Şimdi Ara

Avea İle 4GB İnternet 39 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avea İle 4GB İnternet 39 TL
    TTNET'in 4GB paketine 3G geldiğinde rakip olabilecek bir fiyatla sunulan Avea MobilBağlantı 3G/EDGE USB Stick hem internete bağlıyor, hem de dosya taşıyor.
    Pek yakında 3G'ye geçeceğimiz için GSM operatörleri özellikle dizüstü bilgisayar ve netbook'ları internete bağlayan USB cihazlarını duyurmaya başladılar. EDGE yaygınlaşmaya başladığında GPRS kart olarak piyasaya az sayıda sürülen kartların yerini alan USB stick'ler, 3G'nin gelmesiyle birlikte tavan yapması muhtemel.
    Avea internete ve e-postalara hareket halindeyken ulaşmayı sağlayan 3G ve EDGE destekli USB Stick ile abonelerini, internete kablosuz, kolay ve hızlı bir şekilde her an, her yerden bağlayabiliyor. Cihaz 3G teknolojisinin Türkiye'de hayata geçmesiyle beraber de 3G hızında internete erişimin keyfini de kullanıcıların yansıtacak.

    Avea MobilBağlantı 3G/EDGE USB Stick
    Aboneler aylık 1 GB'lik internet paketine 35 TL yerine 29 TL'ye, aylık 4 GB'lik internet paketine ise 55 TL yerine 39 TL'ye 12 ay boyunca abone olarak Avea MobilBağlantı 3G/EDGE USB Stick'e ve Avea videoları ile yüklü 1 GB'lık Micro SD Kart'a ücretsiz sahip olabilecekler.
    Bu fiyatlar göz önüne alındığında TTNET'in yakın zaman sonra yeni bir indirime gitmesi beklenebilir. Aynı performans konforu olmasa bile özellikle netbook ve dizüstü bilgisayar sahipleri mobil dünyaya geçmeyi, ADSL'de kalmaya yeğleyebilirler. Yakında internete bağlanmanın duygusal anlamda kuralları değişebilir -ki bu tüketiciler için elbette olumlu bir gelişme.

    kaynak shiftdelete.net

    haberi gördüm bi paylaşayım dedim.avea nın sitesinde konuyla ilgili bi ayrıntı görmedim ama varsa böyle bişey adsl i kapatırım ama







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.