Bildirim
AVEA HAT İLE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
emin değilim ama kullanabilirsin büyük ihtimalle -
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
emin değilim ama kullanabilirsin büyük ihtimalle
Deneyeceğim ama jet modemim yanımda değil.Yoksa öğrenirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wero -- 27 Temmuz 2012; 20:45:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wero
Merhaba arkadaşlar Avea taraftar jet modem kullanıyorum bu modeme Avea kamu hattım olarak kullandığım sim kartı takarsam içindeki 1 GB lik internet hakkını kullanabilir miyim?Teknik olarak böyle bir durum sözkonusu olabilir mi?Ne dersiniz?
kullanırsın -
quote:
Merhaba arkadaşlar Avea taraftar jet modem kullanıyorum bu modeme Avea kamu hattım olarak kullandığım sim kartı takarsam içindeki 1 GB lik internet hakkını kullanabilir miyim?Teknik olarak böyle bir durum sözkonusu olabilir mi?Ne dersiniz?
kullanırsın bi sorun olmaz bende öle kullanıyorum sınırsız internetim var jet modemde kullanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
quote:
kullanırsın bi sorun olmaz bende öle kullanıyorum sınırsız internetim var jet modemde kullanıyorum
Peki hocam hattın modeme takılıyken hattın arandığında noluyor? Aranıldığını nasıl anlıyorsun, ya da anlayabiliyor musun? -
quote:
Orijinalden alıntı: karaelmaslim
quote:
quote:
kullanırsın bi sorun olmaz bende öle kullanıyorum sınırsız internetim var jet modemde kullanıyorum
Peki hocam hattın modeme takılıyken hattın arandığında noluyor? Aranıldığını nasıl anlıyorsun, ya da anlayabiliyor musun?
arandığında meşgul çalıyor
ben meşgul iken diğer hattıma yönlendiriyorum o çalıyor mesajda zaten sıkıntı olmuyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki hocam hattın modeme takılıyken hattın arandığında noluyor? Aranıldığını nasıl anlıyorsun, ya da anlayabiliyor musun?
arandığında meşgul çalıyor
ben meşgul iken diğer hattıma yönlendiriyorum o çalıyor mesajda zaten sıkıntı olmuyor
Anladım hocam. Teşekkürler cevap için
-
quote:
Anladım hocam. Teşekkürler cevap için
ne demek rica ederim -
Az önce denedim sorunsuz bağlanıyor hattımda bulunan 1 GB internet boşa gitmeyecek yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aradığınız numara kullanılmamaktadır
- telefon kapalı ama whatsapp mesaj iletiliyor
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- türk telekom şifre alma
- türk telekom çekim gücü
- vowifi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X