arkadaslar cep telefonundan tüm gün internete bağlı kalsam (sadece bağlı kalma) herhangi bir yükleme indirme yapmasam ne kadar mb gider. merakım şu 1 gb internetim var. bütün gün bağlı kalsa bana 1 ay yeter mi? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
Sadece bağlı kalırsa gitmez ama şarj dayanmaz herhalde
Telefonunda arkaplan işkemi yapan uygulama yoksa kotadan götürmez. Ama bağlı olduğun için telefon baz istasyonuyla daha çok sinyalleşecek. Telefon bekleme moduna alınınca 3G moduna geçecek, tuş kilidini açtığın gibi 3G+ bağlanmak için yine şebeke arama falan filan yapacak. Mesele şarjı daha çabuk deşarj eder yani.
quote:
Orijinalden alıntı: sea77
arkadaslar cep telefonundan tüm gün internete bağlı kalsam (sadece bağlı kalma) herhangi bir yükleme indirme yapmasam ne kadar mb gider. merakım şu 1 gb internetim var. bütün gün bağlı kalsa bana 1 ay yeter mi? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
tamam kalabilirsin
anladığım kadarıyla 1 gb internet yeter. fakat şarj aleti yanımızda gezmemiz gerek :) teşekkürler arkadaşlar.
İndirme yapmazsan sadece şarjında azalma olur.
indirme yapmadığın sürece telefon 1 gün boyunca bekleme konumunda kalsa, harcayacağı maksimum 5 mb'tır. oda facebook, twitter, haber programları vs gibi birşey açıksa.
1gb netin varsa 10 yil acik kalsa gene.kotan dolmaz. ben de 1 gb kullaniorum deli gibi geziniorum fazla download yapmiorum her ay en az 200mb artio. rahat ol ;)
İnan kotadan yana sikintim yok. Tek sikintim sarj.
Sarj dayanmiyor arkadas. Bana kalsa umrunda degil isterse butun yil boyunca bagli kalsin kotayi bosver ama sarj dayanmiyor ya
Eger download yapmiosan edge den baglan 3g yi kapat. en az 7 8 saat fark edio.
o zaman bağlantıya devam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme