Şimdi Ara

--**AVEA TARİFELERİ**--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıu konuda avantajlı avea tarifelerini karşılaştırmaya çalışacağım.

GENÇ TARİFE
    NT İLE GELİRSE ÇOK AVANTAJLI (NT:NUMARA TAŞINABİLİRLİĞİ)
    12 ay boyunca her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet 19 tl
    nt ile gelmezse konuşma için ek paket alması lazım.. çünkü sadece avea içi 1000 dakika her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet ; 19 tl

nt ile gelirse:
    dakkası 3 kuruşa görüşür :) internet ve sms bedavaya gelmiş olur. Bu tarifenin rakibi yok.

KATLAYAN TARİFE:

dakikası 41.5 kuruş tüm görüşmeler

20 tl ye 40 tl hediye gelir.
    20 tlye 96 dakika görüşür. dakkası 20 kuruşa gelir.
    20 lira cebinde kalır. isterse 20 tl ile 48 dakka daha alır. toplam 144 dakika görüşmüş olur. toplamda dakkası 13 kuruşa görüşmüş olur.

30 tl ye 90 tl hediye gelir.
    30 tl ye 216 dakika görüşür. dakkası 13 kuruşa gelir
    30 tl cebinde kalır. isterse 30 tl ile 72 dakika daha alır toplam 288 dakka görüşmüş olur. toplamda dakkası 10 kuruşa gelir.

yada cebinde kalanlarla ister konuşur ister sms alır ister internet alır.
    <tarife ücretlendirme periyodu 60 saniye.>

KRAL TARİFE:
    dakikası 10 kuruşa gelir.
    ne kadar yüklerseniz o kadar gün dakikası 10 kuruş olur.
    yani 10 tl yükle 10 gün dakikası 10 kuruş öde gibi. katlayan tarife ile aynı hesaba gelir hatta 20 dakka ,30 dakka yüklemek zounda değilsini 10 tl de yükleyebilirsiniz daha avantajlı olur.

YENİ YIL TARİFESİ:
    Faturalı hatlar için yeni yıl taifesi var. buda çok avantajlı,
    nt ile gelirseniz 25 tl ye 400 dakika görüşürsünüz. 4000 sms atarsınız .her 4 faturadan birini ödemezsiniz (1yıl). dakkası 6 kuruşa gelir.
    nt ile geçmezseniz 35 tl ödersiniz 400 dakka 4000 sms ve bir fatura ödemezsiniz. dakkası 9 kuruşa gelir.
    DİKKAT ÜCRETLENDİRME PERİYODU 6 SN DİR. BÖYLECE DAKİKA ÜCRETİ DAHADA DÜŞER.

sevgilin falan yoksa tüm 10 dakkası 50 kuruş 20 dakkası 50 kuruş vs. vs. tarifeleri hikayedir. çünkü çok azda konuşsan 50 kuruş verecen dakkasına.

üstatlar ekleme ve düzeltme varsa lütfen belirtiniz
    konuya ekleme yapacağım. böylece referans bir tarife karşılaştırma konumuz olur.
    saygılar sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 2 Ekim 2011; 13:30:54 >

• eline sağlık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Bıu konuda avantajlı avea tarifelerini karşılaştırmaya çalışacağım.

GENÇ TARİFE
    nt ile gelmezse konuşma için ek paket alması lazım.. çünkü sadece avea içi 1000 dakika her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet ; 19 tl

nt ile gelirse:
    dakkası 3 kuruşa görüşür :) internet ve sms bedavaya gelmiş olur. Bu tarifenin rakibi yok.

Turkcell faturalı hattım var. Aveanın bu tarifesine geçmek istiyorum ama,bu tarifede yaş sınırı var galiba.
    Bu yaş sınırı trışkadanmı yosa olmazsa olmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

eline sağlık hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

GENÇ TARİFE

nt ile gelirse:

Turkcell faturalı hattım var. Aveanın bu tarifesine geçmek istiyorum ama,bu tarifede yaş sınırı var galiba.
    Bu yaş sınırı trışkadanmı yosa olmazsa olmazmı?

başka küçük birinin tc kimlik nosuyla katılabilirsiniz. yada telefoncular bulabiliyor bazen tc.

• benim avea hattım var; bunu turkcell'e taşıyıp sonra beklemeden avea'ya tekrardan geri döndürmek münkün olur mu peki? çakallıkla falan şu 19'luk traife için
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

benim avea hattım var; bunu turkcell'e taşıyıp sonra beklemeden avea'ya tekrardan geri döndürmek münkün olur mu peki? çakallıkla falan şu 19'luk traife için

normalde 90 gün şartı var. Ama turkcell migros kampanaysıyla turkcele donup faydalananlar var. Denemek lazım. Riskli blraz bence.
  • quote:

GENÇ TARİFE

nt ile gelirse:
    .....

Yalnız bu bir tarife değil bir paket, sadece faturasız hatlar için. Yani birde tarife seçiyorsunuz.

Kendimden örnek vermek gerekirse avea şampiyon tarifeye geçtim + 19 luk paket alıcam.

20tl yükleyince şampiyon tarife içi 2000dk kazanıyorum + 19 liraya da paketi alınca onun avantajları ekleniyor.

• aynen :)
  • Bir de SMS ve internet paketlerini eklerseniz çok güzel olur. İlk mesajda olursa herkes görür.
  • Katlayan tarife ile birlikte genç paket kullanılabilir mi acaba ?

Avea ile çok konuşuyorum 300 dk her yöne yetmiyor. Bol avea dk lı 50-100 de her yöne dakikası olan bir tarife bakıyorum da kendime.

Ayda 30 tl yüklesem 90 tl hediye gelse.

19 TL Genç Paket + 8 TL 5 Bin sms ve kalanlarla da konuşmaya gitse gibi bir olay yapılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simasher

Katlayan tarife ile birlikte genç paket kullanılabilir mi acaba ?

Avea ile çok konuşuyorum 300 dk her yöne yetmiyor. Bol avea dk lı 50-100 de her yöne dakikası olan bir tarife bakıyorum da kendime.

Ayda 30 tl yüklesem 90 tl hediye gelse.

19 TL Genç Paket + 8 TL 5 Bin sms ve kalanlarla da konuşmaya gitse gibi bir olay yapılabilir mi ?

malesef katlayan tarife ile kullanılamıyor
  • Peki o şekilde birşey kullanabilmek için ne yapmak gerekiyor ?

Sanırım mobil öğrencide var 30 tl yükleyene 1000 dk şebeke içi falan sadece?
  • Avea taraftar paketleri var. Sanırım 20 TL yükleyene tarife içi sınırsız idi.
  • evet baya iyi bir pakettir o
  • Biraz sorularım var değerli forumdaşlar; Başka başlık mı açmalıydım, buradan mı devam etmeliydim bilemedim: Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Avea 19 liraya 500 dak. tarifesindeydim, 6 aydan sonra 25 liraya çıkacaktı.

6 - 7 gün önce NT ile vodafona, yarın da tekrar aveaya geçiyorum, şu 500 dak HY + 1000 sms + 1gb internet için 5yuz yazıp 1991'e gönderecek, şansımı deneyeceğim.

Gelirse geldi, GELMEZSE AVEA İÇİ 1000 DAK + 1000 sms + 1 GB İNTERNET Mİ GELECEK? Evet ise; 25 - 30 lira yükleyip 19 lirası kampanyaya, kalanı diğer hatlarla görüşebilmek için mi olmalı?

200 - 300 lira birden yüklesek takip etmeye gerek olmasın diye böyle bir uygulama var mı?
    İnternet bankacılığından FATURA OLMADIĞI için otomatik ödeme talimatı gibi bir şey verebilir miyiz?

İlk başta yazan arkadaş sağolsun bilgilendirme yapmış, yine de sormak istiyorum: Diğer hatlara dakikası 3 kuruş mu?
    Ücretlendirme periyodu kaç sn?

Başka ne gelebilir?
    Ayrıca neler yapmam/yapmamam gerekir? Nelere dikkat edeceğim?
    Ayrıca yapmam gerekenler için ne kadar sürem var?

• quote:

Orijinalden alıntı: sereye

Biraz sorularım var değerli forumdaşlar; Başka başlık mı açmalıydım, buradan mı devam etmeliydim bilemedim: Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Avea 19 liraya 500 dak. tarifesindeydim, 6 aydan sonra 25 liraya çıkacaktı.

6 - 7 gün önce NT ile vodafona, yarın da tekrar aveaya geçiyorum, şu 500 dak HY + 1000 sms + 1gb internet için 5yuz yazıp 1991'e gönderecek, şansımı deneyeceğim.

Gelirse geldi, GELMEZSE AVEA İÇİ 1000 DAK + 1000 sms + 1 GB İNTERNET Mİ GELECEK? Evet ise; 25 - 30 lira yükleyip 19 lirası kampanyaya, kalanı diğer hatlarla görüşebilmek için mi olmalı?

200 - 300 lira birden yüklesek takip etmeye gerek olmasın diye böyle bir uygulama var mı?
    İnternet bankacılığından FATURA OLMADIĞI için otomatik ödeme talimatı gibi bir şey verebilir miyiz?

İlk başta yazan arkadaş sağolsun bilgilendirme yapmış, yine de sormak istiyorum: Diğer hatlara dakikası 3 kuruş mu?
    Ücretlendirme periyodu kaç sn?

Başka ne gelebilir?
    Ayrıca neler yapmam/yapmamam gerekir? Nelere dikkat edeceğim?
    Ayrıca yapmam gerekenler için ne kadar sürem var?

NT kampanyalardan yararlanmak için EN AZ 90 gün diğer operatorde kalmalısınız diye biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.