Şimdi Ara

AVEA'nın yeni tarife paketleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
12.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an tek kartta yüklü Turkcell, Telsim ve Aria hatlarım var. Ben arayacağım kişiler ve aranacağım kişiler açısından düşündüğümde, her iki durum için de Turkcell'in avantajlı olduğunu gördüğüm için Turkcell hattımı açık bırakıyorum. Sadece kırk yılda bir Aria ve Aycell numarası arayacağımda, (bu da uzunca konuşacağımı düşünürsem) Aria hattıma geçiyordum. Bu gidişle değil AVEA'ya geçmek, belki elimdeki hat bile iptal olur gider. :)

    AVEA'da yetkili olsam birkaç ay boyunca şebeke içi görüşmeyi (mesela ilk üç dakikasını) bedava ve diğer şebeke ve sabit hatlara doğru aramayı minumum düzeyde yaparım. Eski hattı olanlara (sahip oldukları her ay için) hediye kontör veririm ki, sim kartlarını telefonlarına taksınlar ve numaralarını herkese söylesinler. (Çünkü AVEA'nın sitesinde açıkladığı dört buçuk milyon abonesinin büyük çoğunluğunun pasif durumdaki hat sahipleri olduğunu düşünüyorum. (Mesela bende bir Aria bir de Aycell hat var kullanmadığım.)) İşte bu tür bir uygulama olursa AVEA ancak o zaman patlama yapar. Belki o yıl kar edemez ama yaptığı bu yatırımla kazandığı kullanıcılardan yıllar boyu kazanç elde eder. Yoksa TV'de reklamları sürekli döndürmekle yaptığı masraflar, zaplanmaktan başka bir işe yaramaz. Ve benim yaptığım gibi, çoğu kişiden yer. :-)





  • Evlere Şenlik Tarifesi dk başına 3 kontor olacak ya, hem ev telefonlarını, hemde diger avea kullananlara yönelik!
    Burda bi düşündüm ; türkiyede kaç milyon kişide ev telefonu var ?
    kaç milyon kişide avea hat olacak?

    Bunu rakamlara vurdugunda en çok kullanılan hat tcell miş, ona yönelik bi kampanya falan olmalı demeyeceksiniz düşündügünüzde!!Türkiyede her evde sabit telefon var ve her evi dk sı 3 kontor e arayabileceksiniz, bi o kadar da avea kullanısını!

    Sonuç olarak bu göz ardı edilebilecek bişi diil, her ne kadar desenizde ben evi aramıyorum banane vs.. kampanyanın hitap ettiği kısım acayip büyük ve işte en büyük kampanya bu ,saygılar
  • Demek ki AVEA sana hitap eden bir tarife çıkarabilmiş. Ama henüz bana hitap edeni yok. Herkes kendi aradığı duruma göre, kendi avantajını ön planda tutucak tabii ki.


    www.budur.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 26 Ağustos 2006; 4:57:35 >
  • ben bana göre demedim ki?
    en çok kesime hitap eden bi kampanya bu, bakalım isteyen tercih eder isteyen etmez.
    benim takıldıgım konu, bu tarifeler hiçbi işe yaramaz diyen yada diyeceklere bunu belirtmek.. saygılar
  • Futbol takımı tutarmış gibi GSM şebekesi mi tutulurmuş? En çok kesime hitap etse şu andaki payı böyle olmazdı. Şimdiki haliyle bana ve çok büyük bir çoğunluğa hitap etmiyorsa, bunun daha uzatacak tarafını görmüyorum.
    Benim aradığım numaraların %90'dan fazlası Turkcell'se ve bu durumda en hesaplı şebeke benim için Turkcell'se, bu haliyle AVEA benim hiç bir işime yaramaz diyebilirim rahatlıkla.
  • Burda bir konu daha devreye girmeli. Hepiniz benden çok daha iyi biliyorsunuz, şu zamanlarda gsm teknolojisinde büyük gelişmeler var yeni teknolojiler geliştirildei ve bu gsm teknolojilerini de türkiyede herkezin görmek istediğine eminim. Şimdi burda sorulacak ilk soru gsm i sadece ses iletişimi için mi kullanacağız yoksa gsm den aşka beklentilerimizde var mı ?
    Evet benim şahsen ileride beklentilerim var. ilk olarak bu kablolu teknolojiler ile bağlantıya takılmak istemiyorum gsm hattımlada yüksek download hızı ve bir çok uygulama daha istiyorum, tabi bunları kullanmak ek donanim masrafi ama bunlar sonraki adim.
    Yani esas demek istediğim şey belki bu yeni teknolojilere şu ana çoğumuz gereksinim duymuyoruz ama iler de duyup duymayacağımız da kesin deil, Benim için altyapı çalışmalarına önem veren bir kuruluşu seçmek daha avantajlı geliyor, şu anada da bu çalışmaları en azından medyada duyulan bir türkcell var, ama yabancı yatırımcıların da bu ülkedeki gsm pazarına girerek arada geleceğe yönelik bir rekabetin de oluşmasını isterim.
    Belkide şirketlerimiz şu an türk halkının bu gibi altyapı çalışmalarına gerek duymadığını bu gibi yeni teknolojileri ne zaman alacakları konusunda da herhan gib bir soru yöneltmedikleri için kamuoyu önünde yeni yatırımları erteliyorlar.
    hangimiz istemez ki yüksek download hızlarında adsl ve kabloya mahküm kalalım yada sabir uydu teknolojilerine.
    Evet belki şu ana sadice herşey konuşmak sesli iletişim ama ya ilerde.
    operator seçimimde ben şu an biraz da bunu düşünüyorum.
    ve bir diğer konu ise ben faturalı hat kullanıyorum ve her yeni aldığım faturalı hatta devlete yüksek bir iletişim vergisi ödüyorum. Örnek olarak ben trcell ahttımı verip avea alsam ve bu büyük meblayı vermesem belki daha fazla tercih değişimi yaşayabilirim.
    şimdi bu konular ışığında türkiyeye ünlü bir yabancı gsm operatörü gelmedikçe ve bu öperatör bazı sözler vermedikçe bazı yatırımların temelini atmadıkça sanırım hattımı değiştirmem.
    saygılarımla




  • TIM, italyanın en iyi GSM operatorudur, dünyada da sayılı operatorler arasında,
    AVEA nın da hisse ortagi %40 olarak!! Türkiyede Aria açılırken TIM den çıktı ilk fikir zaten, sonucta italyanlar kurmak istedi Türkiye iş bankası gibi bi ortak bulup sermaye almak istediler!

    Yani işin içinde yabancılar var diye düşünüyorum.. Hemde adam akıllı yabancı bi şirket, tim..
  • bu ortaklıkların mali kazanç amaçlı anlaşmalı ortaklıklar olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer işin içinde gerçek bir hizmet analayışı olsa bu kampanya haberleri gazetelerde boy gösterirken yanında da teknolojik yatırım haberleride yanında gelir idi gibi me geliyor.
    Yani bu yabancı ortak başı sıkışan her şirkette mevcut yada ihalelere giren her türk firmasının yanında bide mali destek sağlayan göstermelik yabancı şirketler de var, asıl amaç galatasarayın yaptığı gibi düşük faizli dış borç bulabilmek işide kılıfına uydurmak için gsm konusunda deneyimli prestijli dış operatör isimleri ni de kullanmak moda oldu.
    sermaye ortaklığı başkaşeydir yatırım ortaklığı başka seydir. Heni ülkemizde şu ana bu ikisinin bir anlamı bulunmakta o ayrı :)
  • Aylık 25.000.000 indirim ve 60.000 liraya kısa mesaj için 3 aydır Avea kullanıyorum. 4 yılda Telsim CepToCep tarifesini kullandım. Şu anda Telsim CepToCep'te yurt içi görüşme ücretlerinin dakikası 399.000 (ev telefonları dahil). Avea'da işte Telsim'in bu CepToCep tarifesinden yola çıkarak TekFiyat tarifesini çıkarttı ve dakika ücretini de 350.000 olarak belirledi. 31 Temmuz'dan sonra yeniden Telsim hattımı kullanmayı düşünüyordum ki, Avea bu tarifeyi çıkartarak CepToCep abonelerini kendine çekmeyi başardı. Sadece helal olsun diyorum.

    Şu anda Avea'daki tep problem; ArayanıBil servisinin çalışmaması ve web sitesinde e-posta adresi bulundurmayarak 500 numaralı müşteri hizmetlerine gelen telefonlardan para kazanmak istemesidir.... Herşeye rağmen 31 Temmuz tarihinden sonra Avea hattımı kullanmaya devam edeceğim ve 4 yıldır bir futbol takımı fanatiği gibi tuttuğum Telsim'e üzülerek satış koyacağım. Belki arada bir Telsim'i ücretsiz televizyon seyretmek için kullanabilirim....




  • Yalnız 1 agustostan sonra arianın 25 milyonluk indirimi kalacak.İşte asıl ben buna üzülüyorum.Sanırım diğer hattımı kullanacagım.sonucta o da evlere senlik tarifesindeydi.
  • ben bugün aria abone merkezine gittim,yeni avea tarifeleri ile ilgili bilgiler gelmiş,ben de tek fiyata geçmek için başvurumu yaptım.herkese hayırlı olsun
  • tek fiyat aslında güzel gibi duruyor ama herkesine vinde bir telefon birde kenarda köşede bir turkcell hattı oldugunu düşünürsek evlere senlik bana daha mantıklı geldi.
  • Corleon verdiğin bilgi doğru mu
    Yoksa harf hatası mı var
    Kalacak mı?
    KALKACAK mı?
    Hangisi?
  • Ben kalkacağını düşünüyorum çünkü böyle tarife paketleriyle birlikte onun da aynı anda yürümesi hiçte mantıklı gelmiyor ama inşallah böyle kalır da yıl sonuna dek 25 milyonluk indirimden yararlanırız.
  • tabiki kalkacak, 10 temmuzda bitecek gibi bi haber aldım ama bakalım!
    zaten yarın falan gidip şu evlere şenlik tarifesine geçicem!! tarife belli..
  • ya bütün tarifeler karıştı birbirinehangisini seçeceğimi şaşırdım.
  • tarife çok,seçmek gerek
  • 1 ağustosdan önce bitiremezler
    Kampanya bitiş tarihi bu
    Meydan o kadar boş değil
  • evet ama bu ay sonuna kadar yeni çıkan tarifelerden birini seçmen gerekiyor!!
    ay sonunda mevcut tarife bitince, o seçtiğiniz tarifenin hemen başlaması için sizin iyiliğiniz adına!!

    şimdiden yeni tarifelere geçen var, bende zaman bulsam gidicem de..
    ay sonuna kadar, evet doru kardeşim..
  • ya eski tarifler aynen geçerli zaten bunlar yeni tarife isteye yani...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.