Bildirim
Aveadan tek memnun olan benmiyim.
48W Hızlı Şarj Adaptörü + Type-c To Type-c Kablo Seti Pd & Qc 3.0 Destekli Usb + Type-c Çift Giriş Akıllı Koruma Hızlı Şarj Aleti Sarı Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/48w-hizli-sarj-adaptoru-type-c-to-type-c-kablo-seti-pd-qc-30-destekli-usb-type-c-cift-giris-akilli-koruma-hizli-sarj-aleti-sari-125743720?magaza=smmtech
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nick-Mesaj para konusunda avea önce gelir,kalite konusunda turkcell. _____________________________
Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar. -
Bende gayet memnunum Avea'dan. _____________________________ -
Bende hepsini kullandim ama Turkcell gercekten baska. Vodafone'un tariferi çok iyi sadece gerisi kotu. Avea ikisinin ortasi gibi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DrAgon_54
Nick-Mesaj para konusunda avea önce gelir,kalite konusunda turkcell.
Yav hehe

valla ben de memnunum gayet fiyatlar olsun çekim gücü olsun servisler olsun hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar (7 aydır aveadayım) _____________________________ -
Ben de hepsini kullandım. Vodafone ve Avea'dan memnun kaldım, kazıkçı politikasından dolayı Turkcell'i sevmiyorum. Şu anda Avea kullanıyorum. _____________________________ -
Avea iyidir Yıkılan paketim yetiyor bana her şeyi var..
Önceden Turkcell kullanıyordum internet evde 2 mbit zor çekiyordu. 19 tl ye Yıkılan Pakete geçtim Avea'ya. İnternet şu an evde 7.5 mbit e kadar çekiyor.
Çekme sorunu fazla yaşadığım söylenemez 1 çubukta olsa çekiyor.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: qua1912
Önceden Turkcell kullanıyordum internet evde 2 mbit zor çekiyordu. 19 tl ye Yıkılan Pakete geçtim Avea'ya. İnternet şu an evde 7.5 mbit e kadar çekiyor.
Çekme sorunu fazla yaşadığım söylenemez 1 çubukta olsa çekiyor.
Aynen o fiyati gordugum anda gectim yaklasik 6 ay oldu ama internetin cekim gucunden pek memnun degilim turkcelle donmeyi dusunuyorum
aveayım sıkıntı yok
_____________________________ -
Avea yım çok mutluyum hiç sorunum yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler