının vevabı
    Sayın AÖZASLAN,

    İlgi yazınız üzerine yapılan incelemelerde şikayetinize konu olan adınıza kayıtlı 0506 ******* GSM numaralı hattın CepKamu.1000.Mini tarifesi ile kullanıldığı görülmüştür.

    Şikayetinize konu olan husus incelendiğinde hattınızın yurtdışında kullanıma kapalı olduğu halde 22.01.2013 ve 03-04.02.2013 tarihlerinde BELCİKA’da arama yapılabildiği bu neden ile kullanımların standart roaming tarifesinden ücretlendirildiği görülmüştür.Konu memnuniyet kapsamında değerlendirilerek şikayete konu olan arama kayıtlarına istinaden fatura hesabınıza 30 TL alacak kaydedilerek probleminiz giderilmiştir.

    Bilgilerinize sunarız,
    Saygılarımızla.
    05/03/2013 11:20:39



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozaslan -- 5 Mart 2013; 12:55:12 >
  • Arkadaş dandik Vodofone kazıkçı Avea ne olduğu belli olmayan Turkcell yahu ne yapalım Bimcell'e mi geçelim.
  • beyler şu anda haftada bir 10 tl olmak üzere 5454 avea kendi kendine para almış
    faturam 86 tl geldi off çıldırıcam
  • Banada Bugün 72 Lira Fatura Geldi Normalde 23 Liralık Tarifedeyim En kısa zamanda aveadan ayrılacam
    Avea
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkeryasin8

    Banada Bugün 72 Lira Fatura Geldi Normalde 23 Liralık Tarifedeyim En kısa zamanda aveadan ayrılacam
    Avea

    Niye geldi acaba ne için kim ne yaptı da hep suçu neden aveada arıyonuz detaylara bak bakalım ne fazlalık var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkeryasin8

    Banada Bugün 72 Lira Fatura Geldi Normalde 23 Liralık Tarifedeyim En kısa zamanda aveadan ayrılacam
    Avea

    fatura açıklamasında ne yazıyor? orada kullanım detaylarına bir bak belki hata vardır
  • Valla 3,5 senedir Avedayım Yeni Nesil 500 Ekstra Tarifesiyle. (500 dk hy + 2000 SMS + 2GB sınırsız Internet) Bir ay olsun faturamda sıkıntılı bir ücret görmedim.. Taahütüm biteli 1,5 sene oluyor, Aynı tarifeyle devam ediyorum, aylıkta 38 TL fatura +10 TL de Ek 1GB internet paketine ödüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_dev -- 8 Ağustos 2015; 23:57:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesil_dev

    Valla 3,5 senedir Avedayım Yeni Nesil 500 Ekstra Tarifesiyle. (500 dk hy + 2000 SMS + 2GB sınırsız Internet) Bir ay olsun faturamda sıkıntılı bir ücret görmedim.. Taahütüm biteli 1,5 sene oluyor, Aynı tarifeyle devam ediyorum, aylıkta 38 TL fatura +10 TL de Ek 1GB internet paketine ödüyorum.



    o tarife kullanılır mı la indirim iste ilk çıktığında 25 liraya kullandım sonra 38 lira ödedim hemen taşıdım hattı

    hattını diğer operatöre taşı 3 ay sonra gel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.