Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.019
Cevap
15
Favori
331.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • b.kunu çıkarmasak artık,hayır ben uğraştım çıkmadı merak etmeyin
  • şimdi bende bi avea hattı vardı mayıs 25 de vodafone a taşıdım geri dönsem 500dk yı bi şekilde alabilirmiyim yoksa beklememmi gerekecek vodafone a özgür genç için geçmiştim geçemedim olmadı
  • 90 gün geçmesi gerekiyor.
  • Hattı taşımadan yeni avea hattı alırsak yine geçerlimi bu kampanya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Larkhill

    Hattı taşımadan yeni avea hattı alırsak yine geçerlimi bu kampanya?

    bildiğim kadarıyla sadece farklı operatördenn gelenlere her yöne dk veriyor. Mevcut abonelere ise şebeke içi 1000 veriyor diye biliyorum dostum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FastestGamer

    arkadaşlar bu konu hakkında iki sorum olacak
    1-TC kimlik no vermek bi sorun çıkartır mı?
    2-diğer operatörleri aramanın ücreti ne kadar?

    Sorun olup olmayacağı konusunda garanti verilemez ama şunu diyebilirim;zaten hattıun sahibinin T.C numaraları ve annesinin kızlık soyadı operatörlerde var.Yani zaten elde etmesi gereken bilgiyi etmişler,T.C no gönderme de amaç kendi isteğinle kampanbyaya başvurmuş olmanı sağlamak ve eğer hattın sahibi dışında biri hattı kullanıyorsa yardımcı olabilmek.Yada yaşı büyük olanlara yardımcı olabilmek.
    Yani T.C noyu operatöre mesaj çekmekte tereddğüt etme,oraya vermeyeceksen Türkiye de nereye T.C numaranı verebilirsin ki.

    Ücret konusuna gelince,bu bir pakettir,tarife değildir,paketi aldığında 19 liraya heryöne 500 dakika 1000 sms 1 gb net alırsın. 500 dakika bedava kullanırken ücret düşmez,yani dakika başı ücret yansımaz,zaten 19 TL verdin hepsini aldın,parasını peşin verdin.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

    bende 5 yıllık turkcell hattımı taşıyacam artık avea ya.
    Her yöne konuşmak için hangi tarife daha uygun avea da.
    Avea cı arkadaşlar yönlendirebilir mi tarife konusunda?



    Size cevap vermek gerekirse,hat olarak faturalımı faturasız mı kullanacaksın diye sormak lazım.
    Faturasız kullanacaksan en iyi tercih Katlayan Tarifeyi seçip ve yanında genç paketi satın almak.Taşıma esnasında ve sonrasındaki işlemlerde detaylara dikkat etmelisiniz,diğer numara talıma kampanyasına değil genç paket kampanyasına kayıt olmalısınız önce.




  • 8 ay önce Avea'dan Vodafone'a taşımıştım hattımı.Şimdi tekrar Avea yapsam bu paketi kullanabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yns 

    8 ay önce Avea'dan Vodafone'a taşımıştım hattımı.Şimdi tekrar Avea yapsam bu paketi kullanabilir miyim?

    kullanırsın arkadaşım
  • arkadaşlar ben 6 senelik turkcel hattımı 4 gün önce aveaya taşıdım. 1 temmuz 03:10 da numaranız taşınacaktır diye mesaj geldi ve saat 03:10u geçmesine rağmen hala tık yok. üstelik turkcell hattım da kapandı. ne yapacağımı şaşırdım ????
  • vodafoneden bu ayın sonuna(fatura kesimden 7 gün önce) doğru aveaya bu pakete ve katlayan tarifeye geçmeye karar verdim. avea şubesine gidip ne demem gerekiyor kendi tc' no'm ile olmuyor başka bir tc no ile yapacağım işlemi. hattı aveya geçirip katalayan tarife ve genç paket için mi geçiyorum diyeceğim yoksa hat açılınca sms ile bilmem vs. ilgili numara gönderip mi başvuruyu yapmak gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murtaza

    vodafoneden bu ayın sonuna(fatura kesimden 7 gün önce) doğru aveaya bu pakete ve katlayan tarifeye geçmeye karar verdim. avea şubesine gidip ne demem gerekiyor kendi tc' no'm ile olmuyor başka bir tc no ile yapacağım işlemi. hattı aveya geçirip katalayan tarife ve genç paket için mi geçiyorum diyeceğim yoksa hat açılınca sms ile bilmem vs. ilgili numara gönderip mi başvuruyu yapmak gerekiyor?



    bende senın gıbı gececegım ılerleyen gunlerde. yazılanları okudugum kadarıyla , avea bayısıne gıdıp numara tasıma ya da yenı hat tahsisi ile on odemeli hat alıyoruz, tabi hattı aldıgımızda katlayan tarıfeyı secıyoruz. hattımız katlayan tarıfe ıle aktıf olduguktan ufak bı arama yapıp 20 30 allah ne verdı ıse yukluyoruz. sonra henuz lıseye gıden yegenımızın tc kımlık numarasını 1991 e yolluyoruz.. olaylar olaylar...




  • ARKADAŞLAR AVEA DAN UZAK DURUN BEN VE NİŞANLIM TARAFTAR HATLARA GEÇİŞ YAPTIK SÖZDE ARALARINDA ÜCRETSİZ TAM TAMINA 550 TL LİK BİR FATURA GELDİ İTİRAZ ETTİK ARAŞTIRALIM DEDİLER ŞİMDİ VERDİKLERİ CEVAP İSE BAYİNİN YANLIŞ YÖNLERDİRMESİNE BİŞİ YAPAMIYORUZ ÖDİYCEKSİNİZ OLDU LÜTFEN AVEA DAN UZAK DURUN YOKSA BAŞINIZ ÇO AĞRIR YILLARCA TELSİM KULLANDIM HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM NERDEN GEÇTİM AVEA YA ALLAHLARINDAN BULSUNLAR ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETE BİLE BU KADAR FATURA GELMİYO
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brs.bsk
    ARKADAŞLAR AVEA DAN UZAK DURUN BEN VE NİŞANLIM TARAFTAR HATLARA GEÇİŞ YAPTIK SÖZDE ARALARINDA ÜCRETSİZ TAM TAMINA 550 TL LİK BİR FATURA GELDİ İTİRAZ ETTİK ARAŞTIRALIM DEDİLER ŞİMDİ VERDİKLERİ CEVAP İSE BAYİNİN YANLIŞ YÖNLERDİRMESİNE BİŞİ YAPAMIYORUZ ÖDİYCEKSİNİZ OLDU LÜTFEN AVEA DAN UZAK DURUN YOKSA BAŞINIZ ÇO AĞRIR YILLARCA TELSİM KULLANDIM HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM NERDEN GEÇTİM AVEA YA ALLAHLARINDAN BULSUNLAR ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETE BİLE BU KADAR FATURA GELMİYO

    iste bu yuzden faturalu deglde on odemeli aliyorz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdyy06


    quote:

    Orijinalden alıntı: Larkhill

    Hattı taşımadan yeni avea hattı alırsak yine geçerlimi bu kampanya?

    bildiğim kadarıyla sadece farklı operatördenn gelenlere her yöne dk veriyor. Mevcut abonelere ise şebeke içi 1000 veriyor diye biliyorum dostum.


    Mevcut abone değilim turkcell hattım var ayrıca 1 tane de avea almak istiyorum alacağım avea hattı için geçerli mi bu kampanya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdyy06


    quote:

    Orijinalden alıntı: nc39


    quote:

    Orijinalden alıntı: ferdyy06

    quote:

    Orijinalden alıntı: formula01

    eveeettt sonunda;
    turkcell hattımı aveaya taşıdım,taşıdıktan sonra da online işlemlerden katlayan tarifeye geçtim.30 tl yükledim 90 tl geldi.(120 tl gelmesi gerekiyordu,avea işteee:) )şikayetimi yaptım.Dönecekler...
    tc nosunu 1991 e yolladım mesaj geldi her yöne 500 dk paketini isterseniz 5YUZ yazıp 1991 e yollayın dedi.Yolladım ve geldi her yöne --500 dk,her yöne 1000 sms,1 gb internet-- süper oldu ;)
    Çok iyi paket 20 tl ye...

    bende bugun taşıdım aveaya. katlayan tarife olarak başvurdum. şimdiiiii 20 yükledim 60 geldi diyelim tcyide 1991 e yolladım diyelim. 1 ay dolduktan sonra o gelen 60'ı kullanıp yeniden paketi güncelleyebilirmiyim? yoksa illa 20 yüklememmi gerekir?

    bnce oyle olmaz ya.asil soru su olmaliydi. kazanilan tl ler 1 ay sonra siliniyor mu?


    evet silinip silinmediğine bakmak gerekiyo. eğer silinmezse ve bu tarife için kullanılabilirse 20 tlye 3 ay boyunca, her ay 500hy 5000 sms ve 1 gb kazanmak gerekir. ama avea böyle bi hataya düşmemiştir :D


    Olmaz arkadaşlar...Gelen 60 tl lik hediye kullanılmazsa 30 gün sonra siliniyor zaten...hediye tl ile paket alınmıyor...




  • ARKADAŞLAR BEN BU PAKETE ÜYE OLUP HEMDE KATLAYAN TARİFE OLUOYRMU ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aspıran

    ARKADAŞLAR BEN BU PAKETE ÜYE OLUP HEMDE KATLAYAN TARİFE OLUOYRMU ?

    Evet oluyor
  • beyler bu paketin faturalida muadili nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuatturkrap

    beyler bu paketin faturalida muadili nedir?

    muadili yok.ama yakını var.taraftar tarifesi.o da şu:her yöne 1000 dk konuşma,her yöne 1000 sms,1 gb internet toplam 45 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malcolmx99


    quote:

    Orijinalden alıntı: fuatturkrap

    beyler bu paketin faturalida muadili nedir?

    muadili yok.ama yakını var.taraftar tarifesi.o da şu:her yöne 1000 dk konuşma,her yöne 1000 sms,1 gb internet toplam 45 tl.

    anladım teşekkürler. bir de şeyi sorsam turkcell hattımı avea gs mobile coşturan tarifeye taşısa,. her yöne 2 saat 9 tl imiş sanırım. bu tarifeye ekleyebileceğim sms ve internet paketleri fiyatları nedir acaba? yalnız sms'in her yöne olması lazım, kız arkadaşım vodafone'da çünkü..




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.