Şimdi Ara

Aveada internet ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • M35 bu arada sana bi teşekkür borçluym sen opera 10 demişsin o aslında opera mini 5 son sürümdür . Bende o sürüm ile girdim ve evet download çok rahat bir şekilde oluyor :) . Düşünse bu gün hangi film i indireym dedimmi akşamdan şarja tak sabah a kadar hem şarj olsun hem insin yani mutiş birşey . Hava atma kismida var tabi :) . Bu film varya telden indirdim hani :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

    M35 bu arada sana bi teşekkür borçluym sen opera 10 demişsin o aslında opera mini 5 son sürümdür . Bende o sürüm ile girdim ve evet download çok rahat bir şekilde oluyor :) . Düşünse bu gün hangi film i indireym dedimmi akşamdan şarja tak sabah a kadar hem şarj olsun hem insin yani mutiş birşey . Hava atma kismida var tabi :) . Bu film varya telden indirdim hani :)


    opera 10 ayrı opera mini ayrı..

    opera mobile 10 son sürüm

    biraz gelişmiş tellerde kullanılıyor

    http://www.opera.com/mobile/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 2 Mayıs 2010; 2:58:42 >




  • Yeni duyuyorum mobil de opera 10 u :) . Android tip akıllı tellerde kullanılıyor olsa gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

    Yeni duyuyorum mobil de opera 10 u :) . Android tip akıllı tellerde kullanılıyor olsa gerek.


    valla m.opera.com a girince karşımıza o çıkıyor..sizde yükleyebilirsiniz belki bilmiyorum..

    gayet güzel :)
  • @Mc_leopard şu an kaç kredin var?
  • 20 gündür felan 0 kredim var . Paso donanım haberdeym . Hatta bu gün şu 106 mb lik gta 4 yamasi indiriyorum ve opera 5 sayesinde aynı zamanda da forum a giriyorum .
  • Ben daha 2 gün önce 100mb hosgeldin paketine 7Lira verdim. Hani bedava nerede? Madem bedava, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

    Kişi ayırt etmiyorlar . Yapılandırma ayarlarindan avea interneti seç birde opera mini var ise tam destek sınırsız net .


    yapılandırma ayarı diye bir ayar yok benim telefonumda.iphone kullanmaktayım.bedava olmasını sağlayan operamı?operadan bahsetmişsiniz daha çok
  • 20 gündür felan 0 kredim var . Paso donanım haberdeym . Hatta bu gün şu 106 mb lik gta 4 yamasi indiriyorum ve opera 5 sayesinde aynı zamanda da forum a giriyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celikhalit8

    Bu kadar kavgaya gürültüye ne gerek var.. Veririm vodafone hattımdan 50 kuruş kafam rahat özgürce girerim internete sınırsız..

    50 kuruş için mi bu gürültü patırdı..

    Kimse üstüne alınmasın benim vurgulamak istediğim nokta eğer avea'da bahsedildiği gibi bir açık olsa bile güvenip girmem vodafone'nun internet paketleri varken. Avea'nın açıkları bile su dökemez o paketlere


    Aynen katılıyorum sana ve ben de vodafone'a taşıyacağım hattımı.

    Bu arada bedava giriyorum diyen arkadaşlar da farkında olmadan bir kampanya dahilinde olabilirsiniz.




  • Usta farklı 20 kişinin hattının kampanyaya dahil olma ihtimali nedir komple giriyoruz ışte size girin girmeyin demiyorum ihtiyacı olan kullanır ben faydalanmaniz için yazdım yoksa milletten banane mi deyim . Isteyen dener uğraşır istemeyende saçma sapan yorum yapmasın . Hesaplayin bakalım 3-4 aydır giriyorum 0.5 kuruşdan vodafone 60 milyon yapar . Peki şimdi bu para azmı .
  • Yapılandırma ayarlarınin avea internet olması lazım . Operada da çok sağlıklı çalışıyor. Tabi benim tel nokia denediğim tellerde nokia genelde 3gli modeller telefondan veya tarifeden fark edermi bilmiyorum . Yapamıyorsaniz veya giremiyorsaniz saçma sapan yok girmiyor yok yalan yok hikaye yok tarifeniz farklı dir diye şeyler söylemeym. Deneyen dener denemeyen çok bilmişlik yapmasın . Şu anda dahil olmak üzere hep ve 0 kredi ile giriyorum. Kredi olduğu zamanda düşmüyor.
  • 3-4 ay kontör yuklemeyince hat kapanmıyor mu?

    Ben hala böyle bir seyin mümkün olabileceğine inanamıyorum. İnternet APN si ile de denedim 2 farklı telefonda. (biri sony ericson digeri iphone) ama bağlanmıyor. Operayla da denedim, safariyle de, oceanus la da denedim, perfect browser ile de denedim. Edge de de denedim, 3G ile de. Her türlü şeyi yaptım ama bağlanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 2 Mayıs 2010; 17:43:53 >
  • Ilk 3 ayda arama yapma ve arama alma sonraki 3 ay arama yapmaya kapanır ama arama gelir . Sonraki 3 ayda da ne ararsin ne aranirsin hat askiya alınır toplam 9 ay sonunda hat kapanır.

    Valla kardsm seninde faydalanmani temenni ederim ama bazen olmayınca olmuyor . Inanmıyorsanda yapabileceğim birşey yok . Yapan arkadaşin mesaj i var burada (m30) . Ki benim arkilerin çoğunada aynı şekilde yaptım . Karar senin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mc_Leopard
    Ilk 3 ayda arama yapma ve arama alma sonraki 3 ay arama yapmaya kapanır ama arama gelir . Sonraki 3 ayda da ne ararsin ne aranirsin hat askiya alınır toplam 9 ay sonunda hat kapanır.

    Valla kardsm seninde faydalanmani temenni ederim ama bazen olmayınca olmuyor . Inanmıyorsanda yapabileceğim birşey yok . Yapan arkadaşin mesaj i var burada (m30) . Ki benim arkilerin çoğunada aynı şekilde yaptım . Karar senin

    Yani diyorsun ki, ilk 3 ay bittikten sonra, 2. 3 ay hat arama yapmaya kapanır, çağrı almaya açık kalar ama internete girmeye kapanmıyor. Öyle mi?
  • Iyi bir yeri vurgulamışsın evet internete girmez ama benim de dediğim olay bu zaten, tam sebebini bilmediğim bi nedenden dolayı giriyor.
  • Faturalı hatta deneyen varmı acaba?
  • avea konturlu hattımda 1 lira kredi vardı... bu başlığı gördükten sonra deneme amaçlı gireyim dedim girdim 1 lira bittikten sonra girmez oldu kesildi yani girmiyor... telefonum iphone, apn internet...
  • Bu kötü olmuş . Benim denediğim ve internete tlsiz bağladığım hatların hepside nokia simbyan s40 işletimsistemi ve en az opera mini 3.6 vardı . Ben kankamin hattı benim tele takıyorm internete giriyorum ve tl düşmüyor. Ama hattı onun tel e takıyorum internete giriyorum tl düşüyor onun telde cin malı . Birtek bunu Anlayamadm .ama Bence iş nokia s40 lı opera 4.6 lı ve yapılandırma ayarı avea internete ayarlanmış bi telde bitiyor . Bakın bu konuda iddalı değilim ama . Ha halen inanmayan varsada ankarada olanlar bi gün yenimahalleye uğrar gösteririm hem kendiminkini hem arkilerinkini .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.