Şimdi Ara

AVEA İYİCE SAPITTI OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BURANIN KONUSU DEĞİL DİYECEKSİNİZ AMA BU NORMAL BİR GSM OLAYI DEĞİL BU GSM ŞİRKETİ NASIL ÇALIŞIR NASIL BİR KURUMDUR YA SİZLERE ANLATAYIM DEDİM ARKADAŞLAR

YA NERDEN DÜŞDÜM BEN BU MOBİL ÖĞRENCİ OLAYINA 10 DK 2 KONTOR DEDİLER ALDIK SONRA 250 YUKLEMEDEN SONRA 2 DK OLAYINA GİRDİLER SİNEYE ÇEKTİK İLK KONTÖRÜ ALDIĞIMDA HAŞIRT 50 KONTÖRDE KAYIT DAHASI BİLMEDİĞİM SEBEPLE KONTÖRÜMÜN AZALMASI BİR SAAT KONUŞUYORUM 20 30 BİRDEN GİDİYO BUNLARIDA SİNEYE ÇEKTİK AMA SON 10 GÜNDÜR ARAMA YAPAMIYPORUM EVET TELİM KAYITLI KONTÖRÜM VAR AMA ARAMA YAPMIYOR HİÇ Bİ NUMARAYI DIT DIT DİYE SİNİR BOZCU BİR SES... 1-2 KONTÖRÜM VAR DİYE ARAMA YAPMIYORDUR DEDİM AMA BUGUN (HARAM OLSUN 24 MILYON) 250 KONTÖR ALDIM YİNE ARAMA YAPAMADIM MÜŞ HİZ. ARADIM BANA BAZI KODLARI UYGULAMAMI SÖYLEDİLER KARE YILDIZ ONU DA YAPTIK NEDEN YAPTIKSA SONRA YİNE GELMEDİ BİR DAHA ARADIM BAŞKASI ÇIKTI(MÜŞ HİZ. ARADIĞIMDA YAKLAŞIK 25 DK BEKLEDİM) O DA BANA AVEA DA CALIŞMA VAR ONUN İÇİN YALANINI UYDURDU AMA ARKADAŞLARIMIN HATTA SORUN YOK DEDİM SONRA BUGUN YUKLEYENLERDE BÖYLE SORUNLAR ÇIKIYORMUŞ DEDİ KOMİK VE HAYRETLER VERİCİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 4 Şubat 2006 17:58:25 >

• bir süre daha böyle idare edecez artık,
    Gittikçe kızışan rekabet şartları daha iyi hizmeti bize getirecektir...

Malum Telsim ide Vodafone almıştı.. bende hiç dikkat etmiyorum bu aralar kontorlerime ama, geçen yılki hizmetin şu anda olmadiği kesinlikle ortada.
  • walla benimde arkadaş geçti bana olm sende gel wap bedava falan dedi ama ben turkcell e devam ettim. Çok şükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

walla benimde arkadaş geçti bana olm sende gel wap bedava falan dedi ama ben turkcell e devam ettim. Çok şükür

EN İYİSİNİ YAPMIŞINDA TURKCELLİ BANLAMAM GELDİ ŞİMDİ DE NEDEN Mİ O KADAR ZENGİN O KADAR ABONESİ OLMASINA RAĞMEN BİZİ BÖYLE REZİL BEŞ PARA ETMEZ GSM LERE ATTIĞI İÇİN NE BİR KAMPANYA NE BİŞEY ONDA DA BİR TEK ALT YAPI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 4 Şubat 2006 18:15:48 >
  • turkcelle off telefonum bi gelsin telsimi takıcam yeni bulduğum bedava kontör olayını deniyip sınırsız gprs alcam
  • telsimi harbiden vodafone almıssa 2-3 yıl içinde vodafıne gecerim
  • bende geçerim voda ya adamların altyapıları süper... bi de arkadaşlar buguün 250 kontör yukledim normalde 250 kontör yuklediğinde 250 bedava sms atmam lazım ama baktım kontör düşüyor msj attığımda o mukemmel numarayı 500 ü aradım cvp hatlarda çalışmalar var.. bu nedir banane çalışmanızdan ya ellerim titriyor resmen adamlar bize küfür edin diye bas bas bağırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.